Izuuus Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Dziękujemy wszytskim;). Wiem, że ja zaniedbuje galerie waszych psiaków, ale teraz wolne to postaram się ponadrabiać wszystko[SIZE="1"](oczywiście w miare możliwości). Dzisiaj plan był zabrać psa nad jezioro, ale coś nas pogoda nie lubi. Jest ciepło, ale padało i mokro, więc plany legły w gruzach. Mam nadzieję, że uda mi się go w tym tygodniu zabrać, bo mam wielką ochotę przekonać go jakoś do wody. Byłam na dworze zrobić kilka zdjęć, ale psowy nie chciał współpracować ze mną, tak więc nie mam wiele, a na dodatek mnie od wczoraj strasznie boli głowa i nic nie pomaga:roll:. A no i mam jeden filmik jak śmierdziuch sobie szczeka :diabloti: Mój nochalos. Quote
C&B Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Witamy się ;) http://i43.tinypic.com/k2o8kw.jpg Jaki nochalek piękny:loveu: Quote
Izuuus Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Filmiku nie ma jednak, wyszedł beznadziejnie. Ale za to przed chwilą mój jakże cudowny pies postanowił, że mu coś odbije. Wskoczył na łóżko, a przednimi łapami na parapet (jest spora odległość jak na jego rozmiary) i biedny nie wiedział jak ma zejść. Kombinował tak na tym parapecie, że wkońcu zerwał roletę i nie wiem jakim cudem - odłączył mi myszke od komputera. Cały wystrasozny położył sę w rogu łóżka i patrzył na mnie jak na debila :hmmmm: Quote
WeronikaM Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Izuuus napisał(a):Filmiku nie ma jednak, wyszedł beznadziejnie. Ale za to przed chwilą mój jakże cudowny pies postanowił, że mu coś odbije. Wskoczył na łóżko, a przednimi łapami na parapet (jest spora odległość jak na jego rozmiary) i biedny nie wiedział jak ma zejść. Kombinował tak na tym parapecie, że wkońcu zerwał roletę i nie wiem jakim cudem - odłączył mi myszke od komputera. Cały wystrasozny położył sę w rogu łóżka i patrzył na mnie jak na debila :hmmmm: :lol: :evil_lol: ale piękny nochal :loveu: Quote
sandrulka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Hello!! ja też zaniedbuję dogomaniaków, dobrze że nie jestem sama :) wszystko da się nadrobić ;) Mnie pogoda też nie dopisuje.Jak idę do pracy to super ciepło i słonko praży a jak mam wolne to leje deszcz, same kałuże i trochę zimnawo. Także peszek. Pozdrawiam! Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ale cudaśny nichacz.:loveu: Ja właśnie też zaniedbuje dogomaniackie galerie.. -.-' I dziś zdecydowałam się ponadrabiać trochę zaległości, a co! :diabloti: Quote
WeronikaM Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Zdjęcia zdjęcia zdjęcia :siara: przydało by się :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jedno zdjęcie? :D Oj, kochana postarałabyś się i dała więcej! :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Moniek193 napisał(a):Jedno zdjęcie? :D Oj, kochana postarałabyś się i dała więcej! :diabloti: Odezwała się. :roflt: Quote
rev Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Fafelki :loveu: Ja bym chętnie zobaczyła Ziutkowo-Fiodorowe fotki, co Ty na to? :evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='WeronikaM']:lol: :evil_lol: ale piękny nochal :loveu: ;):loveu: [quote name='sandrulka']Hello!! ja też zaniedbuję dogomaniaków, dobrze że nie jestem sama :) wszystko da się nadrobić ;) Mnie pogoda też nie dopisuje.Jak idę do pracy to super ciepło i słonko praży a jak mam wolne to leje deszcz, same kałuże i trochę zimnawo. Także peszek. Pozdrawiam! Mam podobnie. Pech chciał, że podczas tygodniowego wolnego prawie codziennie padał deszcz, a dzisiaj co? Ładnie, pięknie słoneczko świeciło i jutro także zapowiada się ładna pogoda. :roll: [quote name='Cieplutkaa.']Ale cudaśny nichacz.:loveu: Ja właśnie też zaniedbuje dogomaniackie galerie.. -.