Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']No, ma tak opanowaną, że dzisiaj jak chciał smaczka, a ja nie kazałam mu nic robić, to się cały czas obracał :hmmmm: Chyba mu się to bardzo spodobało :D[/QUOTE]
Coś jest w tych obrotach bo Łaciata też tak robi. :lol:

[quote name='Izuuus']Niestety już nic nie mam, nie kłam tu ludziom publicznie, co :diabloti:
[/QUOTE]
Nie masz, jasne. :diabloti:

Posted

[quote name='Izuuus']No, ma tak opanowaną, że dzisiaj jak chciał smaczka, a ja nie kazałam mu nic robić, to się cały czas obracał :hmmmm: Chyba mu się to bardzo spodobało :D
Hahaha :D Majka robi tak samo z "turlaj sie" xD
[quote name='Karolina&Lucky']Śliczne zdjęcie ślicznego modela :loveu:

Chwal się szybko! Nowy obiektyw? Pies? Dziecko? :eek2:

:evil_lol:
Haha Dziecko xD
Izuś kochanie czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol:

Karolina byłaś blisko, ale to niestety nie prawda, okropna Iza nabrała mnie wczoraj z okazji 1kwietnia :D
Chciaż, wszystko jest możliwe :siara: prawda Zuz?

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Śliczne zdjęcie ślicznego modela :loveu:

Chwal się szybko! Nowy obiektyw? Pies? Dziecko? :eek2:

:evil_lol:

Tak, dziecko. O niczym innym nie marze :diabloti:

[quote name='deer_1987']Jak mozna brac aparat i tylko raz pstryknac?

:eviltong:

[quote name='Infortune.']Coś jest w tych obrotach bo Łaciata też tak robi. :lol:

Nie masz, jasne. :diabloti:

Może czas to sprawdzić, chyba zacznę się obracać i Ci powiem, czym jest to 'coś' :diabloti:

Milcz, nie mam!

[quote name='Błyskotka']Z okazji zbliżających się Świąt:

Nie myśl sobie że to bajka,
Życzę Ci Smacznego Jajka.
Niech tradycja wodę leje,
Bo zajączek dziś szaleje !!!

Dziękujemy bardzo ;)

[quote name='Kaya93']Hahaha :D Majka robi tak samo z "turlaj sie" xD

Haha Dziecko xD
Izuś kochanie czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol:

Karolina byłaś blisko, ale to niestety nie prawda, okropna Iza nabrała mnie wczoraj z okazji 1kwietnia :D
Chciaż, wszystko jest możliwe :siara: prawda Zuz?

Tak, zaciążyłam się :placz::evil_lol:

Tobie niestety nabranie mnie nie wyszło, fujaro. [SIZE="1"]Możliwe, ale najpierw trzeba się zabrać za Fioda. ;)

Posted

[quote name='Izuuus']
Tak, zaciążyłam się :placz::evil_lol:

Tobie niestety nabranie mnie nie wyszło, fujaro. Możliwe, ale najpierw trzeba się zabrać za Fioda. ;)

O jej, ale nie płacz pomoge Ci wychowywaniu maleństwa :loveu: :diabloti:
Nie moja wina, że nie umiesz sie bawić xD i nie mów na mnie tak!
To sie zabieraj i do wakacji zdążysz :loveu:

PS nie mam kasy na kom, a gadu mi sie coś spitoliło. Będę wieczorem na skypie :*

Posted

[quote name='Kaya93']O jej, ale nie płacz pomoge Ci wychowywaniu maleństwa :loveu: :diabloti:
Nie moja wina, że nie umiesz sie bawić xD i nie mów na mnie tak!
To sie zabieraj i do wakacji zdążysz :loveu:

PS nie mam kasy na kom, a gadu mi sie coś spitoliło. Będę wieczorem na skypie :*

I to i sie podoba, zabieraj to 'maleństwo' jak najdalej. :cool3:
Ja się umiem bawić, a ty nie. Przecież wierze, że przyjedziesz i że Maja Ci uciekła :cool:

Tak w ogóle zaraz dam jakąś fotke, jak coś znajdę. Ja sobie zachorowałam, a Fiodor biega na dworze szczęśliwy bo pada.. calutki z błota. Niech mu nawet przez myśl nie przechodzi włażenie na łóżko :shake: I kupiłam mu dziś piłeczki [SIZE="1"](jedna w panterkę, druga w zebre, a trzecia w jakiegoś tygrysa:diabloti:) ciekawe czy spodobają mu się tak, jak mi. No, to ja lece po fotki, bo w tej galerii tak 'aktywnie', żeby offa nie było.

O, mam. Z któregoś tam ranka..

I piłkarzyk..

