Ania :) Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Izuuus napisał(a):Nie, ja nie kłamie! :D Polemizowałabym :D Quote
Asiaczek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Gadu, gadu, a fotki z nowa fryzura jak nie było, tak nie ma... pzdr. Quote
Izuuus Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Pusiakowa']fotyyyy dawac. :D Trzeba je mieć :cool3: [quote name='Ania :)']Polemizowałabym :D Widzę, że nauka w szkole nie idzie w las. Ślicznie do mnie rozmawiasz:loveu: [quote name='Asiaczek']Gadu, gadu, a fotki z nowa fryzura jak nie było, tak nie ma... pzdr. :siara: [quote name='Moniek193']Ahoj popalańce :D Witaj ;) Wrr, skandal! Robiłam zadanie z geografii przez ponad 2 godziny. Mieliśmy napisać jakiś referat, ale baba powiedziała, że nie można drukować i wszytsko musiałam pisać.. :mdleje: Jak się nie roczyta i da mi 2 to ją chyba tam na miejscu zabije, brutalnie. A Fiodor sobie właśnie na MOIM łóżku i smacznie śpi, a ja jeszcze muszę iść się kąpać. Chyba se zaśpie na pierwszą lekcje. :evil_lol: Quote
Ania :) Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Izuuus']Widzę, że nauka w szkole nie idzie w las. Ślicznie do mnie rozmawiasz:loveu: Wrr, skandal! Robiłam zadanie z geografii przez ponad 2 godziny. Mieliśmy napisać jakiś referat, ale baba powiedziała, że nie można drukować i wszytsko musiałam pisać.. :mdleje: Jak się nie roczyta i da mi 2 to ją chyba tam na miejscu zabije, brutalnie. A Fiodor sobie właśnie na MOIM łóżku i smacznie śpi, a ja jeszcze muszę iść się kąpać. Chyba se zaśpie na pierwszą lekcje. :evil_lol: To słówko, akurat nie ze szkoły :eviltong: U Nas też nie można drukować .. choć w sumie zależy od nauczyciela.. ale większośc twierdzi, że jak jest wydrukowana to praca zajmuje maks 3 min "kopiuj->wklej->drukuj" .. Nie ładnie zasypiać na pierwszą lekcje ! :mad: Quote
Lucky. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 I jak zaspałaś ? ; p I czekam na zdjęcie nowej fryzury ! Quote
Pusiakowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Izuuus napisał(a):Trzeba je mieć :cool3: na co czekasz? . same sie nie zrobia . :lol: Quote
Feigned Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 oo maami, gegra :o jeden z przedmiotów, za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam :evil_lol: Quote
Pestka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Feigned napisał(a):oo maami, gegra :o jeden z przedmiotów, za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam :evil_lol: Geografii to ja szczerze nienawidze :diabloti: Quote
Kaya93 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Bry :* Ja tam geografie lubim :diabloti: Ale jak Ci wpisze to 2 to jej cyrklem oko wybij o!! xd Zdjęcia! :siara: Quote
Izuuus Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Ania :) napisał(a):To słówko, akurat nie ze szkoły :eviltong: U Nas też nie można drukować .. choć w sumie zależy od nauczyciela.. ale większośc twierdzi, że jak jest wydrukowana to praca zajmuje maks 3 min "kopiuj->wklej->drukuj" .. Nie ładnie zasypiać na pierwszą lekcje ! :mad: O, że niby taka mądra? :cool3: No w zasadzie u nas wolno drukować, referaty, zadania, prace semestralne, a jak Cie nie było w sql to niektórych przedmiotów możesz sobie zeskanować od kogoś lekcje i wkleić. A to zadanie z gegry jak się okazało można było drukować, a ja tyle pisałam.. :obrazic: Lucky. napisał(a):I jak zaspałaś ? ; p I czekam na zdjęcie nowej fryzury ! Nie ma:diabloti: Pusiakowa napisał(a):na co czekasz? . same sie nie zrobia . :lol: A teraz jakoś nie miałam czasu, coś kiedyś będzie;) Feigned napisał(a):oo maami, gegra :o jeden z przedmiotów, za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam :evil_lol: Ja ogólnie mówiąc za szkołą nie przepadam. Tzn w sensie, że tyle uczyć się trzeba, a ja się uczyć nie potrafię:shake: Lucky. napisał(a):Właśnie ładny banrek macie ; xx Dziękuję:loveu: Pestka napisał(a):Geografii to ja szczerze nienawidze :diabloti: Taki fajny przedmiot, jak możesz tak mówić! I to publicznie..:evil: Kaya93 napisał(a):Bry :* Ja tam geografie lubim :diabloti: Ale jak Ci wpisze to 2 to jej cyrklem oko wybij o!! xd Zdjęcia! :siara: Ty jesteś jakiś odmieniec. Nie wybije bo nie mam cyrkla, ale karze chłopakom odgryżć jej ucha :mad: :siara: Quote
Izuuus Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mój brzydki pies I jeszcze brzydszy kot Przeprasza za jakość, ale to pierwsze zimowe fotki lustrem..:roll: Quote
Feigned Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 super są :loveu: mina kota jest mega :diabloti: a zdjęcie fryzury to gdzie? :cool3: Quote
Izuuus Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Feigned napisał(a):super są :loveu: mina kota jest mega :diabloti: a zdjęcie fryzury to gdzie? :cool3: A gdzie ma być? :D Quote
Lucky. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Moje zdjęcia lustrem są jak z komórki :P Quote
Izuuus Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Lucky. napisał(a):Moje zdjęcia lustrem są jak z komórki :P Nie przesadzaj ;) Moniek193 napisał(a):Piękny Fiodor ! :loveu: Dzięki ;) Feigned napisał(a):no jak to gdzie? ;o tutaj :cool3:! Eee, tak publicznie? Quote
Feigned Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pewnie :diabloti: chyba, że się wstydzisz to wyślij mi na pw :evil_lol: w pon. idę do fryzjera <boisie> i szukam inspiracji :lol: Quote
Izuuus Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Feigned napisał(a):pewnie :diabloti: chyba, że się wstydzisz to wyślij mi na pw :evil_lol: w pon. idę do fryzjera <boisie> i szukam inspiracji :lol: Ok wyślę Ci jak wejde na laptopa bo tam zgrałam ;) Ale moja chyba Ci się nie spodoba .. :D Quote
Kaya93 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Izuuus']Ty jesteś jakiś odmieniec. Nie wybije bo nie mam cyrkla, ale karze chłopakom odgryżć jej ucha :mad: :siara: Jestem normalna! :D powiedzmy :D To ja Ci pożycze :diabloti: Ale jak masz głodnych kolegów to, niech będzie, niech odgryzają te ucha :evil_lol: http://i50.tinypic.com/23gz59f.jpg Zimowe szaleństwa Fiodoraska :loveu: Ale on wutrzasty jest :iloveyou: Quote
Karolina. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 http://i50.tinypic.com/23gz59f.jpg Jeej, ale on jest cudowny :loveu: Ej, ja też się niedługo do fryzjera wybieram, i też szukam inspiracji, więc poproszę o przesłanie mi zdjęcia :diabloti: :cool3: Quote
Izuuus Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Dam Wam w linku, wieczorem to usunę:) http://i46.tinypic.com/2r47bci.jpg Quote
Feigned Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ślicznie :loveu: ja chyba właśnie taką grzywkę chcę :lol: Quote
Recommended Posts