Izuuus Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Darianna']Bardzo mi się podoba Fiodor bez grzywki - zdecydowanie przystojniejszy :) [quote name='Feigned']mi też się on bardzo podoba bez grzywy :cool3: :loveu: Karolina, ja też jestem ciekawa cóż to za psiak.. :cool3: [quote name='Asiaczek']Mnie też bardziej podoba się bez grzywy; taki bardziej elegancki... Pzdr. [quote name='Niufciak']Zgadzam się;) Słodki jest:loveu: No, tak myślała, e większości smrodek podoba się bardziej bez grzywki ;) Cześc wam Jak tam twój zielony pies? Moja klawiatura o dziwo chyba znowu działa Już nie robią się przecinki, więc twoja moja ksywka straciła swoją moc. Zielony pies dobrze, umie już podstawowe komendy :cool3: Jak można zalać klawiature i pisać z niej ALARM :shake: Przecinku ;) A ja ci nie mówiłam? Przypominj sobie. Mówiłaś, pamiętam :loveu: A ja wiem, a wy nie wiecie! Quote
Karolina. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A no jak widać można :grins: Przecież musiałam wszcząć alarm !!! Bo to była sytuacja kryzysowa !!! A nawet nie wiesz jak się ucieszyłam, jak włączyłam potem komputer, i klawiatura już normalnie działała :loveu: Bo te przecinki by mnie wykończyły :mdleje: I tak już wystarczy że sobie nową myszkę muszę kupić! Jak nie byłaś w szkole od czwartku, to pewnie przez ten czas robiłaś mnóóóstwo zdjęć, które nam teraz tutaj zaprezentujesz :cool3: Quote
Izuuus Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']A no jak widać można :grins: Przecież musiałam wszcząć alarm !!! Bo to była sytuacja kryzysowa !!! A nawet nie wiesz jak się ucieszyłam, jak włączyłam potem komputer, i klawiatura już normalnie działała :loveu: Bo te przecinki by mnie wykończyły :mdleje: I tak już wystarczy że sobie nową myszkę muszę kupić! Jak nie byłaś w szkole od czwartku, to pewnie przez ten czas robiłaś mnóóóstwo zdjęć, które nam teraz tutaj zaprezentujesz :cool3: Oj, przecinku :cool3: Trzeba byc poprostu ciamajdą. A nie robiłam zdjęć wcale ;) Nikt się nie upominał, a pieso odpoczął od aparatu ;) Quote
Karolina. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Izuuus napisał(a):Oj, przecinku :cool3: Trzeba byc poprostu ciamajdą. A nie robiłam zdjęć wcale ;) Nikt się nie upominał, a pieso odpoczął od aparatu ;) Kropko :mad: Nie denerwuj mnie. Oj tak, bo on to akurat taak się zmęczył tymi zdjęciami :D Na pewno chciał żebyś mu jeszcze kilka zdjęć zrobiła, a ty niee! :shake: Quote
Cavalierkaa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cześć, spaniele :D jak tam? cudo banner macie <3 Quote
Sallcia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 witamy się :D jak nie będzie tu w tym tygodniu nowych fotek, to zrobimy wam najazd ! :P Quote
Izuuus Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Kropko :mad: Nie denerwuj mnie. Oj tak, bo on to akurat taak się zmęczył tymi zdjęciami :D Na pewno chciał żebyś mu jeszcze kilka zdjęć zrobiła, a ty niee! :shake: Przcinek, jabłko, jabłko, okrągłe, pokrojone, obrane i pomidorki koktajlowe to nie to samo, co twój koktajl kakaowy! On nie lubi zdjęć! :cool3: CaneSs napisał(a):Cześć, spaniele :D jak tam? cudo banner macie <3 A wszytsko w porządku, tak myślę. ;) Sallcia napisał(a):witamy się :D jak nie będzie tu w tym tygodniu nowych fotek, to zrobimy wam najazd ! :P A zapraszamy, zapraszamy. Wkońcu macie blisko i możecie na spacerek wdepnąć :cool: Quote
Cavalierkaa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 To gites malines xD :P Wymiziaj Spaniela < 3 Quote
Izuuus Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='CaneSs']To gites malines xD :P Wymiziaj Spaniela < 3 Wymiziany ;) [quote name='Karolina&Lucky']Hej jabłkowe księżniczki :loveu: Hej :hand: edit. Mamy ferie, zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć. Niestety ja jak to ja, poszłam z rozładowanym aparatem i zbyt wiele zdjęć nie zrobiłam, musiałam szybko robić, a poza tym mój wpsniały pies postanowił zabrać mi rękawiczki :shake: Najpier takie leniwe: [SIZE="1"]Tu okropny kadr, ucięłam go, ale za to widać, jak mi ucieka.. Quote
Izuuus Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [SIZE="1"]Chyba zacznę dawać białą ramkę do zdjęć.. Oddaj! I koniec. Wiem, wiem, że są nieostre, ale cały czas nad tym pracujemy ;) Może kiedyś coś ostrego wyjdzie, może. I tymi zdjęciami na pewien czas musicie się zadowolić i nawet nie chcę widzieć pytania 'kiedy nowe fotki?' :diabloti: Quote
Darianna Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 kiedy nowe fotki? a tak na serio, to biorąc pod uwagę szybkość spaniela to całkiem nieźle z ostrością ;) Moje rude też kradną rękawiczki ;) Quote
Izuuus Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Darianna']kiedy nowe fotki? a tak na serio, to biorąc pod uwagę szybkość spaniela to całkiem nieźle z ostrością ;) Moje rude też kradną rękawiczki ;) Tak, dlatego w większości zdjęć nawet nie złapałam go w kadr. Cały czas uciekał do Ziutka jak taten szczekał, bo za kotami się uganiali ;) Ostere czy nie, cieszcie się, że dałam bo ferie mamy rozplanowane i chyba na robienie psu zdjęć czasu nie będzie. Quote
Sweet Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 http://i48.tinypic.com/14uyiwp.jpg Fiodor:loveu: ostatnio kabisiastemu podobne zrobiłam:P hah;D Quote
Izuuus Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Sweet']http://i48.tinypic.com/14uyiwp.jpg Fiodor:loveu: ostatnio kabisiastemu podobne zrobiłam:P hah;D A no, akurat wyszło rozmarane, jak wszytskie. No cóż ;) Jak fotek nie ma, to się upomnacie, a jak są to cisza. Przepraszamy,że do nikogo nie zaglądamy, ale po pierwsze mam ferie i do wieczora na snowboard jeżdżę, a po drugie na dogomani nie da się wytrzymać. Albo w ogóle nie chodzi, albo chodzi jak żółw :shake: Odechciewa się tu zaglądać Quote
Feigned Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 zdjęcia super! :loveu: zazdroszczę snowboardu, ja nawet na nartach nigdy nie byłam :) Quote
Ania :) Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Izuuus']a po drugie na dogomani nie da się wytrzymać. Albo w ogóle nie chodzi, albo chodzi jak żółw :shake: Odechciewa się tu zaglądać z tym się zgodzę ... :roll: http://i50.tinypic.com/20kd2xj.jpg tu wygląda jak koń[pozycja] :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='bianka19']Cześć :D Śliczny Fiodorek ;) Hej, dziękujemy ;) [quote name='Feigned']zdjęcia super! :loveu: zazdroszczę snowboardu, ja nawet na nartach nigdy nie byłam :) Mi się narty znudizły, a poza tym zawsze chciałam snowboard. Świetnie się jeździ :loveu: [quote name='Ania :)']z tym się zgodzę ... :roll: http://i50.tinypic.com/20kd2xj.jpg tu wygląda jak koń[pozycja] :evil_lol::loveu::loveu: Potraktuję to jako komplemeny :cool3: Quote
wiki4 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://i50.tinypic.com/20kd2xj.jpg Genialne :D Quote
Karolina. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hej księżniczki! :loveu: Co tam u was słychać? Leniuchujecie, nie? Dobrze Wam. My do szkoły chodzimy łee :placz: Kiedy te ferie u nas będą :roll: Quote
Izuuus Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Hej księżniczki! :loveu: Co tam u was słychać? Leniuchujecie, nie? Dobrze Wam. My do szkoły chodzimy łee :placz: Kiedy te ferie u nas będą :roll: Hej, u nas wszytsko ok. Leniuchujemy? Hmm.. jeszcze ani razu się nie wyspałam, więc leniuchowaniem bym tego nie nazwała, aczkolwiek miło spędzamy czas jężdżac w góry. Jutro jedziemy na wieczorny, bo rano na miasto :) A u Fiodora nic nowego, żyje sobie jak zawsze je, śpi biega etc. Już chodzisz do szkoły? Ostatnio sobie wolne robiłąś z tego co wiem :cool3: wiki4 - dzięki :Rose: Quote
Recommended Posts