paulina11175 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A tak na marginesie to Fiodorek jest śliczny :loveu: . Quote
Kaya93 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Hej Wam:loveu: Izuś Tu zua kobieto! :evil_lol: paulina11175 napisał(a):Boże, masz problemy ... jak chcesz mnie krytykować, to takie komentarze zachowaj dla siebie, okej? Właścicielke psa przeprosiłam! O to Ci chodziło ?!?! No więc właśnie .. a dowód masz w galerii, że FIFI jest moja! Przepraszam, nie mogłam sie powstrzymać :roflt::roflt: Krytykować? Zachować dla siebie? Tak dla wyjaśnienia jesteś na publicznym forum ;) Bardzo dobrze, że przeprosiłaś, ale najpierw sie myśli, a potem robi :razz: PS Prześledziłam Twoja galerie wiec wiem o co chodzi :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 paulina11175 napisał(a):Boże, masz problemy ... jak chcesz mnie krytykować, to takie komentarze zachowaj dla siebie, okej? Właścicielke psa przeprosiłam! O to Ci chodziło ?!?! No więc właśnie .. a dowód masz w galerii, że FIFI jest moja! Ciężko mi uwierzyć, ze masz 14 lat :-o Toż ja tyle mam... :roll: Quote
Karolina. Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hej :loveu: Co tam u was słychać? Co u Fiodorka? :cool3: Quote
Izuuus Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 A Witamy wszystkich. Jeszcze o nas nie zapomnieliście. U Fiodorka wszystko ok. Jego dzień to biegania, szarpanie się z Ziutkiem, mizianko, spanie, jedzenie i tak na okrągło, jak u każdego psiaka. Ostatnio troszkę mu się w główce przewraca i zęby pokazuje, ale staram się nad tym panować i go uspokajam. U mnie też powiedzmy ok, nie lubię jesienie, nie dość, że zimno to jeszcze pada deszcz. Nie odpowiada mi to, jeszcze sporo nauki, ale oceny jak narazie są dobre poza jedną. No, i mam pare fotek z tej ostatniej sesji, a nowcyh nie będzie bo sprzedałam dziś aparat i czekam na lustrzankę. To chyba wszytsko. ;) Pozdrawiamy. :loveu: Quote
Karolina. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Łał :crazyeye: Będzie lustrzanka, będzie lustrzanka :multi: Jaki model? :cool3: Wymiziaj Fiodorka ode mnie :loveu: Quote
Izuuus Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Łał :crazyeye: Będzie lustrzanka, będzie lustrzanka :multi: Jaki model? :cool3: Wymiziaj Fiodorka ode mnie :loveu: prawdopodobnie nikon d5000. Błyskotka - witamy :Rose: [SIZE="1"]dam dwie fotki, z zachodu i z lenistwa piesa. Fiodor. Quote
Moniek193 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ślicznie artystko Ty moja:multi: I czekamy na to lustro:razz: Quote
Izuuus Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Ślicznie artystko Ty moja:multi: I czekamy na to lustro:razz: no to poczekamy se.. dzisiaj wysłałam aparat do nowego właściciela. ;) Quote
Moniek193 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Izuuus napisał(a):no to poczekamy se.. Szybko zlecą te 2 miesiące;) Ani się obejrzysz a lustro będzie Twoje:diabloti: Quote
Izuuus Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Szybko zlecą te 2 miesiące;) Ani się obejrzysz a lustro będzie Twoje:diabloti: Jakie dwa miesiące? :cool1: Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://i36.tinypic.com/2vb7p1x.jpg Fajne!!! Quote
agus5839 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://i35.tinypic.com/1z1gsvq.jpg ale mu dobrze:loveu::evil_lol: http://i36.tinypic.com/2vb7p1x.jpg ale fajny widoczek:p zapraszamy do nas:lol: Quote
Moniek193 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Izuuus napisał(a):Jakie dwa miesiące? :cool1: No tak mówiłaś mi:roll: A ile w takim razie? Quote
Izuuus Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='deer_1987']http://i36.tinypic.com/2vb7p1x.jpg Fajne!!! [quote name='agus5839']http://i35.tinypic.com/1z1gsvq.jpg ale mu dobrze:loveu::evil_lol: http://i36.tinypic.com/2vb7p1x.jpg ale fajny widoczek:p zapraszamy do nas:lol: Dziękujemy ;) [quote name='Moniek193']No tak mówiłaś mi:roll: A ile w takim razie? A przepraszam kochana:loveu: Coś namieszałam. W każdym bądź razie nastąpi to za jakies 3-4 tygodnie. :diabloti: Quote
Moniek193 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Izuuus napisał(a):Ale super A przepraszam kochana:loveu: Coś namieszałam. W każdym bądź razie nastąpi to za jakies 3-4 tygodnie. :diabloti: Nmzc:evil_lol: 3-4 tyg to niecały miesiąc:-o:multi: Ale super:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 wr . az przyszlam do Cb osobiscie i publicznie na Twoim watku napisac "wr . " :mad: Jak Ty mozesz w ogole o sniegu mowic ?!?! :angryy: Zimy ma nie byc . I Koooniec . :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No to czekamy na nowe lustro niecały miesiąc...:lol::diabloti: Ale nie dłużej! Pzdr. Quote
Feigned Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 łaa, lustro, no to super! :multi: czekamy :loveu: Quote
karola&gacek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy ;) No to przyłączam sie do czekania :cool3: No i oczywiście jak już dostaniesz lustro będziesz zmuszona odrobić ten długi czas bez-zdjęciowy :mad: Quote
Izuuus Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ale wy wszyscy czekacie, a to ja powinnam czekać. :diabloti: Fotki mam, zaległe jakieś chyba. :hmmmm: Ale dam Wam jedną jak Fiodorek się porannie uśmiecha przy ziewaniu:loveu: Przepraszam za jakość. A tak z ciekawości co u nas to.. śniegu nie ma, ale za to intensywnie padał deszcz więc za ciekawie z tą pogodą nei było. Oczywiście dzisiaj Fiodor zaliczył jakieś błotne kąpanko, nie wiem jak on tego dokonał, ale caluuusi z błotka, wleciał do domu, masakrycznego bałaganu narobił, a później wielce obrażony bo pod prysznic trafił i kąpany być musiał. Później znów coś nabroił i matka na niego krzyczała to podreptał do sypialni i się schował. Oczywiście z myślą, że go nie wiedać bo po co. Schował łeb pod łóżko a doopa wypięta ale co tam, przecież go nie widać. :siara: Quote
Recommended Posts