Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):A ja słonia :eviltong: U mnie w galerii fotki psa :-o :cool3: zapraszam gorąco od poniedziałku do niedzieli w godzinach 00.00 - 23.59 :cool3: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):U mnie w galerii fotki psa :-o :cool3: zapraszam gorąco od poniedziałku do niedzieli w godzinach 00.00 - 23.59 :cool3: Ja nie chce psa :diabloti: Chyba że.. chińskiego grzywacza! :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Ja nie chce psa :diabloti: Chyba że.. chińskiego grzywacza! :loveu: w sobotę i niedziele jade na wystawę to zrobię ! :D Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):w sobotę i niedziele jade na wystawę to zrobię ! :D Oo.. dużo grzywków :loveu: Kocham je :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Oo.. dużo grzywków :loveu: Kocham je :loveu: Piekne piesy, fakt, fakt :loveu::loveu::loveu: zrobię im foto special 4 U :lol: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Piekne piesy, fakt, fakt :loveu::loveu::loveu: zrobię im foto special 4 U :lol: Cudne są :loveu: Oh.. co za zaszczyt :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Cudne są :loveu: Oh.. co za zaszczyt :diabloti: :loveu: A co ? Może nie ? :mad: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Onomato-Peja']:loveu: A co ? Może nie ? :mad: Pomyślę.. [SIZE="1"](poudaję, że myślę) i Ci powiem. Ale spokojnie, wszytsko w swoim czasie :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Izuuus']Pomyślę.. (poudaję, że myślę) i Ci powiem. Ale spokojnie, wszytsko w swoim czasie :diabloti: No tak, przecia Ty ni umisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nic... pozostaje mi czekać :lol: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):No tak, przecia Ty ni umisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nic... pozostaje mi czekać :lol: Trururur :siara: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Trururur :siara: Jestem cierpliwa :eviltong: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Jestem cierpliwa :eviltong: Przy znajomości ze mną to bardzo przydatna cecha. :cool1: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Przy znajomości ze mną to bardzo przydatna cecha. :cool1: To się okaże :D Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):To się okaże :D To się już okazało :eviltong: Wyszło pranie z worka :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):To się już okazało :eviltong: Wyszło pranie z worka :cool3: Łolaboga :O Ona ma racje ! :-o Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Łolaboga :O Ona ma racje ! :-o :multi: Ona - Ja (dla niewtajemniczonych) :eviltong: Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie na ten temat ;) Dokladnie tak. ja za duzo sie naczytalam o czestych tutaj przypadkach stad moje zdziwienie. a psa nauczylam stop i wtedy sie zatrzymuje :D Quote
Darianna Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 setery na wystawie pstrykajcie - dla mnie :) Quote
Onomato-Peja Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 deer - mój pies również potrafi się zatrzymać na komendę, co nie znaczy, że mam pewność, zę zrobi to za każdym razem A gdzie jakieś fotki co ? :cool3: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987']Dokladnie tak. ja za duzo sie naczytalam o czestych tutaj przypadkach stad moje zdziwienie. a psa nauczylam stop i wtedy sie zatrzymuje :D Mojego psa ciężko czegoś nauczyć. I tak cud, że załapał komendy : siad, waruj, zostań, daj głos, łapa, druga łapa, piątka i hop. Nie wychodzi mu obrót ani turlaj się :diabloti: Ale w dalszym ciągu ćwiczymy. A reaguje jeszcze na komende 'na legowisko!' [quote name='Darianna']setery na wystawie pstrykajcie - dla mnie :) No pstrykaj Peja :evil_lol: [quote name='Pestka']Hej co tam? Hej, a nic.. troszke jestem zmęczona bo byłam dziś we Wrocku, Opolu a w taką pogode żałowałam, że jechałam :roll: [quote name='halgre58']Cześć ... Hej :multi: [quote name='Onomato-Peja']deer - mój pies również potrafi się zatrzymać na komendę, co nie znaczy, że mam pewność, zę zrobi to za każdym razem A gdzie jakieś fotki co ? :cool3: Jak zgram, to dam :eviltong: Ale nie Fiodora. A tak w ogóle kupiłam mu dziś grzebień :cool1: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ale Wy tu paplacie:cool1: Zgubiłam się:placz: Powiem tylko hej:multi: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale Wy tu paplacie:cool1: Zgubiłam się:placz: Powiem tylko hej:multi: Może chcesz mape? :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Może chcesz mape? :diabloti: Jeśli takową posiadasz to poproszę:evil_lol: Quote
Recommended Posts