Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeej, ale Ci współczuje.. ja też często widzę jak takie większe psy skaczą i odbijają się od ogrodzenia, żeby wyskoczyć, ale jeszcze nie widziałam, żeby jakiemuś się udało..
dobrze, że dla Fiodora nic nie jest!

Posted

Łoo matko... współczuje, ja w takiej sytuaci pewnie bym spanikowała i nie wiedziałabym co robić...
Wyściskaj tam chłopaków :buzi:

Ostatnio, jak byliśmy nad jeziorkiem z Majkiem i Basterkiem, to z jednej posesji wybiegł ONek, wszystkie miałyśmy pełne gacie, a okazało sie że pisie 0 jakiejkolwiek agresji, za to we właścicielu tego ONka było jej sporo... pies dostał i to tak pożądnie za to, że bawił sie z naszymi psami i nie wrócił na zawołanie...:roll:

To tak troche nie z tej beczki, ale tak mi sie przypomniało :oops:

Posted

[quote name='Moniek193']Hej Fiodory :loveu:

Hej śniegojady ;)

[quote name='Ania :)']Dobrze, że to wszystko się tak skończyło ... a tamci powinni sobie zrobić solidniejsze ogrodzenie ....

A no, powinni, albo przynajmniej lepiej pilnować swojego pupilka.

[quote name='Feigned']jeej, ale Ci współczuje.. ja też często widzę jak takie większe psy skaczą i odbijają się od ogrodzenia, żeby wyskoczyć, ale jeszcze nie widziałam, żeby jakiemuś się udało..
dobrze, że dla Fiodora nic nie jest!

Niesety czasami przy ogrodzeniach ktoś coś ma, jakieś drewno czy coś i pies może to łatwo wykorzystać jako 'pomoc w ucieczce'.

[quote name='Kaya93']Łoo matko... współczuje, ja w takiej sytuaci pewnie bym spanikowała i nie wiedziałabym co robić...
Wyściskaj tam chłopaków :buzi:

Ostatnio, jak byliśmy nad jeziorkiem z Majkiem i Basterkiem, to z jednej posesji wybiegł ONek, wszystkie miałyśmy pełne gacie, a okazało sie że pisie 0 jakiejkolwiek agresji, za to we właścicielu tego ONka było jej sporo... pies dostał i to tak pożądnie za to, że bawił sie z naszymi psami i nie wrócił na zawołanie...:roll:

To tak troche nie z tej beczki, ale tak mi sie przypomniało :oops:

No to dobrze, że pies nie wykazał do Was, ani do psów agresji.. Ale karcenie za nic (no, za zabawe z innymi psami?) to paranoja.. :shake:

Nie wspominałam chyba, ale niedawno wyskubałam Fiodorowi łeb, bo już się na niego patrzeć nie mogłam. Teraz jest 'śliczniutki' łysol z niego :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):

Nie wspominałam chyba, ale niedawno wyskubałam Fiodorowi łeb, bo już się na niego patrzeć nie mogłam. Teraz jest 'śliczniutki' łysol z niego :loveu:

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie to :placz:

Posted

No to dobrze, że pies nie wykazał do Was, ani do psów agresji.. Ale karcenie za nic (no, za zabawe z innymi psami?) to paranoja.. :roll:

No niestety, jeszcze jak mu uwage zwróciłyśmy to do nas zaczął puszczać gadki, że nie mamy pojęia jaka to rasa, że owczarki to psy które potrzebują specjalnego wychowania bo inaczej wejdą na głowe... i tu pan nie wykazał sie zbyt dużą inteligencjią, bo ta metoda raczej przyniesie mu odwrotne skutki, no ale :lol:

No to teraz zaprezentuj go nam w nowej fryzurce :loveu:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No niestety, jeszcze jak mu uwage zwróciłyśmy to do nas zaczął puszczać gadki, że nie mamy pojęia jaka to rasa, że owczarki to psy które potrzebują specjalnego wychowania bo inaczej wejdą na głowe... i tu pan nie wykazał sie zbyt dużą inteligencjią, bo ta metoda raczej przyniesie mu odwrotne skutki, no ale :lol:

No to teraz zaprezentuj go nam w nowej fryzurce :loveu:

A no, chyba bym go wyśmiała :D

To cofnij się o tyle stron, ile potrzeba by zobaczyć Fiodora bez czupiradła :)

Posted

Izuuus napisał(a):

To cofnij się o tyle stron, ile potrzeba by zobaczyć Fiodora bez czupiradła :)

Kochana, ale tamte już widziałam teraz chce zobaczyć teraźniejsze fotki :D

Posted

Darianna napisał(a):
Dawaj foty wyskubanego Fiodorka, nie marudź!!!

Nawet takich nie mam, musiałabym zrobić, a teraz to koniecznie z lampą, bo mam słabe światło.. :siara: Więc może, moooże w tygodniu.

Posted

[quote name='Sallcia']może, może a my tu czekamy ]:->

Na chwilę obecną nic nowego niestety nie mamy, ale jakieś stare fotki sprzed ponad tygodnia.

[SIZE="1"]Poza prawie wystawowa:

http://i46.tinypic.com/a1njl.jpg

[SIZE="1"]i zagubiony w śniegu:

http://i50.tinypic.com/14lofb8.jpg

[SIZE="1"]Ostatnia, zapadający się w śniegu pies

[SIZE="1"]Jakie kadry, straszne:shake: A fotki bez czuprynki, po wyskubaniu będą kiedyś tam. A może zrobię nowe śniegowe, zobaczymy jak pozwoli czas i pogoda ;)

[SIZE="1"]ps. Znalazłam fotkę z parku, akurat jak wołałam go żeby zapiąć mu smycz, po chwili brzyleciał owczarek belgijski i się zaczęło. Jedno z nielicznych zdjęć jakie ucało mi się zrobić, ale nie wyszło. Nie zdążyłam ustawień odpowiednio dobrać.. - http://i49.tinypic.com/vevhqx.jpg A poza tym, niektóre w linkach, żeby zbytno nie zaśmiecać takimi gniotami:diabloti:

Posted

Mam dla Was 2 fotki [SIZE="1"](świeżutkie, przed chwilką robione) niestety konieczne było użycie lampy :roll:

Właśnie tak sobie teraz śpimy:

Nochalek mój

[SIZE="1"]W piątek planuję nie iść do szkoły, także postaram się o nowe fotki, chociaż pogoda płata nam figle. Raz roztopy, później mrozy, padający znów śnieg, brak słońca:shake: Jednakże jak warunki sprzyjają to będą fotki ze śnieżnych zabaw.

Pozdrawiamy wszytskich tu zaglądających ;)

Posted

[quote name='Ania :)']jak słodko śpiulka :loveu: i nie ma grzyweczki :loveu:

[quote name='Kaya93']Fioduś bez czuprynki :iloveyou:
moje słoneczko :buzi:

:loveu:

[quote name='CaneSs']Boskie zdjecia!

[quote name='WeronikaM']jaki słodzki nochalek :loveu:

[quote name='LadyK']http://i45.tinypic.com/2hmj0ur.jpg nochal :loveu:

[quote name='Endher']http://i45.tinypic.com/2hmj0ur.jpg
Mój nochalek :loveu::loveu:

Dziękujeemy wszytskim :loveu:
Endher, nie przywłaszczaj sobie mojego nochala! Jest tylko i wyłącznie mój, ot co. :mad: