halgre Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://i29.tinypic.com/14j9uu9.jpg http://i26.tinypic.com/2hhhjsl.jpg jakie toto śliczne ...:loveu::loveu::loveu: http://i26.tinypic.com/swp8ht.jpg świetne ... :multi::multi::multi: Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Ciamajdo w tym dobrym znaczeniu :eviltong: :diabloti: to miało być tak z miłości, rozumiesz:razz:? jak nie będzie:mad: to jak chcesz daj mi, ja go zgram...:cool1: Aha, no no rozumiem :D Nie będzie. Nie dam Ci, nie będę ci głowy zawracać. Może kiedyś założe nowe konto.. może :roll: Ale mam kilka fotek z przed chwili :diabloti: halgre58 napisał(a): http://i29.tinypic.com/14j9uu9.jpg http://i26.tinypic.com/2hhhjsl.jpg jakie toto śliczne ...:loveu::loveu::loveu: http://i26.tinypic.com/swp8ht.jpg świetne ... :multi::multi::multi: Widzę, że jednak ktoś uważnie ogląda fotki :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A buuuuu:diabloti: Spało się średnio:roll:Ale żyje:loveu: ...nie zostawiaj mnie bo wiesz łamiesz serce me do łez kiedy mnie zostawiasz sobie gópstwa robie bo jes mi źle... Wracaaaj do mnie :placz: Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Moniek193 napisał(a):A buuuuu:diabloti: Spało się średnio:roll:Ale żyje:loveu: ...nie zostawiaj mnie bo wiesz łamiesz serce me do łez kiedy mnie zostawiasz sobie gópstwa robie bo jes mi źle... Wracaaaj do mnie :placz: nie zostawiam cie, wróciłam :shake::loveu: Quote
Moniek193 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Izuuus napisał(a):nie zostawiam cie, wróciłam :shake::loveu: Juz wiem:loveu:Mooja Ty:multi: Quote
.Agata. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Hejj :multi: Ale tu u Was ślicznie rudo :loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Izuuus napisał(a):Aha, no no rozumiem :D Nie będzie. Nie dam Ci, nie będę ci głowy zawracać. Może kiedyś założe nowe konto.. może :roll: Ale mam kilka fotek z przed chwili :diabloti: Taa oj Ty :evil_lol: gopku mój:loveu: teraz to mi w głowie zawróciłaś :cool1: tymi swoimi podejrzeniami:mad: to dawaj Fotki:loveu: Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Juz wiem:loveu:Mooja Ty:multi: A ty moja :loveu: [SIZE="1"]teraz mnie zostawiłaś, wracaj :-( cockermaister napisał(a)::hand: :hand: :hand: Agata_Roki napisał(a):Hejj :multi: Ale tu u Was ślicznie rudo :loveu::loveu: Hej :multi: A no roduo :D Kaya93 napisał(a):Taa oj Ty :evil_lol: gopku mój:loveu: teraz to mi w głowie zawróciłaś :cool1: tymi swoimi podejrzeniami:mad: to dawaj Fotki:loveu: Jak to zawróciłam ? :cool3: Już wsyztsko Ci wyjaśniłam :eviltong: Nie dam, jednak nie mam :loveu: Quote
bianka19 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Heej :hand: Wy do nas już wogóle nie przychodzicie? :placz::placz::placz: Quote
Izuuus Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: Ale tu nagadane :-o cockermaister napisał(a):Witam :bye: :bye: :hand: :hand: halgre58 napisał(a)::hand::hand::hand: Agata_Roki napisał(a):Bry dzisiaj :multi::multi: Hej Wam :hand: bianka19 napisał(a):Heej :hand: Wy do nas już wogóle nie przychodzicie? :placz::placz::placz: Zaglądamy prawie codziennie, ale nie zawsze mam czas coś napisać :oops: Mizianko dla Cezarka :loveu: [SIZE="1"]a przez najbliższe 2 tyg nie będzie fotek.. nei wiem czy zdążę jeszcze coś pstryknąć. Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 buuuu szkoda :-( beza fot to nie to samo :eviltong: Quote
Izuuus Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):buuuu szkoda :-( beza fot to nie to samo :eviltong: a no już chyba nie będę miała czasu robić.. nadrobię jak wrócę.. może ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Izuuus napisał(a):a no już chyba nie będę miała czasu robić.. nadrobię jak wrócę.. może ;) Ci dam może :mad: :eviltong: Quote
Izuuus Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Ci dam może :mad: :eviltong: Zastanaiwm się czy nie zamknąć galerii. Stanowczo za dużo siedzę na dogo.. Quote
Ania :) Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Izuuus napisał(a):Zastanaiwm się czy nie zamknąć galerii. Stanowczo za dużo siedzę na dogo.. No chyba Cię Pan Bóg opuścił :-o :mad: i tak długo byś bez dgm nie wytrzymała :diabloti: Quote
Izuuus Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Ania :) napisał(a):No chyba Cię Pan Bóg opuścił :-o :mad: i tak długo byś bez dgm nie wytrzymała :diabloti: może opóścił, jak wszyscy wytrzymałabym.. teraz przez 2tyg mnei nie będzie to może całkiem mi się odechce :siara: Quote
Ania :) Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Izuuus napisał(a):może opóścił, jak wszyscy wytrzymałabym.. teraz przez 2tyg mnei nie będzie to może całkiem mi się odechce :siara: ojj kobietko .. Ty masz jakiegoś doła ? Na pewno Ci się nie odechce ! Quote
Izuuus Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Ania :) napisał(a):ojj kobietko .. Ty masz jakiegoś doła ? Na pewno Ci się nie odechce ! Nie :diabloti: wszytsko gra :D Ojej, musi sie odechcieć bo szkoda mi czasu marnować na forum .. :siara: Quote
Ania :) Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Izuuus napisał(a):Nie :diabloti: wszytsko gra :D Ojej, musi sie odechcieć bo szkoda mi czasu marnować na forum .. :siara: Zaraz Cię tu wszyscy zlinczują :diabloti: Quote
Izuuus Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Ania :) napisał(a):Zaraz Cię tu wszyscy zlinczują :diabloti: Za co? :cool3: Przcież pewnie większość tak uważa. Ładna pogoda, wakacje, a że nudmpo to si esiedzi na kompie :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Izuuus napisał(a):Za co? :cool3: Przcież pewnie większość tak uważa. Ładna pogoda, wakacje, a że nudmpo to si esiedzi na kompie :eviltong: Ja na kompie siedzę zazwyczaj w godzinach 20- 23 i między spacerami z psem i spotkaniami ze znajomymi i nie uważam tego za marnowanie wakacji ;) nie zamykaj galerii tylko zawieś jak już :P na te 2 tygodnie i git :lol: odetchniesz i za nami zatęsknisz :loveu: Quote
Recommended Posts