Sweet Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 hej:loveu: co do trymera to nie znam sie niestety.. Ja musze kupic nożyczki fryzjerskie i degażówki bo chce sama podcinac kabika a nie widawac tyle kasy na fryzjera ale nie wiem czy obcina sie na sucho czy mokro bede musiała poszukac a co do usuwania siersci to słyszałam o kurcze jak to sie zwało furminatorze chyba jesli dobrze kojarze nawet na dogo był jakis watek o tym.. poczytaj sobie.. :) Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Hejo:loveu: O ja to jeszcze bonusik był a ja, już wtedy zeszłam :roll: ja to mam wyczucie normalnie tylko pozazdrościć:evil_lol: http://i39.tinypic.com/29ghl3b.jpg :loveu::loveu: http://i43.tinypic.com/avshtk.jpg jaki Fioduś :eviltong: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Kaya93']Hejo:loveu: O ja to jeszcze bonusik był a ja, już wtedy zeszłam :roll: ja to mam wyczucie normalnie tylko pozazdrościć:evil_lol: http://i39.tinypic.com/29ghl3b.jpg :loveu::loveu: http://i43.tinypic.com/avshtk.jpg jaki Fioduś :eviltong: No widzisz ile ja wczoraj fotek dałam :mad: Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Izuuus napisał(a):No widzisz ile ja wczoraj fotek dałam :mad: No właśnie widze:loveu: cieszę sie bardzo i normalnie chyba jestem z Ciebie dumna:eviltong: :evil_lol: :loveu: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Sweetaśna napisał(a):hej:loveu: co do trymera to nie znam sie niestety.. Ja musze kupic nożyczki fryzjerskie i degażówki bo chce sama podcinac kabika a nie widawac tyle kasy na fryzjera ale nie wiem czy obcina sie na sucho czy mokro bede musiała poszukac a co do usuwania siersci to słyszałam o kurcze jak to sie zwało furminatorze chyba jesli dobrze kojarze nawet na dogo był jakis watek o tym.. poczytaj sobie.. :) Furminator powiedasz? Gdzieś o tym czytałam tzn ktoś pisał, że kupił sobie chyba Bobovita :cool3: Ale to można nabyć w zoologicznym ? Poczytam jak znajde coś o tym :lol: Sweetaśna napisał(a):A mi nie odpisałaś:placz::eviltong::eviltong: Nie zauważyłam :oops: A już odpisałam :cool3::cool3: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kaya93 napisał(a):No właśnie widze:loveu: cieszę sie bardzo i normalnie chyba jestem z Ciebie dumna:eviltong: :evil_lol: :loveu: Weź przykład i wstaw Majeczki fotki! :evil_lol: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Sweetaśna napisał(a):A mi nie odpisałaś:placz::eviltong::eviltong: Już odpisałam ale skoczyło.. Quote
Sweet Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A mi nie odpisałaś:placz::eviltong::eviltong: Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Izuuus napisał(a):Weź przykład i wstaw Majeczki fotki! :evil_lol: Właśnie robie jej sesyjke wiec może potem wstawie:eviltong: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Kaya93']Właśnie robie jej sesyjke wiec może potem wstawie:eviltong: Fotki widziałam :loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Hej :hand: hej :cool3: Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No hejo ponownie:eviltong: co tam porabiacie:cool3: Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No ale Ci dobrze, a mi sie nie chce łóżka rozcielać a też bym sie chętnie polożyła :evil_lol: No a ja właśnie wyszłam z wanny i też jestem na dogo i na gg, a Majka tak jak Fiodorek śpi tylko pod biurkiem na moich nogach i mi tak cieplutko jest:loveu: Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No nie moge znów post przeskoczy ł:angryy: jest na poprzedniej str :oops: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kaya93 napisał(a):No hejo ponownie:eviltong: co tam porabiacie:cool3: Hej ;) A ja leże na łóżku, a Fiodor pod i on śpi, a ja buszuje po dogo i na gg. :cool3: A wy ? Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kaya93 napisał(a):No ale Ci dobrze, a mi sie nie chce łóżka rozcielać a też bym sie chętnie polożyła :evil_lol: No a ja właśnie wyszłam z wanny i też jestem na dogo i na gg, a Majka tak jak Fiodorek śpi tylko pod biurkiem na moich nogach i mi tak cieplutko jest:loveu: Dobranoc dla Mejczki :loveu: A ja za 2 godziny ide spać bo jutro bierzmowanie :cool3: Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Izuuus'] Widzę,z ę Fiordzino też kocha piłki - jak moja Sara:cool3: Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Izuuus napisał(a):Dobranoc dla Mejczki :loveu: A ja za 2 godziny ide spać bo jutro bierzmowanie :cool3: Za 2:cool3:? A ja ide zaraz bo musze na 12 wstać do kościoła:eviltong: To życze powodzenia i trzymam kciuki :kciuki: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Patisa napisał(a):Widzę,z ę Fiordzino też kocha piłki - jak moja Sara:cool3: Fiordzino ? :cool3: No kocha, kocha.. niestety i stety. Stety - bo wiem jak się z nim pobawić żeby go to bardzo cieszyło:cool3: Niesety - co kupie sobie nową piłkę do siatki to on mi przegryzie jak nie schowam :roll: Kiedyś piłkę do kosza mi przegryzł. Ale jednej piłki nie lubi - do rugby :cool3: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kaya93 napisał(a):Za 2:cool3:? A ja ide zaraz bo musze na 12 wstać do kościoła:eviltong: To życze powodzenia i trzymam kciuki :kciuki: Ja mam na 16 :cool3: Nie dziękuje :cool3: Wczraj mieliśmy próbe i było bardzo śmiesznie :lol: A Fiodor właśnie obszczekał mojego brata - nie lubi go, ma to po mnie:cool1: Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sraka przegryza wszystkie piłki mojemu bratu:roll: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Patisa napisał(a):Sraka przegryza wszystkie piłki mojemu bratu:roll: Fiodor mojemu też. Ale moich więcej pogryzł bo ja więcej miałam :cool3: Mojemu bratu pogryzł piłki, które przyjechały z Anglii i z Niemiec :roll: Ale bywa pies miał przynajmniej jakieś zajęcie :p Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kaya93 napisał(a):O to masz fajnie u mnie na spotkaniach i na wszelakich próbach tak drętwo jest te szok normalne :shake: haha biedny brat :evil_lol: U nas wszyscy się śmiali jak ksiądz powiedział,że najlepiej będzie jak dziewczyny przyjda w spódniczkach :grin::grin: Chyba zdrowo się uderzył w główkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts