taxelina Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jak mozna brac aparat i tylko raz pstryknac? Quote
Infortune. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Izuuus']No, ma tak opanowaną, że dzisiaj jak chciał smaczka, a ja nie kazałam mu nic robić, to się cały czas obracał :hmmmm: Chyba mu się to bardzo spodobało :D[/QUOTE] Coś jest w tych obrotach bo Łaciata też tak robi. :lol: [quote name='Izuuus']Niestety już nic nie mam, nie kłam tu ludziom publicznie, co :diabloti: [/QUOTE] Nie masz, jasne. :diabloti: Quote
Błyskotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Z okazji zbliżających się Świąt: Nie myśl sobie że to bajka, Życzę Ci Smacznego Jajka. Niech tradycja wodę leje, Bo zajączek dziś szaleje !!! Quote
Kaya93 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Izuuus']No, ma tak opanowaną, że dzisiaj jak chciał smaczka, a ja nie kazałam mu nic robić, to się cały czas obracał :hmmmm: Chyba mu się to bardzo spodobało :D Hahaha :D Majka robi tak samo z "turlaj sie" xD [quote name='Karolina&Lucky']Śliczne zdjęcie ślicznego modela :loveu: Chwal się szybko! Nowy obiektyw? Pies? Dziecko? :eek2: :evil_lol: Haha Dziecko xD Izuś kochanie czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol: Karolina byłaś blisko, ale to niestety nie prawda, okropna Iza nabrała mnie wczoraj z okazji 1kwietnia :D Chciaż, wszystko jest możliwe :siara: prawda Zuz? Quote
Izuuus Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Śliczne zdjęcie ślicznego modela :loveu: Chwal się szybko! Nowy obiektyw? Pies? Dziecko? :eek2: :evil_lol: Tak, dziecko. O niczym innym nie marze :diabloti: [quote name='deer_1987']Jak mozna brac aparat i tylko raz pstryknac? :eviltong: [quote name='Infortune.']Coś jest w tych obrotach bo Łaciata też tak robi. :lol: Nie masz, jasne. :diabloti: Może czas to sprawdzić, chyba zacznę się obracać i Ci powiem, czym jest to 'coś' :diabloti: Milcz, nie mam! [quote name='Błyskotka']Z okazji zbliżających się Świąt: Nie myśl sobie że to bajka, Życzę Ci Smacznego Jajka. Niech tradycja wodę leje, Bo zajączek dziś szaleje !!! Dziękujemy bardzo ;) [quote name='Kaya93']Hahaha :D Majka robi tak samo z "turlaj sie" xD Haha Dziecko xD Izuś kochanie czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol: Karolina byłaś blisko, ale to niestety nie prawda, okropna Iza nabrała mnie wczoraj z okazji 1kwietnia :D Chciaż, wszystko jest możliwe :siara: prawda Zuz? Tak, zaciążyłam się :placz::evil_lol: Tobie niestety nabranie mnie nie wyszło, fujaro. [SIZE="1"]Możliwe, ale najpierw trzeba się zabrać za Fioda. ;) Quote
Kaya93 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Izuuus'] Tak, zaciążyłam się :placz::evil_lol: Tobie niestety nabranie mnie nie wyszło, fujaro. Możliwe, ale najpierw trzeba się zabrać za Fioda. ;) O jej, ale nie płacz pomoge Ci wychowywaniu maleństwa :loveu: :diabloti: Nie moja wina, że nie umiesz sie bawić xD i nie mów na mnie tak! To sie zabieraj i do wakacji zdążysz :loveu: PS nie mam kasy na kom, a gadu mi sie coś spitoliło. Będę wieczorem na skypie :* Quote
Izuuus Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Kaya93']O jej, ale nie płacz pomoge Ci wychowywaniu maleństwa :loveu: :diabloti: Nie moja wina, że nie umiesz sie bawić xD i nie mów na mnie tak! To sie zabieraj i do wakacji zdążysz :loveu: PS nie mam kasy na kom, a gadu mi sie coś spitoliło. Będę wieczorem na skypie :* I to i sie podoba, zabieraj to 'maleństwo' jak najdalej. :cool3: Ja się umiem bawić, a ty nie. Przecież wierze, że przyjedziesz i że Maja Ci uciekła :cool: Tak w ogóle zaraz dam jakąś fotke, jak coś znajdę. Ja sobie zachorowałam, a Fiodor biega na dworze szczęśliwy bo pada.. calutki z błota. Niech mu nawet przez myśl nie przechodzi włażenie na łóżko :shake: I kupiłam mu dziś piłeczki [SIZE="1"](jedna w panterkę, druga w zebre, a trzecia w jakiegoś tygrysa:diabloti:) ciekawe czy spodobają mu się tak, jak mi. No, to ja lece po fotki, bo w tej galerii tak 'aktywnie', żeby offa nie było. O, mam. Z któregoś tam ranka.. I piłkarzyk.. Quote
Kaya93 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Izuuus']I to i sie podoba, zabieraj to 'maleństwo' jak najdalej. :cool3: Ja się umiem bawić, a ty nie. Przecież wierze, że przyjedziesz i że Maja Ci uciekła :cool: Tak w ogóle zaraz dam jakąś fotke, jak coś znajdę. Ja sobie zachorowałam, a Fiodor biega na dworze szczęśliwy bo pada.. calutki z błota. Niech mu nawet przez myśl nie przechodzi włażenie na łóżko :shake: I kupiłam mu dziś piłeczki (jedna w panterkę, druga w zebre, a trzecia w jakiegoś tygrysa:diabloti:) ciekawe czy spodobają mu się tak, jak mi. No, to ja lece po fotki, bo w tej galerii tak 'aktywnie', żeby offa nie było No matko! Z Opolem nie żartowałam! na 98% będe, musze tylko z transportem pokombinowac :D Mówiłam, że jak nie wierzysz zapytaj Kisses albo Foxową xP Wracaj szybko do zdrowia, bo kto sie będzie w błotku babrał z Fiodkiem? :diabloti: W zebre :loveu: pokaż je, pokaż! Ty to lubisz takie dzikie wzory xd http://i42.tinypic.com/2zoi5h0.jpg weż go cmoknij w ten niuch :loveu: Quote
Izuuus Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Lucky.']Siwy pyszczek mu się robi :loveu: A no, starość nie radość :diabloti: [quote name='Moniek193']Ta pierwsza fota jest słodziachna :loveu: Tak, mój nochal :loveu: [quote name='Kaya93']No matko! Z Opolem nie żartowałam! na 98% będe, musze tylko z transportem pokombinowac :D Mówiłam, że jak nie wierzysz zapytaj Kisses albo Foxową xP Wracaj szybko do zdrowia, bo kto sie będzie w błotku babrał z Fiodkiem? :diabloti: W zebre :loveu: pokaż je, pokaż! Ty to lubisz takie dzikie wzory xd http://i42.tinypic.com/2zoi5h0.jpg weż go cmoknij w ten niuch :loveu: Sratatata :eviltong: Ty sie z nim pobabraj w błotku. Nie ukrywajmy, że w błocie bierzesz codzienne kąpiele :loveu: Pokazałam Ci już. Tak, w zebre chce pokoik, tylko musze odczekać bo niedawno był ten robiony .. :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Taki przystojniak a tak skromnie tu z fotkami :cool3: Quote
Infortune. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No, mówiłam, że masz! Kłamczucha! :diabloti: Cudowny, jak zawsze z resztą :loveu: Quote
Kaya93 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Izuuus'] Sratatata :eviltong: Ty sie z nim pobabraj w błotku. Nie ukrywajmy, że w błocie bierzesz codzienne kąpiele :loveu: Pokazałam Ci już. Tak, w zebre chce pokoik, tylko musze odczekać bo niedawno był ten robiony .. :diabloti:[/QUOTE] No tak! Ale widze, że i tak mi nie uwierzysz. Tak, biore błotne kapiele z Tobą :loveu: I słodkie są :D a w tygryska jest naj :loveu: Jeeeej w zebre xd będziesz sie czuć jak w psychiatryku :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Taki przystojniak a tak skromnie tu z fotkami :cool3: Bo niestety nie posiadam ich dużo ;) [quote name='deer_1987']To z noskiem sliczne :D Dziękujemy :eviltong: [quote name='Infortune.']No, mówiłam, że masz! Kłamczucha! :diabloti: Cudowny, jak zawsze z resztą :loveu: Jak śmiesz tak na mnie mówić! [SIZE="1"]Jak tam sernik? Dom stoi? :siara: [quote name='Sweet']http://i42.tinypic.com/2zoi5h0.jpg Nochal:D:D Tak, zgadłaś, to nochal :diabloti: [quote name='Kaya93']No tak! Ale widze, że i tak mi nie uwierzysz. Tak, biore błotne kapiele z Tobą :loveu: I słodkie są :D a w tygryska jest naj :loveu: Jeeeej w zebre xd będziesz sie czuć jak w psychiatryku :evil_lol: Aha.. :diabloti: [SIZE="1"]Tzn wiesz, biało-czarno-czerwony :diabloti: Tak, powinni Cię zamknąć w psychiatryku :hmmmm: Mam fotkę, starą.. ale mam! Niedługo obiecuję dać więcej za jednym razem, tylko musi być ładna pogoda. Dzisiaj rano u nas był.. śnieg :mdleje: Quote
Moniek193 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Śnieg !? No to mnie zaskoczyłaś, a myślałam, że u nas mróz w nocy to już niespodzianka :D Quote
Izuuus Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Moniek193']Śnieg !? No to mnie zaskoczyłaś, a myślałam, że u nas mróz w nocy to już niespodzianka :D[/QUOTE] No, właśnie zapomniałam Ci napisać na gadu o cudownym śniegu.. :cool3: Quote
Ania :) Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 U nas od rana deszcz a później właśnie śnieg zaczął padać -.-' Quote
Lucky. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 A u nas trochę słońca jest i sucho, zero śniegu i deszczu :loveu: tylko wiatr wieje . Quote
Cavalierkaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* Quote
Ewa&Duffel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ale cudne ujęcie z tym czarnym nochalem :loveu: http://i42.tinypic.com/2zoi5h0.jpg Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i pysznej wyżerki oraz bardzo mokrego dyngusa życzą Ewa z Dufflem :krolik: Quote
rev Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 http://i39.tinypic.com/142she1.jpg Ale wygodnicki :diabloti: Quote
Recommended Posts