Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania :) napisał(a):
Niedługo to on bd miał sierśc do ziemi i będzie długowłosy :D:D:D

Ale ja mu ostatnio obcinałam sierść, co z resztą widać. Na łapach miał o jakies 2cm dłuższe, a falbanke to miał chyba o 8cm dłuższą. Widać jaki krzywy teraz. :cool3: A przecież spaniele nie są psami krótkowłosymi :lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ale ja mu ostatnio obcinałam sierść, co z resztą widać. Na łapach miał o jakies 2cm dłuższe, a falbanke to miał chyba o 8cm dłuższą. Widać jaki krzywy teraz. :cool3: A przecież spaniele nie są psami krótkowłosymi :lol:

Ojej no mi chodzi o takie długowłose jak np yorki :lol: no i wiadomo, że Fiod nie bd miał nigdy tak długiej sierści :eviltong:

Posted

[quote name='LadyK']http://i50.tinypic.com/rwjci8.jpg to jest świetne! :loveu:

:)

[quote name='Karolina&Lucky']Haha, ale się uśmiałam z tego jego ogonka :D Jak śmiesznie nim macha :D

A jaką on ma fajną grzywę :loveu:

Doopka pracuje cały czas, a grzywa idzie do skubanka ;) [SIZE="1"](tylko narazie czasu brak..)

[quote name='CaneSs']zapraszamy na zdjęcia do nas

Wpadniemy do Was, jak i do innych jak tylko będę dłużej na kompie. Teraz nie wchodze wcale, a jak wchodze to na pół, max godzine. ;)

:hand:

Posted

Ale szata :loveu: Jemu to żadna zima nie straszna ;) A ta zabawa na śniegu przypomina mi, że mogłabym mojej rudej też jakąś piłkę sprawić, bo wszystkie zostały pożarte przez większych kolegów :eviltong:

Posted

Goś napisał(a):
Ale szata :loveu: Jemu to żadna zima nie straszna ;) A ta zabawa na śniegu przypomina mi, że mogłabym mojej rudej też jakąś piłkę sprawić, bo wszystkie zostały pożarte przez większych kolegów :eviltong:

Fiodor na widok piłki aż się trzęsie, żeby mu dać. A póżniej sobie tak z nią biega za mną i podchodzi by mu ją 'wyrywać' bądź 'wykopać' :D

U nas dużo śniegu spadło, zaraz pójdziemy poroibć jakieś śniegowe fotki :multi:

Posted

C&B napisał(a):
Nie wolno oglądać filmów w nocy, mamusia nie uczyła?:diabloti:

Nie :shake:

wiki4 napisał(a):
A jaki film oglądałaś ? :diabloti:

Witamy się :p

Droga do przebaczenia :) Hej.

Mamy fotki, a nawet sporo fotek i filmiki. Jacyś chętni? Tak poza tym u nas śniegu prawie po kolana, a na dodatek na wierzchu jeszcze z 1cm lodu. :shake: Ziutek jak chodził to tylko czasami się to pod nim załamało, za to Fiodor swoim dupskiem się wciąż zakopywał w śniegu, potykał, wywracał, a ja ze śmiechu już nie mogłam :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):

(...)
Mamy fotki, a nawet sporo fotek i filmiki. Jacyś chętni? Tak poza tym u nas śniegu prawie po kolana, a na dodatek na wierzchu jeszcze z 1cm lodu. :shake: Ziutek jak chodził to tylko czasami się to pod nim załamało, za to Fiodor swoim dupskiem się wciąż zakopywał w śniegu, potykał, wywracał, a ja ze śmiechu już nie mogłam :cool3:

Jeszcze się pytasz?! :mad: