Ania :) Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ciekawe co sierotka zrobił w tą łapkę .. Oby tylko szybko się wszystko zagoiło.. :calus: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A ja jutro bym poszła do weta z ta łapą... Pzdr. Quote
Izuuus Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Feigned']ja bym zostawiła skarpetę. ;) Na noc mu jednak to pościągałam. Nie liże jak narazie.. [quote name='Moniek193']Biedny Fioduś:shake: Obserwuj łapkę czy nie dostało się zakażenie i gdyby się pogorszyło jedźcie do weta;) [quote name='Karolina&Lucky']Biedak :glaszcze: Zdrowiej szybciutko! :loveu: [quote name='Ania :)']Ciekawe co sierotka zrobił w tą łapkę .. Oby tylko szybko się wszystko zagoiło.. :calus: Dziękujemy;) [quote name='Asiaczek']A ja jutro bym poszła do weta z ta łapą... Pzdr. Zobaczymy jak to będzie. Jutro mama późno kończy prace, najwyżej jak będzie gorzej zadzwonimy po weta żeby do nas przyjechał, a jeśli nie, pojedziemy w czwartek. Nie wiem co on zrobił, ale widać, że boli. :shake: [SIZE="1"]Poszłabym z nim sama, ale weterynarz jest w mieście, a my na wsi. Quote
Darianna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 lepiej żeby nie lizał. Odkazić i posmarować np. Tribioticem. Jakiś delikatny opatrunek, skarpetka i nie przeforsowywac na spacerach. Po każdym spacerze od nowa osuszyć, odkazić i maść. No i lepiej do weta zajść. Quote
Izuuus Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Darianna napisał(a):lepiej żeby nie lizał. Odkazić i posmarować np. Tribioticem. Jakiś delikatny opatrunek, skarpetka i nie przeforsowywac na spacerach. Po każdym spacerze od nowa osuszyć, odkazić i maść. No i lepiej do weta zajść. Tak robimy. Odkazamy i opatrunki, miał jeszcze posmarowane takim czymś. Już zdaje mi się, że jest lepeij bo Fiodor nie kuleje, a rano jeszcze kulał na łapę. A jeszcze z tej rany w ogóle krew nie leciała i nie leci. Wycięłam włosy mu żeby nie wpadały w tą rankę. Do weta nie pojedziemy dziś, najwyżej zadzwonię. Dziękujemy za rady. ;) Quote
Ania :) Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Izuuus napisał(a):Tak robimy. Odkazamy i opatrunki, miał jeszcze posmarowane takim czymś. Już zdaje mi się, że jest lepeij bo Fiodor nie kuleje, a rano jeszcze kulał na łapę. A jeszcze z tej rany w ogóle krew nie leciała i nie leci. Wycięłam włosy mu żeby nie wpadały w tą rankę. Do weta nie pojedziemy dziś, najwyżej zadzwonię. Dziękujemy za rady. ;) To teraz tylko czekać, aż się wszystko ładnie zagoi i znowu Fiodor bd szalał bez skarpetki xd ;) Quote
karola&gacek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Biedaczysko :-( Niech szybko zdrowieje! Quote
Izuuus Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Też mam nadzieję, że się szybko zagoi. Tymbardziej, że to jest taka sucha rana, nic się z nią nie dzieje już. ;) Quote
agus5839 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Życzymy szybkiego powrotu do zdrówka dla Fiodorka:p Quote
Izuuus Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 A dziękujemy. Smrodek czuje się dobze, ranka sucha, goi się, myślę, że już jutro bez opatrunków będzie, nie kuleje nic mu nie jest. Dokazuje, warczy na Ziutka, rozrabia i.. śpi. :diabloti: [SIZE="1"]A ja dziś przyszłam po 15 do domu (jak zwykle) usiadłam nad historią, jadłam w między czasie obiad, pojechałam na miasto, wróciłam i wciąż siedzę nad historią. Jutro sprawdzan, straaasznie dużo tego mamy, bo jestem na rozsz. i już mi te daty uszami wychodzą, o. W ogóle sama się sobie dziwię, bo mnie zobaczyć przy książkach to ciężko.. :cool1: Miłego wieczoru! ;) Quote
Feigned Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 historii nie zazdroszczę, strasznie nie lubię uczyć się dat. :shake: zawsze mi się wszystko miesza :lol: jak poszło na sprawdzianie ? :cool3: super, że Fiodorowe łapsko się goi :loveu: Quote
Ania :) Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Też mam rozszerzoną historię, ale nie narzekam.. :razz: Wczoraj nawet 6 dostałam :diabloti: Quote
Moniek193 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja się historii uczyłam cały dzień z kawałkiem i napisałam na 1:diabloti: Hej:multi: Quote
Kaya93 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Bry Fiodoraski:loveu: Ucałuj go ode mnie w łapke :diabloti::loveu: Ania :) napisał(a):Też mam rozszerzoną historię, ale nie narzekam.. :razz: Wczoraj nawet 6 dostałam :diabloti: O! Też jestem na rozsz. historii i tez w tym tygodniu dostałam 6! :diabloti: Hehe :multi: My to jednak jesteśmy zdolne :evil_lol: Quote
Ania :) Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kaya93 napisał(a):O! Też jestem na rozsz. historii i tez w tym tygodniu dostałam 6! :diabloti: Hehe :multi: My to jednak jesteśmy zdolne :evil_lol: Gratuluję :D No baa ! :evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 deer_1987 napisał(a):powodzenia na sprawdzianie! a dziękuję. Feigned napisał(a):historii nie zazdroszczę, strasznie nie lubię uczyć się dat. :shake: zawsze mi się wszystko miesza :lol: jak poszło na sprawdzianie ? :cool3: super, że Fiodorowe łapsko się goi :loveu: Historia jest okropna.. :roll: A na sprawdzianie, napisałam prawie wszytsko, dużo tego było, ale nie wiem co z tego będzie.. Ania :) napisał(a):Też mam rozszerzoną historię, ale nie narzekam.. :razz: Wczoraj nawet 6 dostałam :diabloti: Ale ja mam ze strasznie wymagającą babą i ogólnie wysoki poziom. Nie ogarniam tego.:diabloti: za co ta 6? zadanie domowe? :cool1: Kaya93 napisał(a):Bry Fiodoraski:loveu: Ucałuj go ode mnie w łapke :diabloti::loveu: O! Też jestem na rozsz. historii i tez w tym tygodniu dostałam 6! :diabloti: Hehe :multi: My to jednak jesteśmy zdolne :evil_lol: Nie ucałuję:eviltong: 6 za zadanie domowe? :cool1: Ania :) napisał(a):Gratuluję :D No baa ! :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
Ania :) Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Izuuus napisał(a):Ale ja mam ze strasznie wymagającą babą i ogólnie wysoki poziom. Nie ogarniam tego.:diabloti: za co ta 6? zadanie domowe? :cool1: Ja mam też dość wymagającego gostka, ale za to bardzo fajny (wychowawca mój przy okazji :evil_lol: ). A 6 za prezentacje i przedstawienie jej :eviltong::eviltong: Quote
Izuuus Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ania :) napisał(a):Ja mam też dość wymagającego gostka, ale za to bardzo fajny (wychowawca mój przy okazji :evil_lol: ). A 6 za prezentacje i przedstawienie jej :eviltong::eviltong: Też mam wychowawczyni babe uczącą mnie histy, ale kosa. Haha, czyli zadanie, a nei sprawdzian, czy odpowiedz, u nas to ocena wspomagająca. :diabloti: Quote
Ania :) Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Izuuus napisał(a):Też mam wychowawczyni babe uczącą mnie histy, ale kosa. Haha, czyli zadanie, a nei sprawdzian, czy odpowiedz, u nas to ocena wspomagająca. :diabloti: http://i33.tinypic.com/2v01wcp.jpg Ale jest 6 ! xd u nas też prawie się nie liczy z tego ocena, ale jak bd mi się wahać to mi pomoże :diabloti: Fiooooooduuuńń :loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ania :) napisał(a):Ale jest 6 ! xd u nas też prawie się nie liczy z tego ocena, ale jak bd mi się wahać to mi pomoże :diabloti: Fiooooooduuuńń :loveu::loveu: No, denerwuje mnie ten podział na wspomagające i dominujące. :angryy: Quote
Ania :) Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Izuuus napisał(a):No, denerwuje mnie ten podział na wspomagające i dominujące. :angryy: http://i34.tinypic.com/212xsw3.jpg Mnie też .. szkoda, że taka 6 nie jest tak ważna jak ocena ze spr xdd Jak słodziutko śpiocha :loveu: Quote
Kaya93 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Moja wychowawczyni jest genialna :D umie nauczyć i jako jedyna nas normalnie traktuje (też jest od historii :diabloti: + WOS) A 6 nie z zadania :D z mapy :oops: Jak to go nie uciumkasz? :roll: Moje ulubione wydanie :D Spaniel w pościeli :loveu: Quote
Izuuus Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ania :) napisał(a):Mnie też .. szkoda, że taka 6 nie jest tak ważna jak ocena ze spr xdd Jak słodziutko śpiocha :loveu: Lajf is brutal, end ful of zasadzkas, samtajms kopas w dupas, o. :loveu: Kaya93 napisał(a):Moja wychowawczyni jest genialna :D umie nauczyć i jako jedyna nas normalnie traktuje (też jest od historii :diabloti: + WOS) A 6 nie z zadania :D z mapy :oops: Jak to go nie uciumkasz? :roll: Moje ulubione wydanie :D Spaniel w pościeli :loveu: A moja tak pędzi, szybko gada, i karze zrobić samemu notatke oraz przeczytać wszystko z książki, a ja nigdy nie lubiałam histy. Gratki 6. :D Mam to wydanie codziennie, wieczorkiem bądź rano, :loveu: Quote
Kaya93 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Izuuus napisał(a): A moja tak pędzi, szybko gada, i karze zrobić samemu notatke oraz przeczytać wszystko z książki, a ja nigdy nie lubiałam histy. Gratki 6. :D Mam to wydanie codziennie, wieczorkiem bądź rano, :loveu: Notatki sama to ja nie umim zrobić :evil_lol: wiec dobrze, że nam dyktuje xD Dziękujem xd Kusisz kochana kusisz :P Quote
Recommended Posts