Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heeej :cool3:
Wiecie co.. właśnie się śmieje z Fiodora.. :D
Bo.. ja jadłam sobie przed chwilą kolacje - jajecznica. I Fiodor siedział i się wpatrywał z myślą,że coś dostanie, a teraz wskoczył na krzesło i położył mordke na biórku i gapi się w ten talerz na którym jeszcze resztki są :grin::grin:
Ale znając go albo zaśnie na tym krześle (kiedyś pokazywałam wam jak na nim śpi) albo zejdzie i się 'obrazi' patrząc na mnei jakbym mu wielką krzywde zrobiła :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Heeej :cool3:
Wiecie co.. właśnie się śmieje z Fiodora.. :D
Bo.. ja jadłam sobie przed chwilą kolacje - jajecznica. I Fiodor siedział i się wpatrywał z myślą,że coś dostanie, a teraz wskoczył na krzesło i położył mordke na biórku i gapi się w ten talerz na którym jeszcze resztki są :grin::grin:
Ale znając go albo zaśnie na tym krześle (kiedyś pokazywałam wam jak na nim śpi) albo zejdzie i się 'obrazi' patrząc na mnei jakbym mu wielką krzywde zrobiła :evil_lol:

Haha :evil_lol: genialne ale skąd ja to znam :eviltong:
Mniam jajecznica :eating: i nie dałaś mu nawet spróbować wiesz co Fiodorek to powinien teraz focha strzelic ze hoho :evil_lol:
Moja mama właśnie je obiad bo wróciła z pracy, a że nie podzieliła sie z Majką to sie dzidzia fochneła na mame i teraz siedzi u mnie na kolanach i oblizuje mi twarz mmmm pysznie :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Haha :evil_lol: genialne ale skąd ja to znam :eviltong:
Mniam jajecznica :eating: i nie dałaś mu nawet spróbować wiesz co Fiodorek to powinien teraz focha strzelic ze hoho :evil_lol:
Moja mama właśnie je obiad bo wróciła z pracy, a że nie podzieliła sie z Majką to sie dzidzia fochneła na mame i teraz siedzi u mnie na kolanach i oblizuje mi twarz mmmm pysznie :evil_lol:

Oblizuje twarz? MMm to sexi :lol:
Tak, ale ja tą jajecznice sama robiłam. I jeszcze zadzwoniłam do mamy czy moge zjeść bo nei wiem czy sie nie otruje :grin: Bo ona sie tak troszeczkie przypaliła. Ja mu nie dałam dla jego bezpieczeństwa. A on dalej siedzi na krześle i sie gapi :grin:
pss. właśnie sobie poszedł :evil_lol:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
to witaj w gronie patologicznych psów :evil_lol::evil_lol:
chociaz mój to gorsza patologia :evil_lol: zreszta czytalas :evil_lol:

Tak :evil_lol:
A Fiodor ostatnio podszedł do mnie .. zesmrodził się i poszedł :mad:

Posted

Izuuus napisał(a):

mój tak czesto robi :evil_lol: . mówie Ci patologia normalnie :evil_lol::evil_lol: ja nie wiem po kim on to ma :evil_lol::evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):

hah:evil_lol: u nas to normalne czasem w nocy przyjdzie do mnie do łóżka wypnie tylek i nagle wielkie buum:eviltong: trzeba o 4 nad ranem wstawać i okno otwierać bo nos wykręca :diabloti: Fiodor przynajmniej grzecznie odszedł a Maja to beszczelnie :diabloti: lezy i to na jednym bąku nie zamierza zaprzestać :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']http://i40.tinypic.com/10yhtt0.jpg miami:diabloti:

On tego nie zjadł tylko rozwalil na malutkie kawałki, a że jadł to na dywanie ja musiałam wysprzątać. Następnym razem dam go z tego typu smakami do kuchni

Macie jeszcze jedno znalazłam

Ide wkuwać na biole 20 pojęć. :roll:
I na histe.. i na infe?
Dobranoc =*

Posted

Cze Iza :cool3:
Co tam u was?
Widzę że nowy bannerek macie :loveu:

[quote name='Izuuus']On tego nie zjadł tylko rozwalil na malutkie kawałki, a że jadł to na dywanie ja musiałam wysprzątać. Następnym razem dam go z tego typu smakami do kuchni

Macie jeszcze jedno znalazłam

http://i39.tinypic.com/fuxf2s.jpg

Ide wkuwać na biole 20 pojęć. :roll:
I na histe.. i na infe?
Dobranoc =*

Musisz się uczyć na infę? My mamy takiego nauczyciela (jest jeż moim wych.), że przez cały rok robimy prezentacje w PowerPoint :roll: lub siedzimy na necie i robimy co chcemy :eviltong:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Cze Iza :cool3:
Co tam u was?
Widzę że nowy bannerek macie :loveu:

Musisz się uczyć na infę? My mamy takiego nauczyciela (jest jeż moim wych.), że przez cały rok robimy prezentacje w PowerPoint :roll: lub siedzimy na necie i robimy co chcemy :eviltong:

Hej ;)
Co u nas? Tak sobie. Fiodor na dole śpi, a ja właśnie zmyłam oczy.

My na infie mamy sprawdziany, kartkówy i testy. Ale tylko w tym roku jest infa bo jestem na profilu językowym i mieliśmy w ogóle nie mieć. Ale w 3 klasie nam zrobili.
To fajnie macie, bo ja mam taką okropną wychow, że czasami mogłabym ją udusić. Chce wakacje :placz:
Dobra już naprawde spadam bo o 6 rano wstać ..
Wyczochraj Lakusia :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://i40.tinypic.com/10yhtt0.jpg
Pysznościowy ten smaczek na ząbki. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Cudny masz ten nowy komplecik banerkowo-avkowy. :cool3: :loveu: :p

Dziekujemy ;)

[quote name='Ania :)']

http://i40.tinypic.com/10yhtt0.jpg :loveu: :loveu:

A ja mam ostatnie dni ferii :placz:
A co tam u Was smrody ? :razz:

Dobrze ci tak, przestaniesz się obijać wkońcu :cool3:
SMrody ?:mad: Skierowane do Fiodora? Bo on śpi.
A ja wróciłąm niedawno. ALe miałam szczęście.. bo nic kompletnie nie umiałam dziś na infe biole i histe, a nikt nic nie zrobił tylko koleś z bioli pytał. Z infy nam zrobi test w poniedziałek, a w środe chyba z histy. :cool3: :cool3::cool3:

[quote name='Kaya93']O są Fiodorkowe foty:multi: AŻ dwie :lol: no no szalejesz:evil_lol:
http://i39.tinypic.com/fuxf2s.jpg:loveu::loveu::loveu: prześliczny pychol :eviltong:

No widzisz jak ja sie staram :lol:
Bierz przykład :lol:

Posted

Izuuus napisał(a):

A ja wróciłąm niedawno. ALe miałam szczęście.. bo nic kompletnie nie umiałam dziś na infe biole i histe, a nikt nic nie zrobił tylko koleś z bioli pytał. Z infy nam zrobi test w poniedziałek, a w środe chyba z histy. :cool3: :cool3::cool3:

No to widze, że przyszły tydzień zapowiada Ci sie tak samo jak mi :p
Przynajmniej nie będę sama :eviltong:
Izuuus napisał(a):
No widzisz jak ja sie staram :lol:
Bierz przykład :lol:

Właśnie widze :evil_lol:
No ale rozumiem Cie, czasem sie zdarza, że sie lenia złapie :diabloti:
I przykład wziełam bo mnie właśnie też dopadł :cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No to widze, że przyszły tydzień zapowiada Ci sie tak samo jak mi :p
Przynajmniej nie będę sama :eviltong:

Właśnie widze :evil_lol:
No ale rozumiem Cie, czasem sie zdarza, że sie lenia złapie :diabloti:
I przykład wziełam bo mnie właśnie też dopadł :cool3:

No bywa :roll:

Ej, ej.. bo ja wstawiam bardzo często foty - taki przykład bierz.
A lenia nie :lol: