Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Moniek193 napisał(a):Jeśli takową posiadasz to poproszę:evil_lol: Pewnie, że posiadam. :diabloti: Przekażę prywatnie żeby nikt nie ukradł stąd :cool1: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Pewnie, że posiadam. :diabloti: Przekażę prywatnie żeby nikt nie ukradł stąd :cool1: Ok:cool1: Czekam na przesyłkę....ciii:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Witam największą spamiarke na dogo :diabloti::loveu: A tak w ogóle to wiesz, że grzecznie dzieci powinny już spać?:razz: :evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Moniek193 napisał(a):Ok:cool1: Czekam na przesyłkę....ciii:evil_lol: Ci.. jak dojdzie nikomu ani słowa! :cool1: Kaya93 napisał(a):Witam największą spamiarke na dogo :diabloti::loveu: A tak w ogóle to wiesz, że grzecznie dzieci powinny już spać?:razz: :evil_lol: Ja? :-o Odezwała się :D:D:D Zobacz kto tu więcej postów ma :evil_lol: Spamiaro! To czemu jeszcze nie śpisz? :shake: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a): Ja? :-o Odezwała się :D:D:D Zobacz kto tu więcej postów ma :evil_lol: Spamiaro! To czemu jeszcze nie śpisz? :shake: No właśnie kto ma więcej postów! :evil_lol: Hahah :P sie wkopałaś :diabloti: Spamiaro! Przecież śpie:crazyeye: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kaya93 napisał(a):No właśnie kto ma więcej postów! :evil_lol: Hahah :P sie wkopałaś :diabloti: Spamiaro! Przecież śpie:crazyeye: Weź ja sie udzielam, a miedzy nami jest mała różnica. Nie jestem spamiarą:-( No a ja latam :cool3: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Weź ja sie udzielam, a miedzy nami jest mała różnica. Nie jestem spamiarą:-( No a ja latam :cool3: No oczywiście jest różnica:cool1: Ty sie udzielasz b. intensywnie ...w galeriach:diabloti: a ja nie tylko:cool1: szalona :P:cool3: latać, każdy może, czasem lepiej, czasem troche gorzej - czy jakoś tak:diabloti: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kaya93 napisał(a):No oczywiście jest różnica:cool1: Ty sie udzielasz b. intensywnie ...w galeriach:diabloti: a ja nie tylko:cool1: szalona :P:cool3: latać, każdy może, czasem lepiej, czasem troche gorzej - czy jakoś tak:diabloti: Pff. A gdzie mam sie udzielać? :-o Nie gadam już z tobą, o! Monika ma więcej :diabloti: Nie tak :shake: Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Pff. A gdzie mam sie udzielać? :-o Nie gadam już z tobą, o! Monika ma więcej :diabloti: Nie tak :shake: Jak to gdzie? :-o jak chcesz możesz mi pomóc w robieniu ogłoszeń psom:razz::diabloti: Masz racje, nie gadsz bo ide spać:cool3::loveu: O Monice już nie wspomne:evil_lol: ona potrafi rano, w południe i wieczorem każdą galerie poobskakiwć i sie przywitać :evil_lol: .......joke ;) Bajo:loveu: prawie największa spamiaro!:cool3: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kaya93 napisał(a):Jak to gdzie? :-o jak chcesz możesz mi pomóc w robieniu ogłoszeń psom:razz::diabloti: Masz racje, nie gadsz bo ide spać:cool3::loveu: O Monice już nie wspomne:evil_lol: ona potrafi rano, w południe i wieczorem każdą galerie poobskakiwć i sie przywitać :evil_lol: .......joke ;) Bajo:loveu: prawie największa spamiaro!:cool3: A ostanio pomagałam Monice. Zrobiłam dwa :multi: I tak ją kocham, moja krew w niej płynie :diabloti::loveu: Bajo spamiaro! Quote
Kaya93 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):A ostanio pomagałam Monice. Zrobiłam dwa :multi: I tak ją kocham, moja krew w niej płynie :diabloti::loveu: Bajo spamiaro! Widze, że masz wprawe, wiec tym razem pomożesz mi:diabloti: To to odrazu widać, że Twoja krew:diabloti: ...biedna:shake: Baj!:loveu: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kaya93 napisał(a):Widze, że masz wprawe, wiec tym razem pomożesz mi:diabloti: To to odrazu widać, że Twoja krew:diabloti: ...biedna:shake: Baj!:loveu: Nie pomoge bo ty to nawet nie raczysz sie odezwać :eviltong: Jaka tam biedna.. ma szczęście :loveu: Bajo :eviltong::loveu: Quote
Mróvka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czeeść!:multi: kurcze, dawno tu nie zaglądałam, ale fotek i tak ani widu ani słychu :mad: za to u nas troszkę uzupełnione:evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cześć , my już jesteśmy ;) A gdzie fotki??:mad: Quote
Izuuus Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']nagadane a gdzie foty? zaraz będą.. [quote name='halgre58']Cześć ... Hej :multi: [quote name='Błyskotka']Miłego poniedziałku :). Dziękujemy, był miły ;) [quote name='Asiaczek']... gaduły...:lol: Pzdr. [quote name='Efciq']Hej ;) ale gadacie... a gdzie zdjęcia???!! [quote name='Mróvka']Czeeść!:multi: kurcze, dawno tu nie zaglądałam, ale fotek i tak ani widu ani słychu :mad: za to u nas troszkę uzupełnione:evil_lol: [quote name='bianka19']Cześć , my już jesteśmy ;) A gdzie fotki??:mad: Hej Wam! :loveu: Zaraz będą fotki ;) Koniec :eviltong: Zdjęcia robione póóźno i na szybko więc są jakie są :eviltong: Quote
halgre Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No widać po Fiodorku, że późno ... śpi tak fajnie wtulony ... :multi::multi::multi: Quote
Karolina. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Mój Fioduś :loveu: Jak ślicznie sobie śpi :loveu: A ty niewyraźnie dziś wyglądasz. Znowu zapomniałaś wziąć Rutinoscorbin :mad: Quote
Recommended Posts