Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Bez jakich Anno ? :evil_lol: Ty już dobrze Izabelo wiesz bez jakich :mad: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']Ty już dobrze Izabelo wiesz bez jakich :mad: Nie, nie wiem Anno :loveu: Quote
Karolina. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Hej ;) A dobrze, dobrze - żyjemy :cool3: Fiodor właśnie siedzi na dole cały z błoota :diabloti: I dziś jest ciepło :cool1: A u was co tam? :razz:[/QUOTE] Również żyjemy :p A ja idę zaraz z Lucky'm na spacerek bo u nas jest tak wiosennie :multi: Chyba go spuszczę ze smyczy, żeby się wybiegał :cool3: Mam nadzieję, że mi nie ucieknie :evil_lol: Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Nie, nie wiem Anno :loveu: gópka jesteś ! :diabloti: czekoladki ? :cool1: Quote
Karolina. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']gópka jesteś ! :diabloti: czekoladki ? :cool1: Ja poproszę czekoladkę :loveu: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Również żyjemy :p A ja idę zaraz z Lucky'm na spacerek bo u nas jest tak wiosennie :multi: Chyba go spuszczę ze smyczy, żeby się wybiegał :cool3: Mam nadzieję, że mi nie ucieknie :evil_lol: O u nas też, tak cieplutko :cool3: Ooo to super.. nie ucieknie - no chyba, że do mnie :evil_lol: [quote name='Ania :)']gópka jesteś ! :diabloti: czekoladki ? :cool1: Jakie czekoladki? :cool3: Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 <czekoladka> dla Karoliny :razz: normalna czekoladka Loluś xD Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']<czekoladka> dla Karoliny :razz: normalna czekoladka Loluś xD Nie załapałam. Wyskakujesz mi tu z czekoladkami! :mad: Pewnie jakieś zatrute :roll: Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Nie załapałam. Wyskakujesz mi tu z czekoladkami! :mad: Pewnie jakieś zatrute :roll: Jassnee :lol: Dla Ciebie będzie zatruta :evil_lol: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']Jassnee :lol: Dla Ciebie będzie zatruta :evil_lol: Jesteś okrutna! A ja mam psa na utrzymaniu :placz: pss. Ale off. xd Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Jesteś okrutna! A ja mam psa na utrzymaniu :placz: pss. Ale off. xd No dobra dam Ci taką dobrą, nie zatrutą :razz: bywa. xdd Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']No dobra dam Ci taką dobrą, nie zatrutą :razz: bywa. xdd Tylko tak mówisz! Już ja wiem co kombinujesz! Chcesz mi zabrać Fiodora! xd Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Tylko tak mówisz! Już ja wiem co kombinujesz! Chcesz mi zabrać Fiodora! xd i Madie :loveu: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']i Madie :loveu: Madie ci mogę dać :evil_lol: Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Madie ci mogę dać :evil_lol:[/quote] [CENTER]To dawaj :loveu: [/CENTER] Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER]To dawaj :loveu: [/CENTER][/QUOTE] Wyślę pocztą ;) Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Wyślę pocztą ;) Nie, nie xD Ja po nią przyjadę :razz: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']Nie, nie xD Ja po nią przyjadę :razz: Ok :eviltong: Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Ok :eviltong: Przy okazji porwę Fiodora :loveu: :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 gadacie, gadacie, a fotki gdzie:eviltong::eviltong: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Kasia&Rika']gadacie, gadacie, a fotki gdzie:eviltong::eviltong: A no właśnie ide z Fiodorkiem na dwór :cool3: [SIZE="1"]Tylko nie wiem czy mi sie baterie nie rozładuja:roll: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Kasia&Rika']wróciłaś,gdzie fotki:mad: :diabloti:[/QUOTE] A skąd wiesz? :evil_lol: Fotki mam w aparacie :diabloti: Ale nie dużo :lol: Quote
Kasia&Rika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']A no właśnie ide z Fiodorkiem na dwór :cool3: Tylko nie wiem czy mi sie baterie nie rozładuja:roll: wróciłaś,gdzie fotki:mad: :diabloti: Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER]Tak, tak fotki :diabloti::loveu:[/CENTER] Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Tak, tak fotki :diabloti::loveu:[/CENTER][/QUOTE] Będą jak zrzuce :cool3: A tak przy okazji.. nie dałoby się zmienic napisu w bannerze zamiast 'fIdorek' na 'fiOdorek' ? Bo zjadłaś O :evil_lol: Quote
Recommended Posts