Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania :) napisał(a):
No kiedyś na pewno :P tzn jak będę miała własny dom i wgl :D to na pewno będzie staffik i może świnka morska? :D

A czyli troszkę odległe plany :cool3: A wiesz co, Madie miała jedzonko położone na klatce (było w woreczku bo kupiłam na wagę) i ona postanowiła się sama nakarmić więc rozgryzła woreczek i jej wylatywała karma do klatki. A karma była na klatce, bo jakoś odruchowo ja postawiłam tam.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
A czyli troszkę odległe plany :cool3: A wiesz co, Madie miała jedzonko położone na klatce (było w woreczku bo kupiłam na wagę) i ona postanowiła się sama nakarmić więc rozgryzła woreczek i jej wylatywała karma do klatki. A karma była na klatce, bo jakoś odruchowo ja postawiłam tam.

Moja mądra :D :loveu:

Posted

Nie chce mi się cytować, a więc tak tu dziękujemy za wizytę. ;)

Ania, może później coś tam znajdę, gdzie mniej/więcej widać ją całą to wrzucę. U nas dalej pada, pogoda jest masakryczna, ale Fiodora i tak musiałam dzisiaj wykąpać, a więc teraz sobie mokry leży. Jeszcze trzeba go wyczesać i później na króciutki spacer tylko na załatwienie potrzeb.

Posted

Jeżeli tak bardzo chcecie, to może zaraz dam kilka zdjęć z dzisiaj. Są troszkę ciemne, bo robione przed chwilą, a nie chciało mi się rozjaśniać :cool3:.

Posted

I to koniec. Starczy na jakiś rok. Wiem, że są poprzepalane, okropnie wykadrowane, większość w ogóle do siebie podoba, ale cieszcie się, że w ogóle są. No i niestety zamiast oczu są czarne dziury :shake: A teraz u nas zaczęło znów padać, dzisiaj ładnie nawet było. Teraz nadchodzi burza, tak więc fajnie. Ostatnio też w nocy (a w sumie już nad ranem) był jakiś okropny huk, jakby wielka burza wyładowała się za jednym razem. Wszytskich to na nogi postawiło, nikt nie wiedział co sie dzieje, a ja w całym swoim życiu czegoś podobnego nie słyszałam. Ten grzmot trwał kilka sekund, ja w łózku aż podskoczyłam i nie wiedziałam gdzie się znajduję :diabloti:.

Btw. prosze barać ze mnie przykład i do swoich galerii też wstawiać tyyle zdjęć, ot co.:cool3: