Ania :) Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Izuuus']U nas wczoraj też było bielutko, jak szłam z Miśkiem do szkoły, to już w ogóle nie dość, że biało to śnieg po oczach sypał. Ale się stopiło, jak widać, uff :cool3:[/QUOTE] z Miśkiem ? :razz: no tu jakoś nie chce się trawa pokazać :shake: Quote
Izuuus Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Ania :)']z Miśkiem ? :razz: no tu jakoś nie chce się trawa pokazać :shake: Michałem, no. A widzisz, trzeba się przeprowadzić :cool3: [quote name='bianka19']cześć Fiodorki. ;) Co u was słychować ? A hej ;) U nas wszytsko, no prawie wszytsko ok. Weekend się kończy i jutro do szkoły, a mi się cały dzień w głowie kręci. Wyszłam dziś na dwór z psem i aparatem, ale nie mogłam się schylać, więc się nagrał jeden filmik. Mam w ogóle więcej filmików to kiedyś mogę dać, jak mnie coś natchnie i je zmontuję ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Filmiki powiadasz :razz: to czekamy :P W ogóle witamy się w poniedziałkowy poranek i życzymy miłego tygodnia :multi: ja ostatnio mam tak, że na początku każdego tygodnia, chce mi się już weekendu :lol: szczególnie, że wczoraj była taka ładna pogoda i cały dzien mogłam z psami spacerować :loveu: no dzisiaj w sumie też jest, tylko, że jestem 7 godzin w szkole, a później do 3 godzin na zajęciach :o Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Widać, że piłeczka sporo przezyła...;) http://i46.tinypic.com/v3p2qt.jpg Pzdr. Quote
WeronikaM Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jak chcecie to Lili suczki moge dać a co tam, dawaj :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mmmnn Fiodorek ; ) Przystojniak, ciekawe zdjęcia ; ) Quote
Izuuus Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Dziękujemy;). Filmiku jednak nie będzie, ponieważ usunęłam. Quote
Moniek193 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Izuuus napisał(a):Twoj? :mad: No i po co głupio pytasz skoro Ci już odpowiedziałam w poście od razu, że tak MÓJ :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Moniek193 napisał(a):No i po co głupio pytasz skoro Ci już odpowiedziałam w poście od razu, że tak MÓJ :diabloti: Te, zajmij się Sarą lepiej, a nie kradnij mi smroda :siara: Onomato-Peja napisał(a):Te jak zwykle się kłócą O.o To ona.. :shake: Quote
Moniek193 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Izuuus napisał(a):Te, zajmij się Sarą lepiej, a nie kradnij mi smroda :siara: Poradzę sobie z dwoma smrodami, zresztą zawsze sobie radzę, w końcu Fiodor jest mój i się muszę nimi na raz zajmować :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='Moniek193']Poradzę sobie z dwoma smrodami, zresztą zawsze sobie radzę, w końcu Fiodor jest mój i się muszę nimi na raz zajmować :diabloti: Nie poradzisz, bo mojego Ci nie oddam. Spadaj :eviltong: A w ogóle nie mówiłam, ale ostatnio Fiodor miał 'przygodę'. Otóż ktoś otworzył nam bramę [SIZE="1"](demofon nie działa, to każdy może otworzyć kiedy tylko chce..) albo poprostu ktoś jej nie zamknął i Fiodor uciekł.. wybiegł na ulice i samochód zatrzymał się dosłownie przed nim. Niewiele brakowało, a by go przejechał, wszytsko widział mój dziadek, który później złapał go i zabrał do domu.. :shake: Quote
Onomato-Peja Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ;o ... Czasem się cieszę, ze mieszkam w bloku. Quote
bianka19 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 O boże. :( Ja też się czasem ciesze , że mieszkam w bloku , bo już o takich historiach nie raz słyszałam Quote
Asiaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Izuuus']Dziękujemy;). Filmiku jednak nie będzie, ponieważ usunęłam. Dlaczego? [quote name='Izuuus']Nie poradzisz, bo mojego Ci nie oddam. Spadaj :eviltong: A w ogóle nie mówiłam, ale ostatnio Fiodor miał 'przygodę'. Otóż ktoś otworzył nam bramę [SIZE="1"](demofon nie działa, to każdy może otworzyć kiedy tylko chce..) albo poprostu ktoś jej nie zamknął i Fiodor uciekł.. wybiegł na ulice i samochód zatrzymał się dosłownie przed nim. Niewiele brakowało, a by go przejechał, wszytsko widział mój dziadek, który później złapał go i zabrał do domu.. :shake: Kiedyś samochód może nie zdażyc się zatrzymać... Pzdr. Quote
WeronikaM Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 cieszę się, że dobrze się to skończyło :) Quote
Izuuus Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 A ja jednak i tak się cieszę, że mieszkam w domu z ogrodem, a nie w bloku. Pies może sobie siedzieć od rana do nawet wieczora na dworze i biegać ;) Endher, a oto i zdjęcie :) Quote
Ania :) Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jeej jakie piekne zdj i piękny model ! Ekstra ! :loveu: Quote
bianka19 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cudne jest to foto Fiodorek jest piękny ! :D Quote
LadyK Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 http://i41.tinypic.com/nn8a9s.jpg łał :mdleje: jaki ziew :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Fiood :iloveyou: moje najcudowniejsze :loveu: Ucałuj mu nochal ode mnie ;D Quote
Recommended Posts