Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):nie wiem :siara: jak ładne, to napewno nie ja ;) a iĆ ! :mad: Quote
Karolina. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ania :) napisał(a):A na fbl to kto takie ładne dodaje, hm ? :mad: Daj linka :cool3: [SIZE="1"]Se zobacze :diabloti: Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Daj linka :cool3: Se zobacze :diabloti: Nie wiem czy mogę :lol: Quote
Feigned Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 noo Izuś.. teraz to już się nie wykręcisz :diabloti: niestety, ale od teraz częściej musisz dawać foty :evil_lol: Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A lustrzanke ma już kilka dni, a zdjęć w ogóle :mad: Quote
Karolina. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ania :) napisał(a):Nie wiem czy mogę :lol: Cii... to będzie nasza tajemnica, nikomu o tym nie powiemy :eviltong: Dobra, już nie podawaj ;p Iza masz komentarz na fbl :diabloti: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Feigned napisał(a):noo Izuś.. teraz to już się nie wykręcisz :diabloti: niestety, ale od teraz częściej musisz dawać foty :evil_lol: chyba jednak nie muszę. :eviltong: Ania :) napisał(a):A lustrzanke ma już kilka dni, a zdjęć w ogóle :mad: Bo nie mam zdjęć. :shake: Karolina&Lucky napisał(a):Cii... to będzie nasza tajemnica, nikomu o tym nie powiemy :eviltong: Dobra, już nie podawaj ;p Iza masz komentarz na fbl :diabloti: I jak mnie znalazłaś?:diabloti: Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Bo nie mam zdjęć. :shake: No i why kłamiesz ? :shake: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ania :) napisał(a):No i why kłamiesz ? :shake: Nie, ja nie kłamie. Naprawde nie mam :diabloti: Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Nie, ja nie kłamie. Naprawde nie mam :diabloti: Mam wstawić za Ciebie te z fbl ? :razz: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ania :) napisał(a):Mam wstawić za Ciebie te z fbl ? :razz: Grozisz mi ?! Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Grozisz mi ?! Tak ! :mad: Moja cierpliwość się kończy.. :evil_lol: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ania :) napisał(a):Tak ! :mad: Moja cierpliwość się kończy.. :evil_lol: Nie załapiesz mnie! A jak się skończy to co?:crazyeye: Quote
Karolina. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a): I jak mnie znalazłaś?:diabloti: Tajemnica zawodowa :diabloti: :grins: Przy okazji znalazłam kilka innych osób :siara: Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Nie załapiesz mnie! A jak się skończy to co?:crazyeye: No i się skończyła :diabloti::diabloti: Zdjęcia lustrzankowe Izy :razz: :loveu::loveu: Tyle,że zdjęcia wzięte z fbl, a fbl niestety psuje jakość, no i musiałam je skopiować przez paint :roll: Ale macie 3 zdjęcia Izy :diabloti: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Tajemnica zawodowa :diabloti: :grins: Przy okazji znalazłam kilka innych osób :siara: Widziałam. :diabloti: Ania :) napisał(a):No i się skończyła :diabloti::diabloti: Zdjęcia lustrzankowe Izy :razz: :loveu::loveu: http://i33.tinypic.com/2yvnlti.jpg http://i37.tinypic.com/w8p6yc.jpg http://i33.tinypic.com/wk5s7b.jpg Tyle,że zdjęcia wzięte z fbl, a fbl niestety psuje jakość, no i musiałam je skopiować przez paint :roll: Ale macie 3 zdjęcia Izy :diabloti: Zabiję Cię! Bolku, zabiję! :lmaa: Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Widziałam. :diabloti: Zabiję Cię! Bolku, zabiję! :lmaa: Bo gdyby ktoś za Ciebie tego nie wstawił to byś to tak przeciągała jeszcze dłuuugo :eviltong: I wyszło na jaw, że jesteś kłamczuch :evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Widziałam. :diabloti: :p Ania :) napisał(a):Bo gdyby ktoś za Ciebie tego nie wstawił to byś to tak przeciągała jeszcze dłuuugo :eviltong: I wyszło na jaw, że jesteś kłamczuch :evil_lol::evil_lol: Otóż to :mad: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ania :) napisał(a):Bo gdyby ktoś za Ciebie tego nie wstawił to byś to tak przeciągała jeszcze dłuuugo :eviltong: I wyszło na jaw, że jesteś kłamczuch :evil_lol::evil_lol: Bo to takie gnioty, szok. Jak mogłaś :placz: Nie jestem, powiem mamie, że ty mie tu .. no! :diabloti: Quote
Ania :) Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Bo to takie gnioty, szok. Jak mogłaś :placz: Nie jestem, powiem mamie, że ty mie tu .. no! :diabloti: A przestań i proszę dać następne ! :loveu: Tymczasem Boluś idzie spać i jutro jak przyjdę ze szkoły chcę tu widzieć nowe fotki :loveu::loveu: Branoc mamusiu :buzi: Quote
Karolina. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Izuuus napisał(a):Bo to takie gnioty, szok. Jak mogłaś :placz: Nie jestem, powiem mamie, że ty mie tu .. no! :diabloti: Weź ty mnie nie denerwuj nawet! :cool1: Wcześniej jak widziałam zdjęcia Moniki, to się załamywałam, że ja to w porównaniu do niej beztalencie jestem. Teraz zobaczyłam twoje, i jeszcze bardziej się załamałam. Normalnie fotograf ze mnie jak z... :mdleje: Ja też już mykam spać. Branoc wam :loveu: Quote
Karolina. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Halo, halo! Pobudka!!! :grins: Już dzień jest, nie spać mi tam, tylko fotki wstawiać :loveu: Quote
Kaya93 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nooo! Wkońcu ktoś sie odważył :diabloti: Aniaa! jesteś wielka! :loveu::loveu::loveu: A fotki Izulkowe śliczne! :loveu: i każdy sie ze mną zgodzi ... prawda :razz: ? W takim razie my chcemy JESZCZE! JESZCZE! JESZCZE! :diabloti: Quote
Recommended Posts