Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie zawieszanie ... ?! :mad:

Aach a ja specjalnie dla Ciebie .. no dobra może bardziej dla Twojej pociechy .. przywiozłam z Czech materiał dla psioora na Żonę.

Słodziusia, piękniusia Fiodorka ! :loveu::diabloti:

Nie wiem jak Wy, ale ja tu czuję szczeniaki ..

Przepraszam za beznadziejną jakość, ale zdjęcia wykonywane komórką i to na szybko szybko, w obawie, ze zaraz ktos zje Fiodorkę . : )) Bo batonik to przepyszny :loveu:

Posted

Żonko .. Jak kobieta wychodzi za maz to tez przyniera od niego nazwisko, niii ? noo to Fidorka przyjmie "O" i bedzie Fiodorką .. Coo Ty tak pesymistycznie patrzysz .. ehh .. O w tą czy w drugą nie robi roznicy xd

Aa jak juz sie para zwiaze to sa szczeniaki, nie ? Ajć zero fantazji . :diabloti:

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Żonko .. Jak kobieta wychodzi za maz to tez przyniera od niego nazwisko, niii ? noo to Fidorka przyjmie "O" i bedzie Fiodorką .. Coo Ty tak pesymistycznie patrzysz .. ehh .. O w tą czy w drugą nie robi roznicy xd

Aa jak juz sie para zwiaze to sa szczeniaki, nie ? Ajć zero fantazji . :diabloti:

Aha :D :D

10 znaków

Posted

Dziękujemy. Prawdopodobnie zdjęcia będą raz na tydzień, bądź raz na dwa tygodnie. Można powiedzieć, że narazie tak będzię działać ta galeria :cool3:

Posted

Co do Fidorek to mogę potwierdzić. W tym roku jak jeździłam na deske to nie kupowałam, ale za to rok, dwa lata temu to tak. Zawsze kilka dziennie :cool3: