Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Feigned']ja bym zostawiła skarpetę. ;)

Na noc mu jednak to pościągałam. Nie liże jak narazie..

[quote name='Moniek193']Biedny Fioduś:shake: Obserwuj łapkę czy nie dostało się zakażenie i gdyby się pogorszyło jedźcie do weta;)

[quote name='Karolina&Lucky']Biedak :glaszcze:

Zdrowiej szybciutko! :loveu:

[quote name='Ania :)']Ciekawe co sierotka zrobił w tą łapkę .. Oby tylko szybko się wszystko zagoiło.. :calus:

Dziękujemy;)

[quote name='Asiaczek']A ja jutro bym poszła do weta z ta łapą...

Pzdr.

Zobaczymy jak to będzie. Jutro mama późno kończy prace, najwyżej jak będzie gorzej zadzwonimy po weta żeby do nas przyjechał, a jeśli nie, pojedziemy w czwartek. Nie wiem co on zrobił, ale widać, że boli. :shake: [SIZE="1"]Poszłabym z nim sama, ale weterynarz jest w mieście, a my na wsi.

Posted

lepiej żeby nie lizał. Odkazić i posmarować np. Tribioticem. Jakiś delikatny opatrunek, skarpetka i nie przeforsowywac na spacerach. Po każdym spacerze od nowa osuszyć, odkazić i maść. No i lepiej do weta zajść.

Posted

Darianna napisał(a):
lepiej żeby nie lizał. Odkazić i posmarować np. Tribioticem. Jakiś delikatny opatrunek, skarpetka i nie przeforsowywac na spacerach. Po każdym spacerze od nowa osuszyć, odkazić i maść. No i lepiej do weta zajść.

Tak robimy. Odkazamy i opatrunki, miał jeszcze posmarowane takim czymś. Już zdaje mi się, że jest lepeij bo Fiodor nie kuleje, a rano jeszcze kulał na łapę. A jeszcze z tej rany w ogóle krew nie leciała i nie leci. Wycięłam włosy mu żeby nie wpadały w tą rankę. Do weta nie pojedziemy dziś, najwyżej zadzwonię.
Dziękujemy za rady. ;)

Posted

Izuuus napisał(a):
Tak robimy. Odkazamy i opatrunki, miał jeszcze posmarowane takim czymś. Już zdaje mi się, że jest lepeij bo Fiodor nie kuleje, a rano jeszcze kulał na łapę. A jeszcze z tej rany w ogóle krew nie leciała i nie leci. Wycięłam włosy mu żeby nie wpadały w tą rankę. Do weta nie pojedziemy dziś, najwyżej zadzwonię.
Dziękujemy za rady. ;)

To teraz tylko czekać, aż się wszystko ładnie zagoi i znowu Fiodor bd szalał bez skarpetki xd ;)

Posted

A dziękujemy. Smrodek czuje się dobze, ranka sucha, goi się, myślę, że już jutro bez opatrunków będzie, nie kuleje nic mu nie jest. Dokazuje, warczy na Ziutka, rozrabia i.. śpi. :diabloti:

[SIZE="1"]A ja dziś przyszłam po 15 do domu (jak zwykle) usiadłam nad historią, jadłam w między czasie obiad, pojechałam na miasto, wróciłam i wciąż siedzę nad historią. Jutro sprawdzan, straaasznie dużo tego mamy, bo jestem na rozsz. i już mi te daty uszami wychodzą, o. W ogóle sama się sobie dziwię, bo mnie zobaczyć przy książkach to ciężko.. :cool1:

Miłego wieczoru! ;)

Posted

historii nie zazdroszczę, strasznie nie lubię uczyć się dat. :shake: zawsze mi się wszystko miesza :lol:
jak poszło na sprawdzianie ? :cool3:
super, że Fiodorowe łapsko się goi :loveu:

Posted

Bry Fiodoraski:loveu:

Ucałuj go ode mnie w łapke :diabloti::loveu:

Ania :) napisał(a):
Też mam rozszerzoną historię, ale nie narzekam.. :razz: Wczoraj nawet 6 dostałam :diabloti:

O! Też jestem na rozsz. historii i tez w tym tygodniu dostałam 6! :diabloti:
Hehe :multi:
My to jednak jesteśmy zdolne :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):

Gratuluję :D
No baa ! :evil_lol::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
powodzenia na sprawdzianie!

a dziękuję.

