Tequila1017 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Coś mam.. :roll: A i jeszcze musiałam zmienić tytuł galerii gdyż irytowało mnie to już, że pewna osoba go troche zgapiła :p To jednak coś dasz :cool3: I co Niechorze takie straszne ? :p Ja tam lubie te miejscowość :cool3: Jak byłaś w domkach naprzeciw salonu gier to ja tam ciągle jeździłam ;) Wiem kto :roll: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):Szkooda ... No niestety wszędzie bywają małe "kopiary" :p Mogę dać foty moza, ale są nie ładnie poucinane strzelane na szybko żeby mi nikt w kadr nie wleciał :roll: Ale to kiedyś tam :eviltong: Gdyby nie podpatrzyła zapewne by tak nie ustawiła :roll: Mqrtynq napisał(a):To jednak coś dasz :cool3: I co Niechorze takie straszne ? :p Ja tam lubie te miejscowość :cool3: Jak byłaś w domkach naprzeciw salonu gier to ja tam ciągle jeździłam ;) Wiem kto :roll: A pisałaś, że to zadupie. Zdecyduj się wkońcu.. Mi się nie podobało.. za dużo ludzi, zaludnione i małe plaże, a molo to troche betonu i nic poza tym. :shake: Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Mogę dać foty moza, ale są nie ładnie poucinane strzelane na szybko żeby mi nikt w kadr nie wleciał :roll: Ale to kiedyś tam :eviltong: Gdyby nie podpatrzyła zapewne by tak nie ustawiła :roll: To późneij porób Fiodorkowe i Madiczkowe :loveu: i daj :loveu: No, bo ustawiła chwile po tym jak Ty go zrobiłaś ... Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):To późneij porób Fiodorkowe i Madiczkowe :loveu: i daj :loveu: No, bo ustawiła chwile po tym jak Ty go zrobiłaś ... Madie na wakacjach jeszcze :eviltong: No bo po tym zrobiła to samo z psem.. Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Madie na wakacjach jeszcze :eviltong: No bo po tym zrobiła to samo z psem.. U babci ? :razz: To niech szybko przyjeżdża, bo ja chce jej fotki :loveu: Dzieciom się ustępuje. :cool1: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):U babci ? :razz: To niech szybko przyjeżdża, bo ja chce jej fotki :loveu: Dzieciom się ustępuje. :cool1: Wróci moż jutro. A ja se chyba jutro jade z kolegami i Sabą do Opola :eviltong: Ustąpiłam.. Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Wróci moż jutro. A ja se chyba jutro jade z kolegami i Sabą do Opola :eviltong: Ustąpiłam.. A po co do Opola ? :razz: :thumbs: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):A po co do Opola ? :razz: :thumbs: A do kina i może do galerii. :cool3: Zaraz musze zacząć robić porządek z Fiodorem. Przynajmniej go wyczesze :D Quote
Karolina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hej Fiodorki :loveu: Fajny tytuł galerii, ale 'mały poczochraniec' bardziej pasuje do Lucky'ego, niż do Fiodorka :shake: Chyba sobie zmienię na taki tytuł galerii :evil_lol: Żartowałam :diabloti: Nie jestem taka :cool1: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej Fiodorki :loveu: Fajny tytuł galerii, ale 'mały poczochraniec' bardziej pasuje do Lucky'ego, niż do Fiodorka :shake: Chyba sobie zmienię na taki tytuł galerii :evil_lol: Żartowałam :diabloti: Nie jestem taka :cool1: 'Galeria wiecznie poczochranego yorka Lucky'ego' :diabloti: Haha :loveu: Nie no spoko, nie wiedziałam co wpisać, a Fiodoro jest teraz taki kudłaty, poczochrany, że masakra :cool3: Quote
Karolina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):'Galeria wiecznie poczochranego yorka Lucky'ego' :diabloti: Haha :loveu: Nie no spoko, nie wiedziałam co wpisać, a Fiodoro jest teraz taki kudłaty, poczochrany, że masakra :cool3: Idealnie by pasowało :p Daj zdjęcia Fiodorka, bo już tak dawno go pokazywałaś :placz: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Idealnie by pasowało :p Daj zdjęcia Fiodorka, bo już tak dawno go pokazywałaś :placz: to daj zamiast poczochranego rozczochranego i będzie ok :cool3: Nie mam, idę go wyczesać właśnie jak znajde szczote :eviltong: Quote
bianka19 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 To czekamm na fotki Fiodorka:loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ooj tak... nie dosyć, że ona kopiara, to jeszcze spamiara :roll: No nic pozdrów małego poczochrańca, wyczesz go, wymiziaj ode mnie :loveu: a potem foty :diabloti: Quote
Kaya93 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hej kochańce moje:loveu: Daaj fotki... Fiodorkowe i nie tylko :eviltong::diabloti: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 bianka19 napisał(a):To czekamm na fotki Fiodorka:loveu::loveu::loveu: czekajcie :siara: Feigned napisał(a):oo jesteście :loveu: a ja wybywam. :-( jesteśmy :loveu: dokąd? :-( Onomato-Peja napisał(a):ooj tak... nie dosyć, że ona kopiara, to jeszcze spamiara :roll: No nic pozdrów małego poczochrańca, wyczesz go, wymiziaj ode mnie :loveu: a potem foty :diabloti: Wymiziany :loveu: Kaya93 napisał(a):Hej kochańce moje:loveu: Daaj fotki... Fiodorkowe i nie tylko :eviltong::diabloti: Hej :loveu: A jakie ty byś jeszcze chciała? Quote
Moniek193 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Issuulku moooj, no jestem nareszcie:loveu: Świetny tytuł galerii:evil_lol:Poczochraniec :D Foty :siara: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No i jak, kiedy będą te fotki znad morza...? pzdr. Quote
Izuuus Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Agata_Roki napisał(a):Dzień dobry :hand: A bry :hand: Moniek193 napisał(a):Issuulku moooj, no jestem nareszcie:loveu: Świetny tytuł galerii:evil_lol:Poczochraniec :D Foty :siara: Juhuu :loveu::diabloti: No co, nic innego mi do łba nie przyszło :roll: :bigcool: Asiaczek napisał(a):No i jak, kiedy będą te fotki znad morza...? pzdr. Jutro zgram reszte z aparatu.. mam tam kilka Fiodora też, także coś wrzucę ;) Quote
Izuuus Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Moniek193 napisał(a):No ale fajnie właśnie:evil_lol: Bruum xD Fajnie, że ci sie podoba :cool1: Quote
Kaya93 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jak jakie fotki :razz:? Z nad morza :D i daj tą zagadke :cool3: może ktoś zgadnie ... bo mi sie do tej pory nie udało :roll: :diabloti: A tak w ogóle przyszłm Wam powiedzieć gud najt :loveu: Quote
Tala505 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 http://i41.tinypic.com/34470w9.jpg Śliczny ten Fiodorek :loveu: Quote
Recommended Posts