-' I dziś zdecydowałam się ponadrabiać trochę zaległości, a co! :diabloti: Ja dalej nie ponadrabiałam, ale odwiedzam większość galerii tylko nei mogę się zebrać, żeby napisać :diabloti: [quote name='Karolina&Lucky']Zdjęcia zdjęcia zdjęcia :siara: :hmmmm: [quote name='WeronikaM']przydało by się :evil_lol: :diabloti: [quote name='Moniek193']Jedno zdjęcie? :D Oj, kochana postarałabyś się i dała więcej! :diabloti: :siara: [SIZE="1"]patrz niżej [quote name='Cieplutkaa.']Odezwała się. :roflt: Otóż to! [quote name='Endher']Fafeeeelki :loveu: Ja bym chętnie zobaczyła Ziutkowo-Fiodorowe fotki,co Ty na to? :cool3: :evil_lol: Niestety nie, psy się razem nie bawią, także trudno będzie o takowe zdjęcia. Czasami tylko Fiodor biegnie za Ziutkiem jak ten szczeka [SIZE="1"](a szczeka na wszytsko co sie rusza, wszelkie motylki, ptaszki, osy etc.). :shake: No to mam takie gnioty. Dwa są z poprzedniej sesji, natomiast dwa pozostałe są z dziś. Chciałam zrobić dzisiaj więcej zdjęć, ale zaczęło mi się strasznie w głowie kręcić i musiałam wracać do domu. http://i39.tinypic.com/24oq7oj.jpg http://i43.tinypic.com/xarpj9.jpg ;) Quote
Infortune. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 http://i42.tinypic.com/6qz7ut.jpg Nos to najlepsza część psiego ciała! :loveu: Uwielbiam jak Kluskacz mnie nim trąca, żeby ją głaskać. :diabloti: Quote
Karolina. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 http://i39.tinypic.com/ml0461.jpg Moje kochane noski eskimoski :loveu: A co to tu tak mało zdjęć!!! Chcę więcej więcej więcej!!! Quote
Izuuus Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Infortune.']http://i42.tinypic.com/6qz7ut.jpg Nos to najlepsza część psiego ciała! :loveu: Uwielbiam jak Kluskacz mnie nim trąca, żeby ją głaskać. :diabloti: A ja uwielbiam, gdy zawsze rano jak się budze i psowy to widzi, wskakuje, kładzie się obok mnie, przeciąga i trąca mnie swoim jeszcze cieplutkim i zaspanym noskiem :loveu:. [quote name='Karolina&Lucky']http://i39.tinypic.com/ml0461.jpg Moje kochane noski eskimoski :loveu: A co to tu tak mało zdjęć!!! Chcę więcej więcej więcej!!! Ta, Twoje :diabloti:. [quote name='Moniek193']http://i42.tinypic.com/6qz7ut.jpg :loveu: :loveu:;) Ale mnie ta pogoda dobija, prawie cały tydzień pada, a dzisiaj cały dzień lało i tylko na chwilkę przestało. Ja byłam na zakupach i kupiłam psu suszone płuca, jakieś suszone filety i denta stix. Suszone płuca bardzo mu smakują, a szczerze bałam się, że będzie wybrzydzał [SIZE="1"](ten typ tak ma). Za jakiś czas kupie suszoną wątróbkę. Byłam także w innym zoologu kupić pokarm i wióry dla świnki, a przy okazji porozmawiałam z przesympatyczną Panią o koszatniczkach. Mojej mamie strasznie się podobały i mi także, więc być może za jakiś czas dwa samczyki u nas zawitają. Dwa, ponieważ one lepiej się czują w grupie. Ale narazie się wstrzymam z ich zakupieniem, ponieważ potrzebują większej klatki, a narazie mam ważniejsze wydatki. Tak czy inaczej na pewno sobie kiedyś takie 2 maluchy sprawię. Podobno sa prawie tak kontaktowe, jak szczury :loveu: Ale się rozpisałam :diabloti: Oczywiście nie czytajcie, bo to takie głupoty. A i jeszcze napiszę, że na dniach pana psa czeka kompanko, chociaż nie wiem czy przy takiej pogodzie ma to w ogóle sens. To ja kończę, a zdjęć nie mam jakby co. :diabloti: Quote
wiki4 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ale on jest kochany na tych zdjęciach :loveu: http://i42.tinypic.com/6qz7ut.jpg Quote
