Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak więc wpadliśmy tu na chwilkę. Odrazu mówię, że nie zawiesiłam galerii z powodu szkoły! Ponieważ dla mnei nienormalne jest to, że ktoś nie ma całkowicie czasu przez szkołe.. :roll: A ja akurat teraz nie bardzo mam czas i chęci włączania komputera. Wracam i jestem padnięta, a później obiad, zasne czasem i trzeba psa doprowadzic do ładu i inne takie obowiązki.

[SIZE="1"]No, a jak szkoła? Jak wiecie (bądź nie:diabloti:) dostałam się do LO do którego chciałam i też do tej klasy. IDZ jesteśmy. Coś jakby humanistyczna pod nazwą dziennikarska z rozszezoną historią, wosem i polskim. Szkoła jest ogrooomna i łatwo się zgubić, a ciężko gdziekolwiek trafić. Szczególnie na PO.. sama bym tam NIGDY nie trafiła. :roll: Klase mam ok, ale mało chłopaków. Za to w innych klasach jest ich dużo i ładni. Dzisiaj już z moją grupa z ang. postanowiłyśmy zamiast iść na lekcje angola pozwiedzać szkołe. :diabloti: Nauczyciele też w sumie ok, chociaż dużo wymagają. Jedynie mam wielkie obawy przed babą z matmy. Taka kosa, że nie wiem jak to będzie :shake: A ogólnie atmosfera fajna bo w końcu nauczyciele nie traktują nas (uczniów) jak dzieci. Inne podejście, ogólnie super! I nie wiem co jeszcze napisać.. CHCE WAKACJE!

A jeszcze napisze jak tam u Fiodora, a więc postanowiłam toto małe, złote i kudłate poszkolić. I muszę go bardzo pochwalić, ponieważ ostatnio tak super się skupił nad tym co do niego mówiłam, a mianowicie ćwiczyliśmy komendy: zostań i do mnie. Zostań - w 'pozycji' siad i waruj. I szłam gdzieś sobie daleko od niego, a jak powiedziałam 'do mnie' to Smrodek odrazu biegł i oczywiście zostawał nagradzany! :loveu: I jeszcze trenujemy 'czołgaj się' dlaj komicznie mu to wychodzi, a ta mała pokraczka jeszcze nie może coś pojąć slalomy, obrotu etc.

To wsio. Kiedyś się jeszcze odezwiemy bo akurat teraz nie mam co robić to dajemy znak, że żyjemy i mamy się dobrze. Dziękujemy, że o nas nie zapominacie. :hand:

Posted

Szkoda , że zawieszasz. :-(
Ale z jednej strony szkoła , nauka i wgl.
a z drugiej , wpadnij czasem i dodaj jakieś fotki Fiodoorka. < - 3
Czekam z utęsknieniem za Wakacjami. :eviltong:
A za Fiodorkiem , jak xD :loveu:
Taki sweetaśnyy. ;)
Pozdrawiam i życzę sukcesów w sql. :p

Posted

spanielexowa napisał(a):
Szkoda , że zawieszasz. :-(
Ale z jednej strony szkoła , nauka i wgl.
a z drugiej , wpadnij czasem i dodaj jakieś fotki Fiodoorka. < - 3
Czekam z utęsknieniem za Wakacjami. :eviltong:
A za Fiodorkiem , jak xD :loveu:
Taki sweetaśnyy. ;)
Pozdrawiam i życzę sukcesów w sql. :p

O Natex ! :-o
A mnie w galerii już nie odwiedzisz ? :-(
Wgl chce z tb coś wyjaśnić :mad: :razz:

Posted

A witam wszytskich. Miło, że jeszcze do nas zaglądacie. ;)

Tak w skrócie co u nas? Wszystko ok, żyjemy sobie. Fiodor jak to pies zazwyczaj, je, śpi, wariuje, rozdaje buziaczki i macha dupką, [SIZE="1"]a ja (jak większość) chodzę do szkoły.
Mam faajną klasę, na nauczycielów już w sumie też nie narzekam.. mimo, że wymagający no, ale to z jednej strony lepiej bo nie będzie obijania się. Nauki sporo. Już miałam test z matmy w tym tygodniu jest sprawdzian z chemii, za 2 kartkówa z fizy, już pytają i sypią się pierwsze oceny..dziś czeka mnie nauka na historie i polski, a jutro ta chemia.. Dzisiaj troszkę nadrabiałam na dogo, połaziłam po Waszych galeriach i innych wątkach, gdzie nigdzie zostawiłam ślad. Fotek nie mam.. :oops: A niedługo pozbywam się aparatu także też nie będzie narazie czym robić. Może w nostępny weekend postaram się o kilka. Fiodorowi szybko sierść rośnie więc jest bardziej kudłaty i wygląda jakby też nabrał masy. :roll:

Wyczekujemy świąt! :siara: