Kaya93 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Iza obecnie sobie leży na plaży i robi te swoje artistic foty:loveu: Jak ja jej zazdroszcze!:placz::diabloti: Ps Macie od niej pozdrowienia :cool3::loveu: Quote
Tequila1017 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ale .. yyy .. nad morzem jest zimno .. Moja ciotka jest w Niechorzy i podobno deszcz pada :roll: Quote
.Agata. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mqrtynq napisał(a):Ale .. yyy .. nad morzem jest zimno .. Moja ciotka jest w Niechorzy i podobno deszcz pada :roll: Zauważ ile wybrzeże [?] ma kilometrów,skoro u mnie z pogodą jest ogromna różnica pomiędzy moim domem a babci[70km - u mnie słoneczko a u niej pochmurno drugi dzień] to przecież może być równie dobrze w Gdańsku[chodź nie wiem gdzie teraz Izus jest :evil_lol:] i może mieć inną pogodę - przecież to prawie jakieś 250km o ile się nie mylę od tej całej Niechorzy :cool3:,moja siostra jest teraz w Kołobrzegu i mówi że też ma fajną pogodę i w Bałtyku można się pokąpać :eviltong: Czekamy na wczasowiczów i nowe zdjęcia :multi::loveu: Quote
Karolina. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Agata_Roki napisał(a):Zauważ ile wybrzeże [?] ma kilometrów,skoro u mnie z pogodą jest ogromna różnica pomiędzy moim domem a babci[70km - u mnie słoneczko a u niej pochmurno drugi dzień] to przecież może być równie dobrze w Gdańsku[chodź nie wiem gdzie teraz Izus jest :evil_lol:] i może mieć inną pogodę - przecież to prawie jakieś 250km o ile się nie mylę od tej całej Niechorzy :cool3:,moja siostra jest teraz w Kołobrzegu i mówi że też ma fajną pogodę i w Bałtyku można się pokąpać :eviltong: Ba! Mówisz że u ciebie słoneczko, a u mnie jest pochmurno. A ile dzieli nasze miejscowości? 16km. Więc Iza może mieć inną pogodę niż ciotka Martyny :eviltong: :cool1: Quote
Onomato-Peja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Ba! Mówisz że u ciebie słoneczko, a u mnie jest pochmurno. A ile dzieli nasze miejscowości? 16km. Więc Iza może mieć inną pogodę niż ciotka Martyny :eviltong: :cool1: Gdy u mnie lało jak z cebra, u mojej babci ( niecałe 10 km) było cały dzień pięknie :lol: czekamy Izuuusko :eviltong: Quote
Tequila1017 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ejj , ale moja ciotka i Izą są w tej samej miejscowości :cool3: :p Quote
Ania :) Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ja już wróciłam ;) Ty też już wracaj ! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dzień dobry :) czytam że odpoczywacie na wakacjach :razz: faaaajnie :) Quote
.Agata. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wrócilyyyy !! :multi::multi: foootki !! :loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 No wróciły , widzę ;) Też czekamy na fotki :cool3: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Tak ogłaszam wszem i wobec, że wróciłam :multi: Okropnie było bo po 1. nad morzem, a po 2. byłam bez psa. Stęskniłam się za nim okropnie.. więc wczoraj tak go wyczochrałam, wycałowałam, że ah.. i dziś cały czas za mną chodzi. Maleństwo moje :loveu: Jeżeli chodzi o fotki mam rozumieć, że chcecie Fiodora? To jeszcze troszkę poczekacie bo musze z nim zrobić porządek :roll: Jest brudny, śmierdzi, poczochrany i zrobiły mu się kołtuny.. także mam teraz z nim roboty :roll: Ale jak tylko doprowadze go do stanu 'używalności' :diabloti: dam fotki :cool1: Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ale jakieś z nad morza będą ? :razz: Np Twoje :diabloti: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):Ale jakieś z nad morza będą ? :razz: Np Twoje :diabloti: Nie wieem. Moje NAPEWNO NIE :D Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Nie wieem. Moje NAPEWNO NIE :D Taaa :roll: Iza nigdy swoich ślicznych fot nie chce pokazać :placz: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):Taaa :roll: Iza nigdy swoich ślicznych fot nie chce pokazać :placz: Bo ja nie mam ślicznych fot :eviltong: Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Bo ja nie mam ślicznych fot :eviltong: Masz ! Nawet mam kilka na kompie :diabloti: Quote
halgre Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Tak ogłaszam wszem i wobec, że wróciłam :multi: Okropnie było bo po 1. nad morzem, a po 2. byłam bez psa. Stęskniłam się za nim okropnie.. więc wczoraj tak go wyczochrałam, wycałowałam, że ah.. i dziś cały czas za mną chodzi. Maleństwo moje :loveu: Okropnie było, bo nad morzem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No, resztę rozumiem ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ania :) napisał(a):Masz ! Nawet mam kilka na kompie :diabloti: Co? :crazyeye: Jak too? :-o Miałam nad morzem wene na robienie fot, ładnie wyróżniający się horyzont, śliczne niebo i duże rozbijające sie o te falochrony fale, ale te plaże były tak zaludnione, że z moich fotek nici.. miałabym na tych zdjęciach obcych ludzi.. co mnie drażniło :shake: Quote
Tequila1017 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 To masz jakieś fotkii ? ;) Bo ty robisz takie sweet :loveu::loveu: Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Co? :crazyeye: Jak too? :-o Miałam nad morzem wene na robienie fot, ładnie wyróżniający się horyzont, śliczne niebo i duże rozbijające sie o te falochrony fale, ale te plaże były tak zaludnione, że z moich fotek nici.. miałabym na tych zdjęciach obcych ludzi.. co mnie drażniło :shake: No normalnie :cool3: Wysyłałaś mi kiedyś :eviltong::eviltong: Ale moze jakieś fajne inne wyszły.. :razz: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Mqrtynq napisał(a):To masz jakieś fotkii ? ;) Bo ty robisz takie sweet :loveu::loveu: Coś mam.. :roll: Ania :) napisał(a):No normalnie :cool3: Wysyłałaś mi kiedyś :eviltong::eviltong: Ale moze jakieś fajne inne wyszły.. :razz: Hah :diabloti: Nie.. ogólnie nie miałam jak robić fotek.. nie było czemu robić. :roll: Więc robiłam tym co byli z nami bo oni aparata nie mieli i chcieli żebym ja foty robiła, ale takich nie wstawie i tych co ja na nich jestem też nie dam :eviltong: A i jeszcze musiałam zmienić tytuł galerii gdyż irytowało mnie to już, że pewna osoba go troche zgapiła :p Quote
Ania :) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Izuuus napisał(a):Hah :diabloti: Nie.. ogólnie nie miałam jak robić fotek.. nie było czemu robić. :roll: Więc robiłam tym co byli z nami bo oni aparata nie mieli i chcieli żebym ja foty robiła, ale takich nie wstawie i tych co ja na nich jestem też nie dam :eviltong: A i jeszcze musiałam zmienić tytuł galerii gdyż irytowało mnie to już, że pewna osoba go troche zgapiła :p Szkooda ... No niestety wszędzie bywają małe "kopiary" :p Quote
Recommended Posts