Feigned Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Izuuus napisał(a):A phi, a Fiodora nie chcecie?:diabloti: [SIZE="1"]Ja mam niefotogeniczny ryj, niestety..i nie lubie się pokazywać:shake: Fiodora też, pewnie, że tak :loveu: to weś tak, żeby sama fryzura była albo zamaż trochę :evil_lol: chyba, że Ci się baaaardzo nie chcę to dobra no, nie wstawiaj :( :lol: Quote
Izuuus Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Feigned napisał(a):Fiodora też, pewnie, że tak :loveu: to weś tak, żeby sama fryzura była albo zamaż trochę :evil_lol: chyba, że Ci się baaaardzo nie chcę to dobra no, nie wstawiaj :( :lol: Ok, mogę się zgodzić, ewentualnie przy zamazaniu, a do Ciebie mam prośbę. :diabloti:[SIZE="1"] PW Quote
Feigned Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Izuuus napisał(a):Ok, mogę się zgodzić, ewentualnie przy zamazaniu, a do Ciebie mam prośbę. :diabloti:[SIZE="1"] PW ok :cool3: to czekam na pw. :) Quote
Izuuus Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Feigned napisał(a):ok :cool3: to czekam na pw. :) Ah, już wysłane. :evil_lol: A tak w ogólę cieszę się strasznie, że to w sumie ostatni tydzień, tzn ostatnie dni nauki i wkońcu te długo oczekiwane święta. Może nie cieszę się z tej całej atmosfery, ale wkońcu wolne i sylwester. :loveu: I w czasie wolnego zasypię Was fotkami, a teraz sobie może pruszyć śnieg. :diabloti: Quote
Feigned Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Izuuus napisał(a):Ah, już wysłane. :evil_lol: A tak w ogólę cieszę się strasznie, że to w sumie ostatni tydzień, tzn ostatnie dni nauki i wkońcu te długo oczekiwane święta. Może nie cieszę się z tej całej atmosfery, ale wkońcu wolne i sylwester. :loveu: I w czasie wolnego zasypię Was fotkami, a teraz sobie może pruszyć śnieg. :diabloti: ja też chcę świąt i to jaaak :loveu: i żeby jeszcze śnieg był na święta to już wogle supcio by było :cool3: Quote
Ania :) Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Izuuus napisał(a):No ja nie cierpię mieć tak krótkich włosów.. :shake: Nie mam zdjęcia? :diabloti: Ty już nie kłam kłamczuchu, że zdjęć nie masz :mad: To wstaw tak jak było wspominane, z zamazaną twarzą. Choć moim zdaniem masz śliczną buzię :loveu: Quote
Izuuus Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Feigned napisał(a):ja też chcę świąt i to jaaak :loveu: i żeby jeszcze śnieg był na święta to już wogle supcio by było :cool3: Śnieg będzie, czuję to w zębach:diabloti: Ania :) napisał(a):Ty już nie kłam kłamczuchu, że zdjęć nie masz :mad: To wstaw tak jak było wspominane, z zamazaną twarzą. Choć moim zdaniem masz śliczną buzię :loveu: Nie mam. :diabloti: Naprawdę, a wstawie tzn wyślę Ci kiedyś tam z zamazanym mym ryjem. ;) Quote
Ania :) Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Izuuus napisał(a):Nie mam. :diabloti: Naprawdę, a wstawie tzn wyślę Ci kiedyś tam z zamazanym mym ryjem. ;) No to czekam na to Twoje zdjęcie :D Quote
Izuuus Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Ania :) napisał(a):No to czekam na to Twoje zdjęcie :D Wyślę Ci na gadu jak Cię złapie :) Quote
Ania :) Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Izuuus napisał(a):Wyślę Ci na gadu jak Cię złapie :) Ja Cię złapałam :D śliiczna ma :loveu: xd dobranoc :) Quote
Izuuus Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Moniek193 napisał(a):śliczny bannerek :loveu: Dziękuję. Wykonała Feigned. :loveu: Ania :) napisał(a):Ja Cię złapałam :D śliiczna ma :loveu: xd dobranoc :) A no, złapaś mię. ;) Dobranoc:buzi: Quote
Feigned Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 a ja ciągle czekam na zdjęcia Twej nowej fryzury :mad::cool3: no i na Fiodora oczywiście :loveu: Quote
Karolina. Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Hej wam :multi: Poka nową fryzurę no! :cool3: Quote
Ania :) Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A ja widziałam :D jak co niektórzy już też z forum xd powiem tyle, że ma śliczna grzywę i w ogóle jak zwykle pięknie :D :loveu: Quote
Karolina. Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ania :) napisał(a):A ja widziałam :D jak co niektórzy już też z forum xd powiem tyle, że ma śliczna grzywę i w ogóle jak zwykle pięknie :D :loveu: Cooo?! :lmaa: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Ania :) Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Cooo?! :lmaa: :obrazic::obrazic::obrazic: Ma się to coś :diabloti::diabloti: Quote
Karolina. Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ania :) napisał(a):Ma się to coś :diabloti::diabloti: Phi.... :obrazic: Będę płakała :placz: Quote
Izuuus Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Feigned napisał(a):a ja ciągle czekam na zdjęcia Twej nowej fryzury :mad::cool3: no i na Fiodora oczywiście :loveu: Czekaj, czekaj..:siara: Karolina&Lucky napisał(a):Hej wam :multi: Poka nową fryzurę no! :cool3: Hej :diabloti: Ania :) napisał(a):A ja widziałam :D jak co niektórzy już też z forum xd powiem tyle, że ma śliczna grzywę i w ogóle jak zwykle pięknie :D :loveu: Tzn tylko Ty i Moniek. ;) Moniek193 napisał(a):Ale tu paplacie ! :diabloti: Paplają, a Ty potańcz :bigcool: Quote
Ania :) Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Izuuus napisał(a):Tzn tylko Ty i Moniek. ;) Bo my jesteśmy wyjątkowe xDDDD Quote
Izuuus Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Ania :) napisał(a):Bo my jesteśmy wyjątkowe xDDDD Tak se to tłumacz. :D Quote
Ania :) Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Izuuus napisał(a):Tak se to tłumacz. :D Ej no wiesz co ! :mad: Mogłaś skłamać :diabloti: Quote
Izuuus Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Ania :) napisał(a):Ej no wiesz co ! :mad: Mogłaś skłamać :diabloti: Nie, ja nie kłamie! :D Quote
Recommended Posts