Feigned napisał(a):
historii nie zazdroszczę, strasznie nie lubię uczyć się dat. :shake: zawsze mi się wszystko miesza :lol:
jak poszło na sprawdzianie ? :cool3:
super, że Fiodorowe łapsko się goi :loveu:

Historia jest okropna.. :roll:
A na sprawdzianie, napisałam prawie wszytsko, dużo tego było, ale nie wiem co z tego będzie..

Też mam rozszerzoną historię, ale nie narzekam.. :razz: Wczoraj nawet 6 dostałam :diabloti:

Ale ja mam ze strasznie wymagającą babą i ogólnie wysoki poziom. Nie ogarniam tego.:diabloti: za co ta 6? zadanie domowe? :cool1:

Kaya93 napisał(a):
Bry Fiodoraski:loveu:

Ucałuj go ode mnie w łapke :diabloti::loveu:

Nie ucałuję:eviltong:

6 za zadanie domowe? :cool1:

Gratuluję :D
No baa ! :evil_lol::evil_lol:

:diabloti:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ale ja mam ze strasznie wymagającą babą i ogólnie wysoki poziom. Nie ogarniam tego.:diabloti: za co ta 6? zadanie domowe? :cool1:

Ja mam też dość wymagającego gostka, ale za to bardzo fajny (wychowawca mój przy okazji :evil_lol: ). A 6 za prezentacje i przedstawienie jej :eviltong::eviltong:

Posted

Ja mam też dość wymagającego gostka, ale za to bardzo fajny (wychowawca mój przy okazji :evil_lol: ). A 6 za prezentacje i przedstawienie jej :eviltong::eviltong:

Też mam wychowawczyni babe uczącą mnie histy, ale kosa.
Haha, czyli zadanie, a nei sprawdzian, czy odpowiedz, u nas to ocena wspomagająca. :diabloti:

Posted

Izuuus napisał(a):
Też mam wychowawczyni babe uczącą mnie histy, ale kosa.
Haha, czyli zadanie, a nei sprawdzian, czy odpowiedz, u nas to ocena wspomagająca. :diabloti:
http://i33.tinypic.com/2v01wcp.jpg

Ale jest 6 ! xd u nas też prawie się nie liczy z tego ocena, ale jak bd mi się wahać to mi pomoże :diabloti:

Fiooooooduuuńń :loveu::loveu:

Posted

Ale jest 6 ! xd u nas też prawie się nie liczy z tego ocena, ale jak bd mi się wahać to mi pomoże :diabloti:

Fiooooooduuuńń :loveu::loveu:

No, denerwuje mnie ten podział na wspomagające i dominujące. :angryy:

Posted

Moja wychowawczyni jest genialna :D umie nauczyć i jako jedyna nas normalnie traktuje (też jest od historii :diabloti: + WOS)

A 6 nie z zadania :D z mapy :oops:

Jak to go nie uciumkasz? :roll:
Moje ulubione wydanie :D Spaniel w pościeli :loveu:

Posted

Mnie też .. szkoda, że taka 6 nie jest tak ważna jak ocena ze spr xdd
Jak słodziutko śpiocha :loveu:

Lajf is brutal, end ful of zasadzkas, samtajms kopas w dupas, o.
:loveu:

Kaya93 napisał(a):
Moja wychowawczyni jest genialna :D umie nauczyć i jako jedyna nas normalnie traktuje (też jest od historii :diabloti: + WOS)

A 6 nie z zadania :D z mapy :oops:

Jak to go nie uciumkasz? :roll:
Moje ulubione wydanie :D Spaniel w pościeli :loveu:

A moja tak pędzi, szybko gada, i karze zrobić samemu notatke oraz przeczytać wszystko z książki, a ja nigdy nie lubiałam histy.

Gratki 6. :D

Mam to wydanie codziennie, wieczorkiem bądź rano, :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):

A moja tak pędzi, szybko gada, i karze zrobić samemu notatke oraz przeczytać wszystko z książki, a ja nigdy nie lubiałam histy.

Gratki 6. :D

Mam to wydanie codziennie, wieczorkiem bądź rano, :loveu:

Notatki sama to ja nie umim zrobić :evil_lol: wiec dobrze, że nam dyktuje xD

Dziękujem xd

Kusisz kochana kusisz :P