Moniek193 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A ja mam ferie za tydzień :loveu: Hej Fiodorki :multi: Quote
Karolina. Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Też mam ferie za tydzień :eviltong: :multi: Hej hej hej hej hej :multi: Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 A ja jeszcze tydzień mam wolnego, może po feriach zacznę się uczyć chociaż w minimalnym stopniu, bo jakoś na koniec trzeba wypaść, chociaż na jakiejś wysokiej średniej mi nie zależy, bo co to za życie z nosem w książce :cool3: A tak poza tym planuję wykąpać Fiodora, bo planujemy wypad do Opola na spacerek z jedną z dogomanek i jej sunią. Mam nadzieję, że wszytsko wypali (czyli transport, który ma do czwartku wrócić). Jeszcze w tym tygodniu mam zrobić przyjaciółce sesje zdjęciową, ostatnio robiłam kuzynce. No.. i miałam więcej napisać, ale jadę niespodziewanie do miasta, więc żegnam :hand: :) Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Sesja :siara: Nie żebym się domagała efektów na gg :diabloti: Żegnam :hand: Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Sesja :siara: Nie żebym się domagała efektów na gg :diabloti: Żegnam :hand:[/QUOTE] Domagać to się możesz, dam Ci 2, a za pare miesięcy resztę :cool3: Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a czemuż tylko 2, czemuż za perę miesięcy ? Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']a czemuż tylko 2, czemuż za perę miesięcy ?[/QUOTE] A bo mi sie przypomniała tak sytuacja. Pewne dziewczynka robiła sesje swojemu kuzynostwu, i miała pokazać je swojej koleżance. Pokazała jej tylko dwa, a niedwano obrabiała i dopiero wtedy pokazała więcej. Kojarzysz może? :siara: Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']A bo mi sie przypomniała tak sytuacja. Pewne dziewczynka robiła sesje swojemu kuzynostwu, i miała pokazać je swojej koleżance. Pokazała jej tylko dwa, a niedwano obrabiała i dopiero wtedy pokazała więcej. Kojarzysz może? :siara:[/QUOTE] Nieee ! Zupełnie nie wiem o kim mówisz .. :hmmmm: Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Nieee ! Zupełnie nie wiem o kim mówisz .. :hmmmm:[/QUOTE] W taki razie pozostaniesz w tej niewiedzy, aż Ci się przypomni :cool: Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']W taki razie pozostaniesz w tej niewiedzy, aż Ci się przypomni :cool:[/QUOTE] Nie przypomni mi się, bo taka sytuacja nie miała miejsca, poza tym ostatnio dałam Ci tyleee fot, albo nawet tyleeeeeee i oczekuję tego samego, ot co ! Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Nie przypomni mi się, bo taka sytuacja nie miała miejsca, poza tym ostatnio dałam Ci tyleee fot, albo nawet tyleeeeeee i oczekuję tego samego, ot co ![/QUOTE] Też Ci dałam ostatnio z 10 fot z sesji kuzynki, więc teraz Twoja kolej by mi coś dać! Bo ja Ci inaczej nie dam, a zaraz wychodze z domu, z aparatem :cool3: Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A pffy.. chyba zacznę liczyć ile fot Ci daję i ile dostaję w zamian ! ! Poza tym obecnie nie mam Ci co dać :loveu: Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']A pffy.. chyba zacznę liczyć ile fot Ci daję i ile dostaję w zamian ! ! Poza tym obecnie nie mam Ci co dać :loveu:[/QUOTE] Chcesz mi zacząć wyliczać? A pff, no wiesz? :placz: Ale off się zrobił. Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']Chcesz mi zacząć wyliczać? A pff, no wiesz? :placz: Ale off się zrobił.[/QUOTE] Raz, dwa, trzy.. tak Ci będę liczyła :D No offujemy okropnie, u mnie w galerii nie lepiej :D Koniec ! Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Raz, dwa, trzy.. tak Ci będę liczyła :D No offujemy okropnie, u mnie w galerii nie lepiej :D Koniec ! Żebym ja Ci nie musiała liczyć, w tej chwili masz 0. Żeby tak nie było offowo, jedna kiepskiej jakości fotka, robiona przy lampce takiej.. biurkowej. Dość stare.. Quote
Patisa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://i50.tinypic.com/2wp2mwz.jpg Ach ta Blond grzywa... ;] Fajnie go sobie znowu podziwiać, dawno u Was nie byłam... ;) Pozdrawiam ;] Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Obraziłam się ! A szkoda, bo mam ko 300 nowych zdjęć ;) [quote name='Patisa']http://i50.tinypic.com/2wp2mwz.jpg Ach ta Blond grzywa... ;] Fajnie go sobie znowu podziwiać, dawno u Was nie byłam... ;) Pozdrawiam ;] A witamy, miło Was znów zobaczyć w Fiodorkowej galerii;) Quote
bianka19 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cześć ! ;) Czemu do nas już nie wpadacie ? Śliczny Fiodorek :D To nic , że stare foto ważne żeby coś było ;) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Izuuus napisał(a):A szkoda, bo mam ko 300 nowych zdjęć ;) A witamy, miło Was znów zobaczyć w Fiodorkowej galerii;) A czy te 300 fotek to sa takiei fotki do wstawienia tutaj...? Pzdr. Quote
Recommended Posts