Posted

[quote name='Izuuus']I to i sie podoba, zabieraj to 'maleństwo' jak najdalej. :cool3:
Ja się umiem bawić, a ty nie. Przecież wierze, że przyjedziesz i że Maja Ci uciekła :cool:

Tak w ogóle zaraz dam jakąś fotke, jak coś znajdę. Ja sobie zachorowałam, a Fiodor biega na dworze szczęśliwy bo pada.. calutki z błota. Niech mu nawet przez myśl nie przechodzi włażenie na łóżko :shake: I kupiłam mu dziś piłeczki (jedna w panterkę, druga w zebre, a trzecia w jakiegoś tygrysa:diabloti:) ciekawe czy spodobają mu się tak, jak mi. No, to ja lece po fotki, bo w tej galerii tak 'aktywnie', żeby offa nie było

No matko! Z Opolem nie żartowałam! na 98% będe, musze tylko z transportem pokombinowac :D
Mówiłam, że jak nie wierzysz zapytaj Kisses albo Foxową xP
Wracaj szybko do zdrowia, bo kto sie będzie w błotku babrał z Fiodkiem? :diabloti:

W zebre :loveu: pokaż je, pokaż!
Ty to lubisz takie dzikie wzory xd

http://i42.tinypic.com/2zoi5h0.jpg weż go cmoknij w ten niuch :loveu:

Posted

[quote name='Lucky.']Siwy pyszczek mu się robi :loveu:

A no, starość nie radość :diabloti:

[quote name='Moniek193']Ta pierwsza fota jest słodziachna :loveu:

Tak, mój nochal :loveu:

[quote name='Kaya93']No matko! Z Opolem nie żartowałam! na 98% będe, musze tylko z transportem pokombinowac :D
Mówiłam, że jak nie wierzysz zapytaj Kisses albo Foxową xP
Wracaj szybko do zdrowia, bo kto sie będzie w błotku babrał z Fiodkiem? :diabloti:

W zebre :loveu: pokaż je, pokaż!
Ty to lubisz takie dzikie wzory xd

http://i42.tinypic.com/2zoi5h0.jpg weż go cmoknij w ten niuch :loveu:

Sratatata :eviltong: Ty sie z nim pobabraj w błotku. Nie ukrywajmy, że w błocie bierzesz codzienne kąpiele :loveu:

Pokazałam Ci już. Tak, w zebre chce pokoik, tylko musze odczekać bo niedawno był ten robiony .. :diabloti:

Posted

[quote name='Izuuus']

Sratatata :eviltong: Ty sie z nim pobabraj w błotku. Nie ukrywajmy, że w błocie bierzesz codzienne kąpiele :loveu:

Pokazałam Ci już. Tak, w zebre chce pokoik, tylko musze odczekać bo niedawno był ten robiony .. :diabloti:[/QUOTE]

No tak! Ale widze, że i tak mi nie uwierzysz.
Tak, biore błotne kapiele z Tobą :loveu:

I słodkie są :D a w tygryska jest naj :loveu:
Jeeeej w zebre xd będziesz sie czuć jak w psychiatryku :evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Taki przystojniak a tak skromnie tu z fotkami :cool3:

Bo niestety nie posiadam ich dużo ;)

[quote name='deer_1987']To z noskiem sliczne :D

Dziękujemy :eviltong:

[quote name='Infortune.']No, mówiłam, że masz! Kłamczucha! :diabloti:

Cudowny, jak zawsze z resztą :loveu:

Jak śmiesz tak na mnie mówić!

[SIZE="1"]Jak tam sernik? Dom stoi? :siara:

[quote name='Sweet']http://i42.tinypic.com/2zoi5h0.jpg
Nochal:D:D

Tak, zgadłaś, to nochal :diabloti:

[quote name='Kaya93']No tak! Ale widze, że i tak mi nie uwierzysz.
Tak, biore błotne kapiele z Tobą :loveu:

I słodkie są :D a w tygryska jest naj :loveu:
Jeeeej w zebre xd będziesz sie czuć jak w psychiatryku :evil_lol:

Aha.. :diabloti:

[SIZE="1"]Tzn wiesz, biało-czarno-czerwony :diabloti: Tak, powinni Cię zamknąć w psychiatryku :hmmmm:

Mam fotkę, starą.. ale mam!

Niedługo obiecuję dać więcej za jednym razem, tylko musi być ładna pogoda. Dzisiaj rano u nas był.. śnieg :mdleje:

Posted

[quote name='Moniek193']Śnieg !? No to mnie zaskoczyłaś, a myślałam, że u nas mróz w nocy to już niespodzianka :D[/QUOTE]

No, właśnie zapomniałam Ci napisać na gadu o cudownym śniegu.. :cool3:

Posted

Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa.
Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych,
życzą Claudia i Capri. ;*