Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszytskim. Po świetach u nas dobrze, tylko trzeba się za siebie wziąć i spalic pare kg, tym bardziej, że coraz cieplej się robi :) I bardzo się cieszę, że się te święta skończyły bo za tymi jakoś szczególnie nie przepadam. Ale wolne od szkoły dalej mogłoby być. Teraz dam jeszcze fotki z jeziora, zaległe. ;)

Posted

Infortune. napisał(a):

Wszyscy chcą sie odchudzać, ja nie wiem... :lol:

Ja nie !
Ważę jakieś 40 kg i mam 160 cm :p
Wręcz przeciwnie mogę przytyć nawet .

Śliczny Fiodor .

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Świetne zdjątka :loveu: Też nie przepadam za tymi świętami.. W sumie to za żadnymi nie przepadam ale cóż, przynajmniej kilka dni wolnych od szkoły. ;)

Nie no, ja tylko od Wielkanocy, ponieważ jakoś szczególnie nie odczuwam świąt.

[quote name='Kaya93']Ty sie lepiej stuknij w ten głupi łeb xP

Fiodorrro :iloveyou:
http://i39.tinypic.com/35c4p5s.jpg

No stuknij się, stuknij :diabloti:

[quote name='bianka19']śliczny złocisty potworek.

Dzięki ;)

[quote name='Infortune.']Ja też nie lubię wielkanocy, Boże Narodzenie to co innego :loveu:

Fajne zdjęcia! :cool3:

Wszyscy chcą sie odchudzać, ja nie wiem... :lol:

A no, Boże Narodzenie są lepsze ;)

No ja też nie wiem :hmmmm:

[quote name='Lucky.']Ja nie !
Ważę jakieś 40 kg i mam 160 cm :p
Wręcz przeciwnie mogę przytyć nawet .

Śliczny Fiodor .

O jak malutko, ja mam 174cm, a ważę.. nie powiem :evil_lol:

[quote name='Daga & Maks']piękne zdjęcia :)

ja też jakoś nigdy nie przepadałam za Wielkanocą. Jedyny plus to kilka dni wolnego

A dzięki. No, to wolne to najlepsze co podczas tych świąt jest :)

Posted

Mi się tylko wydaje, śni mi się, czy na dogo znów jakieś zmiany? :hmmmm: Jeszcze chyba coś źle, bo mam jakieś 'puste pole' doś sporych rozmiarów przed postem. Ogólnie w subskrypcjach literki mini, a ja ślepa jestem :diabloti:

Asiaczku, nic ciekawego się u nas nie dzieje. Ostatnio sporo pada [SIZE="1"](od soboty) chyba z dniem przerwy.. więc nawet gdybym chciała nie mam jak porobić fotek. Fiodor odrasta sobie powoli no i to tyle, nic mi nie przychodzi do głowy. Ogólnie sobie żyjemy ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. To jakis zastój w nowościach u Was.
Za to u nas tyle się dzieje, że nie mam czasu na DGM. Serio.

pzdr.

Bo właściwie nie ma co się dziać, skoro do późna w szkole trzeba siedzieć. Jedyne co mnei przy życiu utrzymuje to cudowne weekendy, które w minimalnym stopniu dają zapomnieć o szkole, nauce. ;)

A co tam u Was takigo się dzieję?

Posted

A, takie moje zobowiązania...
Doba za krótka.. Za niedługo - remont kuchni. Za chwilę - wymiana poziomów w piwnicach, a potem w mieszkaniach. Trzeba posprzątac piwnice, sporo fotek do obrobienia... eh... brak drugiej pary rak;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, takie moje zobowiązania...
Doba za krótka.. Za niedługo - remont kuchni. Za chwilę - wymiana poziomów w piwnicach, a potem w mieszkaniach. Trzeba posprzątac piwnice, sporo fotek do obrobienia... eh... brak drugiej pary rak;)

pzdr.

Eh, mam nadzieję, że się z tym wszytskim szybko i sprawnie uporasz ;)

Cieplutkaa. napisał(a):
Zobacz Izuś gdzie do jakiego konkursu dostało się zdjęcie Larko http://pies.pl/index.php?strona=konkurs_foto&sonda=40&glos=5 :loveu:

Gratuluję! Widzę, że Larcia ma juz sporo głosów ;)