Ania :) Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 http://i44.tinypic.com/33vdhye.jpg Andy się zawsze tarza wszędzie gdzie popadnie jak wyjdzie z wody xD Kiedyś był calutki w piachu, bo wyszedł i wytarzał się w nim :roll: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ohh...:loveu: Fiodorek.!!! On jest taki śliczniutki, taki słodziutki...! Mmmm...! :loveu: Chętnie bym Go wymiziała, ale poproszę o to Ciebie...;) Pzdr. Quote
Przemek92 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Piękne zdjęcia, a Fiodorek widzę miał frajdę.:) Quote
LadyK Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER]Hejka :hand: Fiodor jak zwykle piękny :loveu:[/CENTER] Quote
Kaya93 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hej Wam:loveu::loveu::loveu: bum plum bzium :eviltong: Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hej:multi: U nas piekna pogoda, a ja siedze przed kompem i wybieram aparat :D Przyjdz do mnie:roll:Puszcze Ci sygnalka:multi: Quote
Izuuus Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']To ja czekam na lekcje :loveu: :evil_lol: http://i40.tinypic.com/20a995d.jpg http://i43.tinypic.com/140gt1y.jpg Ale miny :grins: :loveu: Taka ładna pogoda na zdjęciach, a za oknem zimno, brrr... :-( Cały czas pada :roll: [quote name='Onomato-Peja']heeeeeeejj witamy się po długiej nieobecności :cool3: no proszę Fiodor wlazł do wody :cool3: A no wlazł :D Tzn wskoczył za smakołykami [quote name='BobowitaMW']http://i40.tinypic.com/20a995d.jpg Fafeeeeeeeelki... :loveu::loveu::loveu: [quote name='cockermaister']Hej :) śliczny :loveu::loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Mqrtynq']Hej :multi: Ale Fiodor śmieszne wygląda jak jest mokry :evil_lol: Śliczne fotki :loveu: Ps. a on tak ciągle na smyczy ? ;) Tak :) [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Śliiiczne fotki wodne Fiodorka [/FONT]:loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='Moniek193']Ohhhh Fiodor:loveu::multi: http://i43.tinypic.com/16krg9e.jpg Wszytskie foty sliczne:loveu::loveu: Dziękować :loveu: Quote
Izuuus Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Ania :)']http://i44.tinypic.com/33vdhye.jpg Andy się zawsze tarza wszędzie gdzie popadnie jak wyjdzie z wody xD Kiedyś był calutki w piachu, bo wyszedł i wytarzał się w nim :roll: Fiodot też, zawsze :roll: [quote name='Justy$ka']Ohh...:loveu: Fiodorek.!!! On jest taki śliczniutki, taki słodziutki...! Mmmm...! :loveu: Chętnie bym Go wymiziała, ale poproszę o to Ciebie...;) Pzdr. Wymiziam :loveu: [quote name='Przemek92']Piękne zdjęcia, a Fiodorek widzę miał frajdę.:) Jeżeli chodzi o wchodzenie do wody to nie. Nie lubi tego :D [quote name='deer_1987']Jestem i akurat na fotki :D No widzisz :cool3: [quote name='Owczarkowa']Hejka :hand: Fiodor jak zwykle piękny :loveu: Przekaże mu :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Kaya93']Hej Wam:loveu::loveu::loveu: bum plum bzium :eviltong: Hej :loveu: Um cyk cyk :p [quote name='Moniek193']Hej:multi: U nas piekna pogoda, a ja siedze przed kompem i wybieram aparat :D Przyjdz do mnie:roll:Puszcze Ci sygnalka:multi: U nas przez najbliższe dwa dni ma jeszcze padać. W ogóle u nas już za dużo wody w rzece :-o Już idem :loveu: Odpuszczony :diabloti: Fotka dla Was: Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Śliczna podusia:loveu: Obiecalas mi wczoraj pewne fotki panienko:diabloti: Quote
Izuuus Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ania :) napisał(a):Cześć Lolek. :razz: Cześć Bolek. :razz: Moniek193 napisał(a):Śliczna podusia:loveu: Obiecalas mi wczoraj pewne fotki panienko:diabloti: Podusia? :mad: A ja obietnic dotrzymuję:diabloti: Quote
Ania :) Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Izuuus napisał(a):A ja obietnic dotrzymuję:diabloti: Chwila, chwila ... mi pare dni temu obiecałaś fotki Madie ! :angryy: Quote
Izuuus Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ania :) napisał(a):Chwila, chwila ... mi pare dni temu obiecałaś fotki Madie ! :angryy: Dostaniesz tylko policze ile było Andusia :diabloti: Quote
Ania :) Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Izuuus napisał(a):Dostaniesz tylko policze ile było Andusia :diabloti: Dużo było ! :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ania :) napisał(a):Dużo było ! :evil_lol: Może coś wrzucę :D A tak w ogóle załamałam się :roll: Dziś wyniki były. Dostałam się do LO co chciałąm i do klasy też co chciałąm, a to co się okazuje? Że na 30 osób jest tylko 6 chłopaków :placz: Ja nie wiem jak to wytrzymam.. w gim miałam 26 dziewczyn i 4 chłopaków.. ledwo wytrzymałam, a tu prosze, kolejne 3 lata z klasą pełną dziewczyn :placz: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Izuuus napisał(a):Może coś wrzucę :D A tak w ogóle załamałam się :roll: Dziś wyniki były. Dostałam się do LO co chciałąm i do klasy też co chciałąm, a to co się okazuje? Że na 30 osób jest tylko 6 chłopaków :placz: Ja nie wiem jak to wytrzymam.. w gim miałam 26 dziewczyn i 4 chłopaków.. ledwo wytrzymałam, a tu prosze, kolejne 3 lata z klasą pełną dziewczyn :placz: Ej nie załamuj się... ja ci oddam trochę moich chłopaków.. Po za tym w sumie w zależności od profilu jest do przewidzenia czy idzie na to większość dziewczyn czy chłopaków patrząc na poprzednie lata chociażby... ale może ci chłopacy będą fajni chociaz? Dasz rade..:) Quote
