Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ale super :loveu:

Dzięki ;)

[quote name='Feigned']ślicznie :loveu: ja chyba właśnie taką grzywkę chcę :lol:

No, a ja takiej nie chciałam..:shake:

Posted

Dziękujemy wszystkim :Rose:

Wczoraj Fiodor został wyprany, obcięłam mu falbanke i łapcie przednie. Na dalsze doprowadzanie go do ładu nie miałam już siły i ochoty, tak więc we wtorek albo jutro skończymy. Dzisiaj natomiast miałam zabrać rudzielca nad jeziorko, ale rodzice postanowil sobie pojechać na zakupy do Opola, tak więc nici ze spacerku po jeziorku.. :roll: Więc upiekłam ciasteczka kruche (i nawet nic nie spaliłam) wyszły pyszne, nawet Fiodorwi smakują i śpi obok mnie na łóżku przy ciastkach.:diabloti:

Prezenty pokupowane?:cool3:

Posted

[quote name='Cavy']http://i47.tinypic.com/2d95kw8.jpg
Ale super! :loveu:

Zapraszamy do siebie ;-)

;)

[quote name='Sweet']Witamy:D:D
dawno nas nie bylo ale czas nadrobić;)
Ja dzisiaj też mojego stwora obcinałam:P
a co do prezentów to ja mam juz wszystko:)
A ty?:D

Ja obcinałam go wczoraj, ale się nie powinnam zabierać za takie rzeczy..:lol!:
A ja nie mam nic, zero pomysłów na cokolwiek i brak funduszy..

[quote name='Feigned']a gdzie tam.. ja jeszcze nie mam zupełnie NIC :lol:
a ciastka to dla Fiodora czy dla siebie? :cool3:

To witam w klubie. Ciastka dla mnie, ale Fiodor dostał jedno :cool3:

Postanowiłam sobie, że jutro ide tylko na 4 lekcje (bo wigilia) a później se pójde do domu. We wtorek nie ide w ogóle do szkoły, chociaż Pani prosiła mnie o robienie zdjęć na jasełkach (bo moja klasa przedstawia) i wolne :grins:

Posted

A ja umiem piec ciasteczka :grins: Tyle że zawsze spalone mi wychodzą, ale to szczegół :evil_lol: :siara:

A ja prezentów nie kupuje :cool3: Tzn. kupuje, ale tylko dla siebie, i dla Lucky'ego :loveu:
Dla siebie już zamówiłam na Allegro, i mam cichą nadzieję, że przed świętami dojdzie, a Lucky'ego prezent będzie dopiero po świętach, bo teraz z tego co mi wiadomo utknął w Agencji Celnej na lotnisku w Warszawie :lol:

Posted

[quote name='Ania :)']Ja nie umiem robić ciasteczek :(
A prezenty zamierzam iść kupić jutro ewentualnie we wtorek. ;) choć z kasą nie za dobrze i pomysłów brak xd

Ja też i dziwie się, że mój dom jeszcze stoi i to CAŁY. Bo wszyscy w mojej rodzinie twierdzą, że talentu kulinarnego to ja nie mam.. (zdarza się spalić, przesolić ziemniaki, wlać duuużo octu do mizerii, czy zapomnieć o wodze, która gotując się wyparuje) :diabloti:

[quote name='Karolina&Lucky']A ja umiem piec ciasteczka :grins: Tyle że zawsze spalone mi wychodzą, ale to szczegół :evil_lol: :siara:

A ja prezentów nie kupuje :cool3: Tzn. kupuje, ale tylko dla siebie, i dla Lucky'ego :loveu:
Dla siebie już zamówiłam na Allegro, i mam cichą nadzieję, że przed świętami dojdzie, a Lucky'ego prezent będzie dopiero po świętach, bo teraz z tego co mi wiadomo utknął w Agencji Celnej na lotnisku w Warszawie :lol:

Ciekawe czemu :hmmmm:

Ja kupuje coś jak mam kase, a teraz wydałam wszystko w tamtym tyogodniu we Wrocku, bo byłam na zakupach i to łądne, tamto :siara:
A co takiego zamówiłaś sobie i Luckowi? Pochwal się :shiny: