Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Jeszcze się pytasz?! :mad: Nikt się nie upomina to pytam :) A filmików nie będzie, bo mi się nowego konta na youtube nie chce zakładać :) Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Nikt się nie upomina to pytam :) A filmików nie będzie, bo mi się nowego konta na youtube nie chce zakładać :) Dawaj dawaj, ja tu czekam na Fiodora :loveu: To nie możesz na stare wrzucić?! :hmmmm: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Dawaj dawaj, ja tu czekam na Fiodora :loveu: To nie możesz na stare wrzucić?! :hmmmm: Fiodor jest bee, mam więcej Ziutka, o! :loveu: Na stare nie pamiętam hasła, loginu i nie wiem jaki miałam e-mail jak zakładałam :shake: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Fiodor jest bee, mam więcej Ziutka, o! :loveu: Na stare nie pamiętam hasła, loginu i nie wiem jaki miałam e-mail jak zakładałam :shake: Jak możesz tak mówić o Fiodorku?! :mad: :shake: To wstaw te zdjęcia co masz :loveu: To załóż nowe konto, podaj mi e-mail, hasło do tego e-maila, i hasło do konta na YT, ja zapamiętam, i ci podam jak będziesz chciała :loveu: :evil_lol: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Jak możesz tak mówić o Fiodorku?! :mad: :shake: To wstaw te zdjęcia co masz :loveu: To załóż nowe konto, podaj mi e-mail, hasło do tego e-maila, i hasło do konta na YT, ja zapamiętam, i ci podam jak będziesz chciała :loveu: :evil_lol: Mój głupi Fiodoro :loveu: No wstawie, może zaraz :diabloti: To ty mi załóż konto, będziesz odrazu wsyztsko pamiętać :siara: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Mój głupi Fiodoro :loveu: No wstawie, może zaraz :diabloti: To ty mi załóż konto, będziesz odrazu wsyztsko pamiętać :siara: Nie mów tak :placz: Że tak się spytam... Ile u ciebie trwa 'zaraz'? :diabloti: Prosz: ....... e-mail: fiodorek@fiodorek.peel ....... nik: fiodorektoja ....... hasło: wnikujestfiodortowhaslejestziutek :diabloti: :grins: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Nie mów tak :placz: Że tak się spytam... Ile u ciebie trwa 'zaraz'? :diabloti: Prosz: ....... e-mail: fiodorek@fiodorek.peel ....... nik: fiodorektoja ....... hasło: wnikujestfiodortowhaslejestziutek :diabloti: :grins: Zaraz :siara: Ty, ty! Miało być prawdziwe :placz: Nie żebym go tam wepchała i kazała zostać :cool: Ale tam sam się wepchał :mdleje: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a): Ty, ty! Miało być prawdziwe :placz: Toć to jest najprawdziwsze z najprawdziwszych :crazyeye: :roll: Nie żebym coś mówiła, ale czy ty wiesz w ogóle gdzie się wpisuje login i hasło?! :diabloti: Czy ty w ogóle wiesz że trzeba to wpisać :crazyeye::evil_lol: Nie żebym go tam wepchała i kazała zostać :cool: Ale tam sam się wepchał :mdleje: Taa... ja już widzę po jego minie... biedny Fiodor, pańcia go męczy :placz: Zabraniam ci pozbawiać go grzywy! Słyszysz?! :mad: Ma tak być jak jest :loveu: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Taa... ja już widzę po jego minie... biedny Fiodor, pańcia go męczy :placz: Zabraniam ci pozbawiać go grzywy! Słyszysz?! :mad: Ma tak być jak jest :loveu: Ja go nie męczę, on mnie męczy, o! A co do grzywy właśnie miałam wczoraj skubać, ale jednak najpier muszę kupić rękawiczkę, bo w nich wygodniej :diabloti: Toć to jest najprawdziwsze z najprawdziwszych Nie żebym coś mówiła, ale czy ty wiesz w ogóle gdzie się wpisuje login i hasło?! Czy ty w ogóle wiesz że trzeba to wpisać A żebyś wiedziała, że wiem, gdzie się wpisuje! :stop: [SIZE="1"]Mam już nawet zalinkowany filmik! Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):Ja go nie męczę, on mnie męczy, o! A co do grzywy właśnie miałam wczoraj skubać, ale jednak najpier muszę kupić rękawiczkę, bo w nich wygodniej :diabloti: A żebyś wiedziała, że wiem, gdzie się wpisuje! :stop: Mam już nawet zalinkowany filmik! On cię męczy?! Weź ty mi go oddaj, niech mnie pomęczy :evil_lol: Nie wiesz jak Lucky potrafi męczyć człowieka :mdleje: teraz stoi i piszczy przy schodach, bo zejść chce, a się boi ! O, właśnie przyleciał do mnie, wskoczył na pufkę, i szczeka na mnie, żebym mu pomogła zejść :placz: Zniosłam go, a on znowu przyleciał na górę, i stoi i się gapi na mnie! I tak w kółko...:mdleje: Chcesz się zamienić? :diabloti: Brawa dla cię! To teraz czekamy na filmik :multi: :loveu: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):On cię męczy?! Weź ty mi go oddaj, niech mnie pomęczy :evil_lol: Nie wiesz jak Lucky potrafi męczyć człowieka :mdleje: teraz stoi i piszczy przy schodach, bo zejść chce, a się boi ! O, właśnie przyleciał do mnie, wskoczył na pufkę, i szczeka na mnie, żebym mu pomogła zejść :placz: Zniosłam go, a on znowu przyleciał na górę, i stoi i się gapi na mnie! I tak w kółko...:mdleje: Chcesz się zamienić? :diabloti: Brawa dla cię! To teraz czekamy na filmik :multi: :loveu: A dlaczego Lucky boi się schodzić po schodach? Jakbyś go nauczyła, czy tam przekonała, że to wcale nie jest takie straszne miałabyś spokój :diabloti: Ale nie, nie chcę zię zamienić, bo to małe, ruchliwe i mogłabym zdeptać.. :roll: Zawsze się bałam jak Fiodor był malutki, że go zdeptam. A teraz taki słoń i się tylko o niego potykam :diabloti: No, nie umiem wstawiać :oops: http://www.youtube.com/watch?v=HnrDVMfG5zQ Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a):A dlaczego Lucky boi się schodzić po schodach? Jakbyś go nauczyła, czy tam przekonała, że to wcale nie jest takie straszne miałabyś spokój :diabloti: Ale nie, nie chcę zię zamienić, bo to małe, ruchliwe i mogłabym zdeptać.. :roll: Zawsze się bałam jak Fiodor był malutki, że go zdeptam. A teraz taki słoń i się tylko o niego potykam :diabloti: No, nie umiem wstawiać :oops: http://www.youtube.com/watch?v=HnrDVMfG5zQ Boi się gdyż iż ponieważ ja go oduczyłam schodzić :diabloti: Długa historia to jest, ale w skrócie to on zawsze za mną latał, a ja nie chciałam żeby zawsze chodził za mną jak cień, więc nauczyłam go 'zostań' przed schodami jak ja schodziłam na dół. No i on teraz tak się przyzwyczaił do tego, że boi się schodzić ze schodów :evil_lol: Tzn. nie zawsze tak jest, ale czasami jak mu się coś odwidzi, to woła, żebym mu potowarzyszyła przy schodzeniu :lol: Z tym zdeptaniem nie ma tak źle, ja na początku też się bałam, ale teraz już nie zwracam na to uwagi :diabloti: Tzn. Lucky wie, żeby się nie pchać pod nogi. Ale za to jak śpi ze mną, to w nocy ja się strasznie kręce, 10 razy przewracam się z boku na bok, ale wtedy to już w ogóle nie zwracam uwagi na Lucky'ego, bo śpię :lol: Ale jakoś nigdy się nie zdarzyło, żebym go przygniotła czy coś ;) On zawsze sam tak jakoś się pilnuje, albo idzie na drugi koniec łóżka, gdzie zagrożenie życia jest najmniejsze :evil_lol: Filmik świetny :lol: A właściwie to Fiodor świetny :loveu: Tak śmiesznie chodzi przez te zaspy :loveu: Mówię ci że ty go męczysz, powinnaś iść przed nim, i mu drogę odśnieżać, a nie stać i nagrywać! :shake: A tak w ogóle to słyszałam tam cię :grins: Ale mam dzisiaj wenę do pisania, jak żadnego dnia :evil_lol: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Endher napisał(a):I on podobno nie lubi śniegu ? :lol: Jakieś fotki by się przydały pani czystokrwista :diabloti: Bo ja mu smaczki rzucałam, żeby tam pobiegł :cool3: Fotki są stronę wstecz, panno brudno-krwista! Karolina&Lucky napisał(a):Boi się gdyż iż ponieważ ja go oduczyłam schodzić :diabloti: Długa historia to jest, ale w skrócie to on zawsze za mną latał, a ja nie chciałam żeby zawsze chodził za mną jak cień, więc nauczyłam go 'zostań' przed schodami jak ja schodziłam na dół. No i on teraz tak się przyzwyczaił do tego, że boi się schodzić ze schodów :evil_lol: Tzn. nie zawsze tak jest, ale czasami jak mu się coś odwidzi, to woła, żebym mu potowarzyszyła przy schodzeniu :lol: Z tym zdeptaniem nie ma tak źle, ja na początku też się bałam, ale teraz już nie zwracam na to uwagi :diabloti: Tzn. Lucky wie, żeby się nie pchać pod nogi. Ale za to jak śpi ze mną, to w nocy ja się strasznie kręce, 10 razy przewracam się z boku na bok, ale wtedy to już w ogóle nie zwracam uwagi na Lucky'ego, bo śpię :lol: Ale jakoś nigdy się nie