bianka19 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Heej ;) Śliczne te Fiodorka fotki :loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hello:loveu: przynosze obiecane capucino:cool3: Quote
C&B Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Trochę nas tu nie było. Więc się witamy! Pozdrawiamy Fiodorka i pańcię! Quote
taxelina Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Izuuus napisał(a):Ile to w sensie ile mam lat? 16 :diabloti: niom bo pisalas ze masz jeszcze czas :P mloda jestes jak 16 :P Quote
Izuuus Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Moniek193']Mmmm jak ładnie wystrzyżony:diabloti: Kto to robił:evil_lol: http://i25.tinypic.com/9r24xf.jpg Hejasku góptasku:loveu: Nie wiem :siara: hej :loveu: [quote name='Kaya93']Berek:loveu: Fiodor nawet w groźnym wydaniu cudny:loveu: [quote name='halgre58']Witam ... [quote name='bianka19']Heej ;) Śliczne te Fiodorka fotki :loveu::loveu: Dziękujemy. [quote name='Kaya93']Hello:loveu: przynosze obiecane capucino:cool3: Dziękuję bardzo :loveu: [quote name='C&B']Trochę nas tu nie było. Więc się witamy! Pozdrawiamy Fiodorka i pańcię! [quote name='Justy$ka']Witamy spanielki.! :loveu: Witamy, dziękujemy ;) [quote name='deer_1987']niom bo pisalas ze masz jeszcze czas :P mloda jestes jak 16 :P A no może troszkę.. :p [quote name='Błyskotka']Hello !!!! :multi: Witam ;) Quote
Karolina. Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej wam :loveu: Melduję iż widziałam superowe zdjęcia Fiodorkowe :loveu: :evil_lol: Quote
.Agata. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://i25.tinypic.com/anezbk.jpg haha.. strach się bać :lol::evil_lol: Quote
Ania :) Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cześć kochana :loveu: Wczoraj już wróciłam :cool3: Miałam wpaść jak wracałam, ale mama nie chciała :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Hejo:loveu: Ja bym ciała się przywitać:oops: Quote
Izuuus Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej wam :loveu: Melduję iż widziałam superowe zdjęcia Fiodorkowe :loveu: :evil_lol: To super ;) [quote name='Agata_Roki']http://i25.tinypic.com/anezbk.jpg haha.. strach się bać :lol::evil_lol: Bójcie się :eviltong: [quote name='Feigned']Witamy sięę :loveu::cool3: Witamy :loveu: [quote name='Ania :)']Cześć kochana :loveu: Wczoraj już wróciłam :cool3: Miałam wpaść jak wracałam, ale mama nie chciała :evil_lol::evil_lol: Ojej, czemu Twoja mama jest taka niedobra? Następnym razem nie ma, że nie tylko widze Cie tu u mnie. Bo ja już przez Kalisz nie jeżdżę do Bydgoszczy :roll::cool1: [quote name='Moniek193']Hejo:loveu: Ja bym ciała się przywitać:oops: Ale przecież się przywitałaś. Chcesz jeszcze raz? :cool3: Quote
Ania :) Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Izuuus napisał(a):Ojej, czemu Twoja mama jest taka niedobra? Następnym razem nie ma, że nie tylko widze Cie tu u mnie. Bo ja już przez Kalisz nie jeżdżę do Bydgoszczy :roll::cool1: A ile jest w ogóle z Wrocka do Nysy km ? :razz: Quote
Izuuus Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ania :) napisał(a):A ile jest w ogóle z Wrocka do Nysy km ? :razz: Nie wiem nie chce mi sie iść pytać ojca. :diabloti: Ale z Wrocka do Nysy jest autostrada (nie cały czas) ale spory kawałek i później jakimiś zadupiami.. wychodzi tak ok godziny i jesteś :cool3: Quote
Ania :) Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Izuuus napisał(a):Nie wiem nie chce mi sie iść pytać ojca. :diabloti: Ale z Wrocka do Nysy jest autostrada (nie cały czas) ale spory kawałek i później jakimiś zadupiami.. wychodzi tak ok godziny i jesteś :cool3: Myślałam, że to bliżej :lol: Z jakieś 30km :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hej hardkorze kochany:loveu::evil_lol: Jak tam łebek?:diabloti: Quote
Izuuus Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ania :) napisał(a):Myślałam, że to bliżej :lol: Z jakieś 30km :evil_lol: Ty lepiej tyle nie myśl :eviltong: Kaya93 napisał(a):Hej hardkorze kochany:loveu::evil_lol: Jak tam łebek?:diabloti: Hej :loveu: A dobrze już nie boli :diabloti: Quote
Ania :) Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Izuuus napisał(a):Ty lepiej tyle nie myśl :eviltong: Spada..... :eviltong: :diabloti: A jak tam mój Madiczek ? :loveu: :razz: Quote
Izuuus Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ania :) napisał(a):Spada..... :eviltong: :diabloti: A jak tam mój Madiczek ? :loveu: :razz: Żyje ale musze stosować dyrastyczne metody żeby klatki nie gryzła :diabloti: Quote
Ania :) Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Izuuus napisał(a):Żyje ale musze stosować dyrastyczne metody żeby klatki nie gryzła :diabloti: Drastyczne tzn jakie ? :mad: Quote
Karolina. Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cześć sadystko świnek morskich :diabloti: Edit: Widziałam że zmieniłaś pierwszy post, tak? Fajny :loveu: Quote
Izuuus Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Ania :) napisał(a):Drastyczne tzn jakie ? :mad: :siara: Karolina&Lucky napisał(a):Cześć sadystko świnek morskich :diabloti: Edit: Widziałam że zmieniłaś pierwszy post, tak? Fajny :loveu: Ojej.. to już dawno. Ostatnio tylko zmieniłam czcionke tzn. było pogrubione, a już nie jest ;) Quote
Karolina. Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Izuuus napisał(a): Ojej.. to już dawno. Ostatnio tylko zmieniłam czcionke tzn. było pogrubione, a już nie jest ;) A... to może nie widziałam wcześniej. Ale pewnie widziałam tylko że już o tym zapomniałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts