Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ja na kompie siedzę zazwyczaj w godzinach 20- 23 i między spacerami z psem i spotkaniami ze znajomymi i nie uważam tego za marnowanie wakacji ;)

nie zamykaj galerii tylko zawieś jak już :P na te 2 tygodnie i git :lol: odetchniesz i za nami zatęsknisz :loveu:

A dla mnie siedzenie przed kompem to w pewnym sensie marnowanie czasy, jednak jak się nudzi to cóż :cool3:

Na razie nic nie zamykam :)

Moniek193 napisał(a):
Branoc kochani:loveu:

Dobry dzień :loveu::multi:

Agata_Roki napisał(a):
Hej :multi:

Proszę nawet nie myśleć o zamknięciu Fiodorkowej galerii :mad::mad:

Onomato-Peja napisał(a):
no właśnie :shake:

Hej Hej Izuuusowa!! :multi:

halgre58 napisał(a):
Cześć ...

Hej Wam :Rose: :loveu:

Mróvka napisał(a):
cześć Izuus :multi:

Zapraszamy do naszej galerii-nowe fotki :cool3:

Hej :multi: Już byliśmy i zdjęcia śliczne ;)

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Zamknąć galerię?! :crazyeye:Ja ci dam! :mad:
Pozwalam ci wziąć 2-tygodniowy urlop, a potem proszę mi tu wracać z mnóstwem nowych zdjęć :multi: :loveu:

2 tyg i tak i tak mnie nie będzie, a fotki czy odrazu się pojawią to się zastanowie bo Fiodor z nami nie jedzie :placz: A po pwrocie będę odpoczywać przez te glupie morze :D

Posted

Ania :) napisał(a):
Haa :diabloti: wiedziałam, że byś nie zamknęła :evil_lol:
Ty zawsze masz takie chwilowe "odpały" :lol:

Ej myślę o tym od dość dawna, okaże się wszystko w roku szkolnym. Bo moje LO jest na najwyższym poziomie.. :roll: Może nie zamknę ale zawieszę :eviltong:

Posted

Mqrtynq napisał(a):
A ja 20 jadę do Niechorzy, ale biorę Tequila ;)
Tak wgl to Hej :hand:
Chcesz zamknąć galerie ? :-o
Dlaczego ?! :mad:
A co tam u was ? :)

Narazie tylko o tym myślałam ;)
U nas ok, Fiodora dziś nie widziałąm jeszcze to nie wiem co u niego. Spał z moimi rodzicami i wyszedł wcześniej na dwór i teraz tylko słysze jak sobie szczeka :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Narazie tylko o tym myślałam ;)
U nas ok, Fiodora dziś nie widziałąm jeszcze to nie wiem co u niego. Spał z moimi rodzicami i wyszedł wcześniej na dwór i teraz tylko słysze jak sobie szczeka :cool3:

To się ciesze, że tylko o tym myślałaś, ale rozumiem, że szkoła itd. :p
A ja wczoraj Tequili nie miałam cały dzień. Była u znajomych rodzicow, a teraz jest w lesie z mamą i Fionką :) Pewnie jakieś fotki porobią :cool3: , a tak to bawiła się z Mixem Amstaffa, ale mnie nie było, bo byłam na mieście po nowy strój :eviltong:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ej myślę o tym od dość dawna, okaże się wszystko w roku szkolnym. Bo moje LO jest na najwyższym poziomie.. :roll: Może nie zamknę ale zawieszę :eviltong:

Ty kujonie :diabloti: dostała się do najlepszego LO w mieście :diabloti: Ja bym się do najlepszego w Kaliszu nie dostała :lol: :evil_lol:

Posted

Mqrtynq napisał(a):
To się ciesze, że tylko o tym myślałaś, ale rozumiem, że szkoła itd. :p
A ja wczoraj Tequili nie miałam cały dzień. Była u znajomych rodzicow, a teraz jest w lesie z mamą i Fionką :) Pewnie jakieś fotki porobią :cool3: , a tak to bawiła się z Mixem Amstaffa, ale mnie nie było, bo byłam na mieście po nowy strój :eviltong:

Aha, no to fajnie :eviltong:

Ty kujonie :diabloti: dostała się do najlepszego LO w mieście :diabloti: Ja bym się do najlepszego w Kaliszu nie dostała :lol: :evil_lol:

Kujonie, proszę Cie. A to najlepsze LO nie jest. Najlepsze podobno to Carolinum ale tam jest taka okropna atmosfera z tego co wiem to każdy z zeszytem w ręce :roll: Na lekcjach zawsze cisza.. a teraz z tego co wiem to w mnim LO jest wyższy poziom niż w Carolinum, a do Carola i tak trudniej się dostać :D

Posted

Izuuus napisał(a):
Kujonie, proszę Cie. A to najlepsze LO nie jest. Najlepsze podobno to Carolinum ale tam jest taka okropna atmosfera z tego co wiem to każdy z zeszytem w ręce :roll: Na lekcjach zawsze cisza.. a teraz z tego co wiem to w mnim LO jest wyższy poziom niż w Carolinum, a do Carola i tak trudniej się dostać :D

a pamiętam jak mi opowiadałaś o tym Carolinum :lol: No to Loluś musi się porządnie ukać :D z resztą Boluś też :roll:

Posted

a pamiętam jak mi opowiadałaś o tym Carolinum :lol: No to Loluś musi się porządnie ukać :D z resztą Boluś też :roll:

Hehe no musi :D
Jem naleśnika, chcesz? :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
2 tyg i tak i tak mnie nie będzie, a fotki czy odrazu się pojawią to się zastanowie bo Fiodor z nami nie jedzie :placz: A po pwrocie będę odpoczywać przez te glupie morze :D

Nad morze jedziesz ? :cool3:
Uwierz mi, jeszcze zatęsknisz :D