zdarzyło, żebym go przygniotła czy coś ;) On zawsze sam tak jakoś się pilnuje, albo idzie na drugi koniec łóżka, gdzie zagrożenie życia jest najmniejsze :evil_lol: Filmik świetny :lol: A właściwie to Fiodor świetny :loveu: Tak śmiesznie chodzi przez te zaspy :loveu: Mówię ci że ty go męczysz, powinnaś iść przed nim, i mu drogę odśnieżać, a nie stać i nagrywać! :shake: A tak w ogóle to słyszałam tam cię :grins: Ale mam dzisiaj wenę do pisania, jak żadnego dnia :evil_lol: A, to teraz cierp i towarzysz mu dzielnie w chodzeniu po schodach. BO żeby tak sam schodził to nie wypada :D O, to masz dobrze, że on taki mały. Mnie Fiodor czasami zepcha z łóżka bo przecież on musi mieć dużo miejsca, i to jemu musi być najwygodniej :shake: Zero szacunku dla starszych i.. większych! Bo on staje i to sie zapada więc tak komicznie to wygląda. Szczególnie jak się spieszy :cool3: Tak, to on mi odśnieżał drogę, ha! Nie słyszałaś mnie :shake: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a): A, to teraz cierp i towarzysz mu dzielnie w chodzeniu po schodach. BO żeby tak sam schodził to nie wypada :D O, to masz dobrze, że on taki mały. Mnie Fiodor czasami zepcha z łóżka bo przecież on musi mieć dużo miejsca, i to jemu musi być najwygodniej :shake: Zero szacunku dla starszych i.. większych! Bo on staje i to sie zapada więc tak komicznie to wygląda. Szczególnie jak się spieszy :cool3: Tak, to on mi odśnieżał drogę, ha! Nie słyszałaś mnie :shake: No ja nie wiem co ja najlepszego narobiłam :roll: Jest na to rada. Musisz kupić sobie większe łóżko :evil_lol: To teraz pomyśl sobie jak Lucky się zapada :evil_lol: Jak on się zapadnie, to potem trzeba go szukać w zaspie :evil_lol: O, widzisz, on tobie odśnieżał! Męczysz psa!!! :shake: Słyszałam cię! :grins: Chyba że to Ziutek mówił? :hmmmm: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):No ja nie wiem co ja najlepszego narobiłam :roll: Jest na to rada. Musisz kupić sobie większe łóżko :evil_lol: To teraz pomyśl sobie jak Lucky się zapada :evil_lol: Jak on się zapadnie, to potem trzeba go szukać w zaspie :evil_lol: O, widzisz, on tobie odśnieżał! Męczysz psa!!! :shake: Słyszałam cię! :grins: Chyba że to Ziutek mówił? :hmmmm: Ja też nie wiem :shake: Moje łóżko jest duże, 2osobowe, ale mi się rozkładać nie chce :cool3: U nas obecnie by się nie zapadł, Ziutek się ledwo zapadał. Ile on waży 2kg? To taki maluszek lodu nie przełamie, chodziłby normalnie jak po asfalcie :grins: Zdjęcia z wczoraj: Quote
Karolina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Izuuus napisał(a): U nas obecnie by się nie zapadł, Ziutek się ledwo zapadał. Ile on waży 2kg? To taki maluszek lodu nie przełamie, chodziłby normalnie jak po asfalcie :grins: http://i47.tinypic.com/21ozrlt.jpg Niecałe dwa :grins: Jakieś 1,7 :grins: Ale i tak jak jest miękki śnieg to się zapada i skacze jak królik :D Fiodor caały w śniegu :crazyeye: Nie chcę myśleć ile miałaś suszenia i czyszczenia tego w domu :evilbat: Quote
WeronikaM Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://i50.tinypic.com/jj5rib.jpg śniegowiec mały :loveu: Quote
Izuuus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Moniek193 napisał(a):Haha Fiodor cały w śniegu :D Wkońcu zima :) Karolina&Lucky napisał(a):Niecałe dwa :grins: Jakieś 1,7 :grins: Ale i tak jak jest miękki śnieg to się zapada i skacze jak królik :D Fiodor caały w śniegu :crazyeye: Nie chcę myśleć ile miałaś suszenia i czyszczenia tego w domu :evilbat: To jakbyś wczoraj z nim u nas była, miałabys probem ze znalezieniem Lucky'ego:diabloti: Te zdjęcia to z wczoraj, a wtedy wszytsko zamarzało i pies też.. tzn. sierść mu przymarzała ze śniegiem. A tak to owinęłam go w kocyk wniosłam do domu i się rozmrażał :) WeronikaM napisał(a):http://i50.tinypic.com/jj5rib.jpg śniegowiec mały :loveu: :loveu: Quote
wiki4 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witamy się :lol: Życzymy miłego poniedziałku :D Quote
WeronikaM Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 właśnie - super jest banerek :) pozdrawiamy :buzi: Quote
Recommended Posts