Dog Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Izuuus napisał(a):Może coś wrzucę :D A tak w ogóle załamałam się :roll: Dziś wyniki były. Dostałam się do LO co chciałąm i do klasy też co chciałąm, a to co się okazuje? Że na 30 osób jest tylko 6 chłopaków :placz: Ja nie wiem jak to wytrzymam.. w gim miałam 26 dziewczyn i 4 chłopaków.. ledwo wytrzymałam, a tu prosze, kolejne 3 lata z klasą pełną dziewczyn :placz: ja przez 3 lata liceum, miałam jednego chłopaka w klasie, który chodził do szkoły sporadycznie :cool3: dało sie wytrzymać, kwestia przyzwyczajenia ;) Quote
Ania :) Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Izuuus napisał(a):Może coś wrzucę :D A tak w ogóle załamałam się :roll: Dziś wyniki były. Dostałam się do LO co chciałąm i do klasy też co chciałąm, a to co się okazuje? Że na 30 osób jest tylko 6 chłopaków :placz: Ja nie wiem jak to wytrzymam.. w gim miałam 26 dziewczyn i 4 chłopaków.. ledwo wytrzymałam, a tu prosze, kolejne 3 lata z klasą pełną dziewczyn :placz: No ja mam nadzieję, że coś wrzucisz :razz: W liceach z reguły tak jst xd Ja w swojej klasie też miałam 6 chłopaków xD Tylko Ada ma dużo więcej :D :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Sweet']Ej nie załamuj się... ja ci oddam trochę moich chłopaków.. Po za tym w sumie w zależności od profilu jest do przewidzenia czy idzie na to większość dziewczyn czy chłopaków patrząc na poprzednie lata chociażby... ale może ci chłopacy będą fajni chociaz? Dasz rade..:) Ok.. to tylko sen, tylko sen .. [SIZE="1"](jak małpy) No tak.. ale wiesz.. bez przesady :placz: Jeszcze idą takie dwie dziewczyny, których nie lubię.. wprawdze jednej bardzo nie lubię :angryy: Może.. oby! A jak nie to ja ich wychowam :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Ania :)'] W liceach z reguły tak jst xd Ja w swojej klasie też miałam 6 chłopaków xD Tylko Ada ma dużo więcej :D :evil_lol: bo ja jestem wyjątkowa i tylko chyba ja z tego mojego rocznika szłam na profil taki jaki szłam:evil_lol: (przynajmniej wśród dziewczyn z dogo):evil_lol: [quote name='Izuuus']Ok.. to tylko sen, tylko sen .. (jak małpy) No tak.. ale wiesz.. bez przesady :placz: Jeszcze idą takie dwie dziewczyny, których nie lubię.. wprawdze jednej bardzo nie lubię :angryy: Może.. oby! A jak nie to ja ich wychowam :evil_lol: Obudź się ... Oj bedzie dobrze:) mówie ci dasz sobie rade na pewno będzie klasa w szkole podobna do tej co ja mam:evil_lol: u mnie w szkole tylko w mojej klasie jest tylu chłopaków i w mat-fiz a w reszcie to tak nie przekracza raczej 10:eviltong::eviltong: Przeżyjesz je:razz: No i tak trzymac:diabloti: Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dog napisał(a):ja przez 3 lata liceum, miałam jednego chłopaka w klasie, który chodził do szkoły sporadycznie :cool3: dało sie wytrzymać, kwestia przyzwyczajenia ;) Ja teraz 3 lata miałam 4 w klasie.. i byli okrpni, zachowywali się jak smarkacze :roll: Ania :) napisał(a):No ja mam nadzieję, że coś wrzucisz :razz: W liceach z reguły tak jst xd Ja w swojej klasie też miałam 6 chłopaków xD Tylko Ada ma dużo więcej :D :evil_lol: A teraz ilu będziasz miała? :cool3: Sweet napisał(a):bo ja jestem wyjątkowa i tylko chyba ja z tego mojego rocznika szłam na profil taki jaki szłam:evil_lol: (przynajmniej wśród dziewczyn z dogo):evil_lol: Obudź się ... Oj bedzie dobrze:) mówie ci dasz sobie rade na pewno będzie klasa w szkole podobna do tej co ja mam:evil_lol: u mnie w szkole tylko w mojej klasie jest tylu chłopaków i w mat-fiz a w reszcie to tak nie przekracza raczej 10:eviltong::eviltong: Przeżyjesz je:razz: No i tak trzymac:diabloti: Kurde jak ja bym poszła na matme to bym tam zginęła. I tak czuję,że ta klasa będzie nie zgrana i w ogóle.. jak teraz :roll: Quote
Sweet Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Izuuus napisał(a): Kurde jak ja bym poszła na matme to bym tam zginęła. I tak czuję,że ta klasa będzie nie zgrana i w ogóle.. jak teraz :roll: ja tez zginę :eviltong::eviltong: ale może jakoś to będzie:eviltong::eviltong: może się mylisz trzeba być dobrej myśli:p Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Sweet']ja tez zginę :eviltong::eviltong: ale może jakoś to będzie:eviltong::eviltong: może się mylisz trzeba być dobrej myśli:p się postaram.. :diabloti: Madie Quote
Recommended Posts