Ania :) Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Asiaczek']To Pan Świnek czy Pani Świnkowa...? http://i27.tinypic.com/2klkk9.jpg Pan Świnek, ale imię ma Pani Świnkowej, bo wszyscy myśleli, że to ona :evil_lol: Quote
Magda&Bloom Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://i25.tinypic.com/14wpy87.jpg słodki zmarszczony nosek :loveu: pozdrawiam Quote
Karolina. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hej Izuśku :calus: Co tam u ciebie słychać? Jak w nowej szkole, klasie? A nauczyciele fajni? Wejdź tu do nas i nam trochę poopowiadaj :loveu: Quote
Izuuus Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Tak więc wpadliśmy tu na chwilkę. Odrazu mówię, że nie zawiesiłam galerii z powodu szkoły! Ponieważ dla mnei nienormalne jest to, że ktoś nie ma całkowicie czasu przez szkołe.. :roll: A ja akurat teraz nie bardzo mam czas i chęci włączania komputera. Wracam i jestem padnięta, a później obiad, zasne czasem i trzeba psa doprowadzic do ładu i inne takie obowiązki. [SIZE="1"]No, a jak szkoła? Jak wiecie (bądź nie:diabloti:) dostałam się do LO do którego chciałam i też do tej klasy. IDZ jesteśmy. Coś jakby humanistyczna pod nazwą dziennikarska z rozszezoną historią, wosem i polskim. Szkoła jest ogrooomna i łatwo się zgubić, a ciężko gdziekolwiek trafić. Szczególnie na PO.. sama bym tam NIGDY nie trafiła. :roll: Klase mam ok, ale mało chłopaków. Za to w innych klasach jest ich dużo i ładni. Dzisiaj już z moją grupa z ang. postanowiłyśmy zamiast iść na lekcje angola pozwiedzać szkołe. :diabloti: Nauczyciele też w sumie ok, chociaż dużo wymagają. Jedynie mam wielkie obawy przed babą z matmy. Taka kosa, że nie wiem jak to będzie :shake: A ogólnie atmosfera fajna bo w końcu nauczyciele nie traktują nas (uczniów) jak dzieci. Inne podejście, ogólnie super! I nie wiem co jeszcze napisać.. CHCE WAKACJE! A jeszcze napisze jak tam u Fiodora, a więc postanowiłam toto małe, złote i kudłate poszkolić. I muszę go bardzo pochwalić, ponieważ ostatnio tak super się skupił nad tym co do niego mówiłam, a mianowicie ćwiczyliśmy komendy: zostań i do mnie. Zostań - w 'pozycji' siad i waruj. I szłam gdzieś sobie daleko od niego, a jak powiedziałam 'do mnie' to Smrodek odrazu biegł i oczywiście zostawał nagradzany! :loveu: I jeszcze trenujemy 'czołgaj się' dlaj komicznie mu to wychodzi, a ta mała pokraczka jeszcze nie może coś pojąć slalomy, obrotu etc. To wsio. Kiedyś się jeszcze odezwiemy bo akurat teraz nie mam co robić to dajemy znak, że żyjemy i mamy się dobrze. Dziękujemy, że o nas nie zapominacie. :hand: Quote
spanielexowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Szkoda , że zawieszasz. :-( Ale z jednej strony szkoła , nauka i wgl. a z drugiej , wpadnij czasem i dodaj jakieś fotki Fiodoorka. < - 3 Czekam z utęsknieniem za Wakacjami. :eviltong: A za Fiodorkiem , jak xD :loveu: Taki sweetaśnyy. ;) Pozdrawiam i życzę sukcesów w sql. :p Quote
Tequila1017 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 spanielexowa napisał(a):Szkoda , że zawieszasz. :-( Ale z jednej strony szkoła , nauka i wgl. a z drugiej , wpadnij czasem i dodaj jakieś fotki Fiodoorka. < - 3 Czekam z utęsknieniem za Wakacjami. :eviltong: A za Fiodorkiem , jak xD :loveu: Taki sweetaśnyy. ;) Pozdrawiam i życzę sukcesów w sql. :p O Natex ! :-o A mnie w galerii już nie odwiedzisz ? :-( Wgl chce z tb coś wyjaśnić :mad: :razz: Quote
Ania :) Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Mqrtynq napisał(a):O Natex ! :-o A mnie w galerii już nie odwiedzisz ? :-( Wgl chce z tb coś wyjaśnić :mad: :razz: Takie rzeczy to raczej na pw ... Quote
Tequila1017 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ania :) napisał(a):Takie rzeczy to raczej na pw ... No wiem . :eviltong: Przecież nic sie wielkego nie stało :roll: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 O, jak miło, że Właścicielka tutaj zajrzała...:lol: Pzdr. Quote
Karolina. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Od innych to się domaga zdjęć, a samemu to ani jednego się nie wstawi :diabloti: Ładnie to tak?! :mad: Hej :loveu: Quote
Izuuus Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 A witam wszytskich. Miło, że jeszcze do nas zaglądacie. ;) Tak w skrócie co u nas? Wszystko ok, żyjemy sobie. Fiodor jak to pies zazwyczaj, je, śpi, wariuje, rozdaje buziaczki i macha dupką, [SIZE="1"]a ja (jak większość) chodzę do szkoły. Mam faajną klasę, na nauczycielów już w sumie też nie narzekam.. mimo, że wymagający no, ale to z jednej strony lepiej bo nie będzie obijania się. Nauki sporo. Już miałam test z matmy w tym tygodniu jest sprawdzian z chemii, za 2 kartkówa z fizy, już pytają i sypią się pierwsze oceny..dziś czeka mnie nauka na historie i polski, a jutro ta chemia.. Dzisiaj troszkę nadrabiałam na dogo, połaziłam po Waszych galeriach i innych wątkach, gdzie nigdzie zostawiłam ślad. Fotek nie mam.. :oops: A niedługo pozbywam się aparatu także też nie będzie narazie czym robić. Może w nostępny weekend postaram się o kilka. Fiodorowi szybko sierść rośnie więc jest bardziej kudłaty i wygląda jakby też nabrał masy. :roll: Wyczekujemy świąt! :siara: Quote
Ania :) Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 O zaglądneliście tu :loveu: no tak liceum i już nauki fulk .. mi się zacznie w tym tygodniu :roll: Buziaki dla zwierzyńca :buzi: :buzi: Quote
LadyK Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [CENTER]Eee tam święta..:diabloti: Ja czekam na wakacje :eviltong:[/CENTER] Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 LadyK napisał(a):Eee tam święta..:diabloti: Ja czekam na wakacje :eviltong: to sobie poczekasz.. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A może poczekajcie najpierw do końca semestru, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Izuuus Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Troszkę stare, ale przypomnamy się. ;) Quote
Karolina. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://i38.tinypic.com/20aayvc.jpg Stęskniłam się już za tym panem :loveu: Jak dumnie siedzi :loveu: Hej! :multi: Quote
Pestka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gdzie swieta, wakacje najlepiej :D :D Quote
Recommended Posts