Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hahaha, Izuś a no taki sam :lol: dziwny zbieg okoliczności :evil_lol: nie wiem jak Wy, ale ja zaczynam podpisywać zdjęcia, bo mnie wnerwia takie coś.. :p Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Feigned - ja miałam podpisane zdjęcia " By Lucky " I nic nie dało . Teraz podpisuje " (C) A. Staniszewska " może tak będzie lepiej ... Quote
Izuuus Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Tak ja juz nawet nie raguje jak ktos zabiera bo nie 1 i nie ostatnia osoba.. Wg mnie nie należy tego lekceważyć i pozwalać na takie coś. Zawsze można coś zrobić w tej sprawie.. a jakbym jeszcze takiego kogoś znała w realu, to oj, nie chiałabym być w jego skórze. :) Feigned napisał(a):hahaha, Izuś a no taki sam :lol: dziwny zbieg okoliczności :evil_lol: nie wiem jak Wy, ale ja zaczynam podpisywać zdjęcia, bo mnie wnerwia takie coś.. :p Może brat bliźniak :crazyeye: też zacznę, tylko w ogóle miałam zakładać www i wtedy bym podpisywała jej adresem, a tak to nie wiem jak :diabloti: Quote
Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ja będę tak jak Lucky napisała :cool3: pierwsza litera imienia i nazwiska.. :D chociaż dla dzieci neo to nic trudnego :evil_lol: utnie zdjęcie, tak, żeby było bez napisu albo wogle tego nie zauważy i i tak zdjęcie weźmie, haha :lol: Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jak mi zdjęcia ukradli to napis był, nawet się nie pofatygowała żeby go zlikwidować :P Ale to trzeba mieć posrane w łepetynce ... Izuus - może jakieś zdjęcia ? Quote
Izuuus Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Feigned napisał(a):ja będę tak jak Lucky napisała :cool3: pierwsza litera imienia i nazwiska.. :D chociaż dla dzieci neo to nic trudnego :evil_lol: utnie zdjęcie, tak, żeby było bez napisu albo wogle tego nie zauważy i i tak zdjęcie weźmie, haha :lol: A no, ale można też tak, że napis przez środek zdjęcia czy u boku na ukos, by nie dało się tego jakoś specjalnie uciąć. Ewentualnie przez całe zdjęcie taki 'przeźroczysty' napis. :) Quote
Izuuus Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Jak mi zdjęcia ukradli to napis był, nawet się nie pofatygowała żeby go zlikwidować :P Ale to trzeba mieć posrane w łepetynce ... Izuus - może jakieś zdjęcia ? Mają posrane :D A no zdjęcia dam, kiedyś tam, jak zrobię. Chociaż w sumie coś w aparacie bodajże jest.. ;) Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Izuuus napisał(a):Wg mnie nie należy tego lekceważyć i pozwalać na takie coś. Zawsze można coś zrobić w tej sprawie.. a jakbym jeszcze takiego kogoś znała w realu, to oj, nie chiałabym być w jego skórze. :) a wiesz ile razy ci ukradli a ty nawet o tym nie wiesz? Quote
Moniek193 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dziwne, że jak tylko napisałaś tu na forum, że znalazłaś na nk Axelka konto zostało usunięte :siara: Quote
Izuuus Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 deer_1987 napisał(a):a wiesz ile razy ci ukradli a ty nawet o tym nie wiesz? No napewno wiele, bo to nie pirewszy raz. Ale skoro o tym wiem, to nie mam zamiaru tak tego zostawić. Moniek193 napisał(a):Dziwne, że jak tylko napisałaś tu na forum, że znalazłaś na nk Axelka konto zostało usunięte :siara: Magda znalazła chyba dwa konta Axela.. wikowa napisał(a):Witam . Bardzo ładny psiak :) Witam, dziękujemy. ;) Quote
Izuuus Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 wikowa napisał(a):Co tam psiak porabia ? . Jest obecnie na dworze. Nie chciałby może ktoś zrobić nam bannerka? ;) Quote
wikowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Izuuus napisał(a):Jest obecnie na dworze. Nie chciałby może ktoś zrobić nam bannerka? ;) Aha . niech się wybiega , ; D Quote
Moniek193 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 -I ma taką małą głowę? -Tak, taką ma małą głowę. Hahaha kocham tą reklamę :D szalalala hej :buzi: Quote
Izuuus Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Moniek193 napisał(a):-I ma taką małą głowę? -Tak, taką ma małą głowę. Hahaha kocham tą reklamę :D szalalala hej :buzi: 'Za makaroniki jestem gotowy na wszytsko' Tamtej nie znam :( Hej :calus: Quote
Lucky. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Izuus ja mogę zrobić banerek tylko jakieś zdjęcia mi daj i ogólnie jakieś info :P Quote
Izuuus Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [SIZE="1"]Lucky. - bannerek jakiś niewielki i wąski np 60x300. Napis; galeria. A jeszcze Moniek193 zrobiła nam bannerki, dziękować. :Rose: Zaraz fotki. Pierwsze w linku, nie wyszło, ale Pan Pies zrobił fajną minkę. :diabloti: http://i45.tinypic.com/2nbg7si.jpg Jakie to pozowanie nude.. zasypiamy.. śpimy.. Quote
Lucky. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i45.tinypic.com/66xkpg.jpg Słodziak :P Quote
Izuuus Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Tak wiem, że są niemalże takie same, ale przynajmniej jest ich więcej. :) A brudny i mokry dlatego, że wrócił ze spacerku i niestety zasnął mi podczas zdjęć.. Quote
Karolina. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i50.tinypic.com/10ok95e.jpg Ale superowe :D Quote
Moniek193 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Fioduch jest MEGA słodki i MEGA fotogeniczny :multi: Ubuziaj go od mnie :) Quote
Kaya93 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://i48.tinypic.com/25sl73k.jpg Uwielbiam gooo! :iloveyou: Czy mi sie wydaje, czy on ma sexi papucie na łapkach? :evil_lol: Quote
Recommended Posts