Ania :) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Już nie kochasz Madie ? :( koszatniczki..jakoś nimi się nigdy nie interesowałam zbytnio, muszę troche poczytać co to za kochane stworzonka :D na końcu napisałaś, żeby nie czytać tych głupot, trzeba było tak na początku napisac, a nie wszyscy przeczytajaą a na końcu "nie czytajcie" :evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Ania :)']Już nie kochasz Madie ? :( koszatniczki..jakoś nimi się nigdy nie interesowałam zbytnio, muszę troche poczytać co to za kochane stworzonka :D na końcu napisałaś, żeby nie czytać tych głupot, trzeba było tak na początku napisac, a nie wszyscy przeczytajaą a na końcu "nie czytajcie" :evil_lol: Jasne, że kocham! Nawet szukałam jakiś suszonych ziółek dzisiaj dla niej, ale nie znalazłam. Kupię więc w poniedziałek świeżą bazylię, bo ona uwielbia. I jutro planuję ja pofocić, zobaczysz jakie ma długie kłaki. W ogóle ona jest tak rozpieszczona, że jak tylko się przejdzie obok jej klatki to kwiczy by do niej podejść i to tak głośno, że mi ją uciszać karzą. A koszatniczki są wspaniałe i z tego co mi też wiadomo są cukrzykami, mają chyba jeden pokarm i 3 rodzaje kolb, które mogą jeść[SIZE="1"](albo na odwrót) Pani też mówiła, że jej koszatniczki przychodzą na gwizdanie, także mądre stworzonka i razem świetnie się bawią. Jak głaskałam dzisiaj jednego, to drugi się dopominał bo był zazdrosny i nawzajem na siebie fukały. Są takie urokliwe :loveu: No, tak właśnie myślałam, żeby napisać to na początku, ale mi się zapomniało i napisałam na końcu, nie krzycz :cool3: Quote
Karolina. Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ania :) napisał(a): na końcu napisałaś, żeby nie czytać tych głupot, trzeba było tak na początku napisac, a nie wszyscy przeczytajaą a na końcu "nie czytajcie" :evil_lol: hahahaha dokładnie to samo sobie pomyślałam :evil_lol: Quote
Izuuus Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):hahahaha dokładnie to samo sobie pomyślałam :evil_lol: ladnie to tak pisać posty w tym samym czasie co ja? Ania, odpowiedziałam Ci na poprzedniej stronie :D Quote
Ania :) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Izuuus']Jasne, że kocham! Nawet szukałam jakiś suszonych ziółek dzisiaj dla niej, ale nie znalazłam. Kupię więc w poniedziałek świeżą bazylię, bo ona uwielbia. I jutro planuję ja pofocić, zobaczysz jakie ma długie kłaki. W ogóle ona jest tak rozpieszczona, że jak tylko się przejdzie obok jej klatki to kwiczy by do niej podejść i to tak głośno, że mi ją uciszać karzą. A koszatniczki są wspaniałe i z tego co mi też wiadomo są cukrzykami, mają chyba jeden pokarm i 3 rodzaje kolb, które mogą jeść[SIZE="1"](albo na odwrót) Pani też mówiła, że jej koszatniczki przychodzą na gwizdanie, także mądre stworzonka i razem świetnie się bawią. Jak głaskałam dzisiaj jednego, to drugi się dopominał bo był zazdrosny i nawzajem na siebie fukały. Są takie urokliwe :loveu: No, tak właśnie myślałam, żeby napisać to na początku, ale mi się zapomniało i napisałam na końcu, nie krzycz :cool3: No własnie zabieram się za lekturę o nich :D ost. coś o szynszylach czytałam,ale coś mi w nich nie przypasiło :P właśnie. Dawno Madulca nie widzialam ! Ok Ok nie będę krzykać. xd Quote
Izuuus Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Ania :) napisał(a):No własnie zabieram się za lekturę o nich :D ost. coś o szynszylach czytałam,ale coś mi w nich nie przypasiło :P właśnie. Dawno Madulca nie widzialam ! Ok Ok nie będę krzykać. xd A co, planujesz jakiegoś gryzonia? :cool3: No ostatnio jej robiłam kilka zdjęć, ale był wieczór, miałam złe światło, a fleszem nie chciałam jej męczyć więc nic nie wyszło. Quote
Ania :) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Izuuus napisał(a):A co, planujesz jakiegoś gryzonia? :cool3: No ostatnio jej robiłam kilka zdjęć, ale był wieczór, miałam złe światło, a fleszem nie chciałam jej męczyć więc nic nie wyszło. No kiedyś na pewno :P tzn jak będę miała własny dom i wgl :D to na pewno będzie staffik i może świnka morska? :D Quote
Recommended Posts