Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że nie cytuję, ale każdemu z osobna dziękować mi się nie chce, więc tu wszystkim podziękowywuję ;)

Dzisiaj wyczułam u Fiodora jakaś kulkę i to sporą, przyglądnęłyśmy się temu czemuś z mamą i doszłyśmy do wniosku, że to kleszcz. Był już napity krwią, niestety. Jako, że ani mama, a tym bardziej ja nie umiemy wyrywać kleszczy to zadzwoniłam do wujka, przyszedł i pozbył się dziada. Stwierdził też, że już był tak pełny, że niedługo sam by sobie poszedł. Fiodor nigdy w życiu kleszcza nie miał, jest to pierwszy raz. Nie wiem dlaczego wcześniej tego nie zauważyłam miał go za uchem.. jutro idę kupić jakieś krople przeciw kleszczom.

Posted

Izuuus napisał(a):
Przepraszam, że nie cytuję, ale każdemu z osobna dziękować mi się nie chce, więc tu wszystkim podziękowywuję ;)

Dzisiaj wyczułam u Fiodora jakaś kulkę i to sporą, przyglądnęłyśmy się temu czemuś z mamą i doszłyśmy do wniosku, że to kleszcz. Był już napity krwią, niestety. Jako, że ani mama, a tym bardziej ja nie umiemy wyrywać kleszczy to zadzwoniłam do wujka, przyszedł i pozbył się dziada. Stwierdził też, że już był tak pełny, że niedługo sam by sobie poszedł. Fiodor nigdy w życiu kleszcza nie miał, jest to pierwszy raz. Nie wiem dlaczego wcześniej tego nie zauważyłam miał go za uchem.. jutro idę kupić jakieś krople przeciw kleszczom.

Zrób to koniecznie, i nie "jakieś", tylko PORZĄDNE!

Pzdr.

Posted

Izuuus napisał(a):
Fiodor ok. Na kleszcze kupiliśmy kropelki fiprex, a dzisiaj pies ukradł z kuchni dużego ptysia i strasznie nim nabałaganił ;).

Mały, niewinny kradziej :evil_lol::loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Fiodor ok. Na kleszcze kupiliśmy kropelki fiprex, a dzisiaj pies ukradł z kuchni dużego ptysia i strasznie nim nabałaganił ;).

Dlaczego nabałaganił? Czyżby ptyś mu nie smakował?

pzdr.

Posted

hello!

http://lh6.ggpht.com/_7Ob9nQcUYaY/S_gOlEppbfI/AAAAAAAAAOQ/I27N-9p0l40/22.05.10r%20025.jpg
jaka mina! hahahah... :)świetna

http://lh4.ggpht.com/_7Ob9nQcUYaY/S_gO5fWqdBI/AAAAAAAAAOg/GX3Zm2MRoZw/22.05.10r%20031.jpg
fajne foto.Aż chce się dać buziaczka! :**

http://lh5.ggpht.com/_7Ob9nQcUYaY/S_gP8n-yClI/AAAAAAAAAPc/DPhi9d0Gug8/s576/22.05.10r%20063.jpg
no i standardowo zdjęcie z piłeczką.Musi być...cudnie.

w ogóle co to za zdanie? "I to koniec. Starczy na jakiś rok. " jak starczy na rok?! ja już chce jakieś nowe fotki z Fiodorkiem!!!!

zapraszamy do nas:)

Posted

Witamy wszystkich. Tak wiem, zaniedbuję galerię nie tylko swojego psowego, ale także waszych. Rzadko wchodzę na dogo[SIZE="1"](a w tym tygodniu to w ogóle na kompie nie byłam), a więc jak już jestem to przeważnie zaglądam do Was szybko, ale nie piszę. U nas wszystko w porządku. Jest straaasznie gorąco, a więc ulubione miejsce Fiodora to jakieś zimne płytki, albo schody na zewnątrz. W sierpniu prawdopodobnie będzie kastrowany, taką podjęliśmy decyzję.
A co do tego ptysia, to one były zrobione aby nafaszerować je jakimś czymś grzybowym, Fiodor ukradł takiego pustego, a że to kruche to tylko pomemlał, troszkę zjadł, a reszta na podłodze.
Mam 2 zdjęcia, jedno Fiodora sprzed kilku dni, a drugie Ziutkowe, dzisiejsze. Albo ok, dam 4:diabloti:.

Ziutkowe troszkę ciemne, robione po 20.00, a już nie chciało mi się poprawiać w programie.

i jeszcze jedno: http://i45.tinypic.com/nwgd92.jpg

Posted

Ziutek to nasz drugi pies, konkretniej dziadków, mieszka z nami;).

pies mi padł.

a wcześniej sobie hasał, o tak

a może komuś pyszne truskawki, prosto z plantacji wujka:diabloti:?