Izuuus Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Jutro to poprawię, bo mi nie działa nic co hostinguje.. :shake: Quote
Tala505 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Izuuus napisał(a):Jutro to poprawię, bo mi nie działa nic co hostinguje.. :shake: A na czym linkujesz te foty ? Quote
Izuuus Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Tala505 napisał(a):A na czym linkujesz te foty ? Te mi Kaya93 linkowała chyba na picasie.. a ja linkuje na tinypicu. Tylko dziś mi nie działa. A tak poza tym ja chyba jeszcze u Was nie byłam :siara: Quote
Tala505 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Izuuus napisał(a):Te mi Kaya93 linkowała chyba na picasie.. a ja linkuje na tinypicu. Tylko dziś mi nie działa. A tak poza tym ja chyba jeszcze u Was nie byłam :siara: No nie byłaś ... To spróbuj na imageshack.us albo na photobucket (nie mam tam linka :eviltong:) Quote
Izuuus Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Tala505 napisał(a):No nie byłaś ... To spróbuj na imageshack.us albo na photobucket (nie mam tam linka :eviltong:) A już byłam :eviltong: Image mi zamula, a na photobucketa chyba trzeba sie logować. Poczekam do jutra, to wstawię :) Razem z Fiodorem bo dziś mu lilka fotek zrobiłam:cool3: Quote
Tala505 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Izuuus napisał(a):A już byłam :eviltong: Image mi zamula, a na photobucketa chyba trzeba sie logować. Poczekam do jutra, to wstawię :) Razem z Fiodorem bo dziś mu lilka fotek zrobiłam:cool3: Faajnie :cool3: Quote
Tala505 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Masz :cool3: Darmowy hosting ... może nie będzie ci zamulać ... Quote
Izuuus Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Tala505 napisał(a):Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! Masz :cool3: Darmowy hosting ... może nie będzie ci zamulać ... Dzięki! :loveu: Ale zrobię to później, bo teraz mi sie nawet nie chce.. :roll::cool3: Quote
Tala505 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Izuuus napisał(a):Dzięki! :loveu: Ale zrobię to później, bo teraz mi sie nawet nie chce.. :roll::cool3: Spoko ;) Ale radzę jeszcze popatrzeć na googlach Quote
Moniek193 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Branoc mooja pomocniczko ogłoszeniowa:loveu: Quote
Izuuus Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Tala505']Spoko ;) Ale radzę jeszcze popatrzeć na googlach Nie no, wolę linkować przez tinypic.. zawsze sprawnie i w miare szybko mi to idzie :cool3: [quote name='Moniek193']Branoc mooja pomocniczko ogłoszeniowa:loveu: Doberek góptasku :loveu: [SIZE="1"]zły :diabloti: [quote name='Onomato-Peja']czekamy na focie z niecierpliwością :)) Wieczorkiem chyba będą :cool1: [quote name='Pusiakowa']hejoo:) podrawiamy.;] Hej, my także :razz: A teraz te fotki morza.. Mam jeszcze fotke mew ale to później. No i to raczej wszytsko co miałam do pokazania :roll: Quote
Magda&Bloom Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ale pięknie nad morzem mmmmm ja chcę nad morze!!! Quote
Ania :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Śliczne zdjęcia :razz: No i hejo Lolusiu :loveu: Quote
Izuuus Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Magda&Bloom napisał(a):ale pięknie nad morzem mmmmm ja chcę nad morze!!! Wsiadać w samochód, pociąg i w drogę :D Ania :) napisał(a):Śliczne zdjęcia :razz: No i hejo Lolusiu :loveu: Nie śliczne, ale dziękuję i hejo Bolusiu:loveu: Właśnie idę zrobić Madie czysto i dać sianko, wode i jedzonko. Później wyczesać Fiodora, później powłóczyć się gdzieś z Karolajn, a później pożegnać z Sabą :-( I może wieczorkiem porobię jeszcze fotki Madulcowi (strasznie przytyła:-o) to wrzucę razem z Fiodorkiem, który też przytył :loveu: :hand: Quote
Ania :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Izuuus napisał(a):Nie śliczne, ale dziękuję i hejo Bolusiu:loveu: Właśnie idę zrobić Madie czysto i dać sianko, wode i jedzonko. Później wyczesać Fiodora, później powłóczyć się gdzieś z Karolajn, a później pożegnać z Sabą :-( I może wieczorkiem porobię jeszcze fotki Madulcowi (strasznie przytyła:-o) to wrzucę razem z Fiodorkiem, który też przytył :loveu: :hand: Zrób jej na ogródku jakąś małą zagrądę i ją tam wypuść niech pobiega słońce moje :loveu: chodzi mi o Madie ofc :evil_lol: Uu a Fiodorowemu why się przytyło ? :razz: A to Saba wyjeżdża gdzieś, tak ? Pozdrów obie ;) Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dzieńdoberek:loveu: Fotki, no już wiesz co o nich myśle:diabloti: PIĘKNE! Quote
Onomato-Peja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ooo morze :) nie fajną miałas pogodę :roll: Quote
halgre Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Cześć ... Uwielbiam morze ... :multi::multi::multi: Quote
Karolina. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Hej :p Jakieś zdjęcia by się przydały :roll: Jakby co to te z morza widziałam, fajne, ale chcem poczochrańca! :mad: :loveu: Quote
Ania :) Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No właśnie zdjęcia Fiodora :mad: U mnie to woła o zdjęcia a sama nie da :mad: Quote
Izuuus Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Pestka']Jeej, tez chce nad morze :C No to w drogę :D [quote name='Ania :)']Zrób jej na ogródku jakąś małą zagrądę i ją tam wypuść niech pobiega słońce moje :loveu: chodzi mi o Madie ofc :evil_lol: Uu a Fiodorowemu why się przytyło ? :razz: A to Saba wyjeżdża gdzieś, tak ? Pozdrów obie ;) Myślisz, że mi się chce? Bo moja babcia mu tak dużo jedzenia daje :roll: [quote name='deer_1987']Eh ja chce nad morze!!!!!!!! Kiedyś znajdziecie czas to się wybierzecie ;) [quote name='Moniek193']Dzieńdoberek:loveu: Fotki, no już wiesz co o nich myśle:diabloti: PIĘKNE! Tak, ja ciebie też :loveu::diabloti: [quote name='Onomato-Peja']ooo morze :) nie fajną miałas pogodę :roll: To było chyba 1 dnia :p Pózniej jeszcze 2 dni były duże fale, sztorm ale ogólnie słońce świeciło. Później to morze spokojne.. upały, a wieczorem deszcz:eviltong: [quote name='halgre58']Cześć ... Uwielbiam morze ... :multi::multi::multi: A ja nie :razz: [quote name='Karolina&Lucky']Hej :p Jakieś zdjęcia by się przydały :roll: Jakby co to te z morza widziałam, fajne, ale chcem poczochrańca! :mad: :loveu: No od kilkau dni zapominam zrzucić fotek :siara: [quote name='Ania :)']No właśnie zdjęcia Fiodora :mad: U mnie to woła o zdjęcia a sama nie da :mad: Ciiicho! :D Quote
Recommended Posts