Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jeszcze tydzień mam wolnego, może po feriach zacznę się uczyć chociaż w minimalnym stopniu, bo jakoś na koniec trzeba wypaść, chociaż na jakiejś wysokiej średniej mi nie zależy, bo co to za życie z nosem w książce :cool3:

A tak poza tym planuję wykąpać Fiodora, bo planujemy wypad do Opola na spacerek z jedną z dogomanek i jej sunią. Mam nadzieję, że wszytsko wypali (czyli transport, który ma do czwartku wrócić). Jeszcze w tym tygodniu mam zrobić przyjaciółce sesje zdjęciową, ostatnio robiłam kuzynce. No.. i miałam więcej napisać, ale jadę niespodziewanie do miasta, więc żegnam :hand: :)

Posted

[quote name='Moniek193']Sesja :siara: Nie żebym się domagała efektów na gg :diabloti:

Żegnam :hand:[/QUOTE]

Domagać to się możesz, dam Ci 2, a za pare miesięcy resztę :cool3:

Posted

[quote name='Moniek193']a czemuż tylko 2, czemuż za perę miesięcy ?[/QUOTE]

A bo mi sie przypomniała tak sytuacja. Pewne dziewczynka robiła sesje swojemu kuzynostwu, i miała pokazać je swojej koleżance. Pokazała jej tylko dwa, a niedwano obrabiała i dopiero wtedy pokazała więcej. Kojarzysz może? :siara:

Posted

[quote name='Izuuus']A bo mi sie przypomniała tak sytuacja. Pewne dziewczynka robiła sesje swojemu kuzynostwu, i miała pokazać je swojej koleżance. Pokazała jej tylko dwa, a niedwano obrabiała i dopiero wtedy pokazała więcej. Kojarzysz może? :siara:[/QUOTE]
Nieee ! Zupełnie nie wiem o kim mówisz .. :hmmmm:

Posted

[quote name='Moniek193']Nieee ! Zupełnie nie wiem o kim mówisz .. :hmmmm:[/QUOTE]

W taki razie pozostaniesz w tej niewiedzy, aż Ci się przypomni :cool:

Posted

[quote name='Izuuus']W taki razie pozostaniesz w tej niewiedzy, aż Ci się przypomni :cool:[/QUOTE]
Nie przypomni mi się, bo taka sytuacja nie miała miejsca, poza tym ostatnio dałam Ci tyleee fot, albo nawet tyleeeeeee i oczekuję tego samego, ot co !

Posted

[quote name='Moniek193']Nie przypomni mi się, bo taka sytuacja nie miała miejsca, poza tym ostatnio dałam Ci tyleee fot, albo nawet tyleeeeeee i oczekuję tego samego, ot co ![/QUOTE]

Też Ci dałam ostatnio z 10 fot z sesji kuzynki, więc teraz Twoja kolej by mi coś dać! Bo ja Ci inaczej nie dam, a zaraz wychodze z domu, z aparatem :cool3:

Posted

[quote name='Moniek193']A pffy.. chyba zacznę liczyć ile fot Ci daję i ile dostaję w zamian ! ! Poza tym obecnie nie mam Ci co dać :loveu:[/QUOTE]

Chcesz mi zacząć wyliczać? A pff, no wiesz? :placz:

Ale off się zrobił.

Posted

[quote name='Izuuus']Chcesz mi zacząć wyliczać? A pff, no wiesz? :placz:

Ale off się zrobił.[/QUOTE]
Raz, dwa, trzy.. tak Ci będę liczyła :D

No offujemy okropnie, u mnie w galerii nie lepiej :D Koniec !

Posted

[quote name='Moniek193']Raz, dwa, trzy.. tak Ci będę liczyła :D

No offujemy okropnie, u mnie w galerii nie lepiej :D Koniec !

Żebym ja Ci nie musiała liczyć, w tej chwili masz 0.

Żeby tak nie było offowo, jedna kiepskiej jakości fotka, robiona przy lampce takiej.. biurkowej.

Dość stare..

Posted

Izuuus napisał(a):
A szkoda, bo mam ko 300 nowych zdjęć ;)
A witamy, miło Was znów zobaczyć w Fiodorkowej galerii;)

A czy te 300 fotek to sa takiei fotki do wstawienia tutaj...?

Pzdr.