Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izuuus']U nas wczoraj też było bielutko, jak szłam z Miśkiem do szkoły, to już w ogóle nie dość, że biało to śnieg po oczach sypał. Ale się stopiło, jak widać, uff :cool3:[/QUOTE]
z Miśkiem ? :razz: no tu jakoś nie chce się trawa pokazać :shake:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania :)']z Miśkiem ? :razz: no tu jakoś nie chce się trawa pokazać :shake:

Michałem, no. A widzisz, trzeba się przeprowadzić :cool3:

[quote name='bianka19']cześć Fiodorki. ;)
Co u was słychować ?

A hej ;) U nas wszytsko, no prawie wszytsko ok. Weekend się kończy i jutro do szkoły, a mi się cały dzień w głowie kręci. Wyszłam dziś na dwór z psem i aparatem, ale nie mogłam się schylać, więc się nagrał jeden filmik. Mam w ogóle więcej filmików to kiedyś mogę dać, jak mnie coś natchnie i je zmontuję ;)

Posted

Filmiki powiadasz :razz: to czekamy :P
W ogóle witamy się w poniedziałkowy poranek i życzymy miłego tygodnia :multi: ja ostatnio mam tak, że na początku każdego tygodnia, chce mi się już weekendu :lol: szczególnie, że wczoraj była taka ładna pogoda i cały dzien mogłam z psami spacerować :loveu: no dzisiaj w sumie też jest, tylko, że jestem 7 godzin w szkole, a później do 3 godzin na zajęciach :o

• 2 weeks later...
Posted

Moniek193 napisał(a):
No i po co głupio pytasz skoro Ci już odpowiedziałam w poście od razu, że tak MÓJ :diabloti:

Te, zajmij się Sarą lepiej, a nie kradnij mi smroda :siara:

Onomato-Peja napisał(a):
Te jak zwykle się kłócą O.o

To ona.. :shake:

Posted

Izuuus napisał(a):
Te, zajmij się Sarą lepiej, a nie kradnij mi smroda :siara:

Poradzę sobie z dwoma smrodami, zresztą zawsze sobie radzę, w końcu Fiodor jest mój i się muszę nimi na raz zajmować :diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Poradzę sobie z dwoma smrodami, zresztą zawsze sobie radzę, w końcu Fiodor jest mój i się muszę nimi na raz zajmować :diabloti:

Nie poradzisz, bo mojego Ci nie oddam. Spadaj :eviltong:

A w ogóle nie mówiłam, ale ostatnio Fiodor miał 'przygodę'. Otóż ktoś otworzył nam bramę [SIZE="1"](demofon nie działa, to każdy może otworzyć kiedy tylko chce..) albo poprostu ktoś jej nie zamknął i Fiodor uciekł.. wybiegł na ulice i samochód zatrzymał się dosłownie przed nim. Niewiele brakowało, a by go przejechał, wszytsko widział mój dziadek, który później złapał go i zabrał do domu.. :shake:

Posted

[quote name='Izuuus']Dziękujemy;). Filmiku jednak nie będzie, ponieważ usunęłam.
Dlaczego?

[quote name='Izuuus']Nie poradzisz, bo mojego Ci nie oddam. Spadaj :eviltong:
A w ogóle nie mówiłam, ale ostatnio Fiodor miał 'przygodę'. Otóż ktoś otworzył nam bramę [SIZE="1"](demofon nie działa, to każdy może otworzyć kiedy tylko chce..) albo poprostu ktoś jej nie zamknął i Fiodor uciekł.. wybiegł na ulice i samochód zatrzymał się dosłownie przed nim. Niewiele brakowało, a by go przejechał, wszytsko widział mój dziadek, który później złapał go i zabrał do domu.. :shake:
Kiedyś samochód może nie zdażyc się zatrzymać...

Pzdr.

Posted

A ja jednak i tak się cieszę, że mieszkam w domu z ogrodem, a nie w bloku. Pies może sobie siedzieć od rana do nawet wieczora na dworze i biegać ;)

Endher, a oto i zdjęcie :)