cockermaister Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Izuuus'] Hej, a ok żyje ale źle się czuje :placz: zdrowiej nam szybciutko :loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/miypzr.jpg śpioszek kochany:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Kaya93']Nie jestem Paula!:angryy: Paulina sie nazywam;) tak dla przypomnienia xD:evil_lol: Mój pycholek:loveu:http://i42.tinypic.com/miypzr.jpg :loveu::loveu::loveu: Ej ale ja chciałam jeszcze tą orzeszkową fote :placz: jak jej nie dodasz to:mad:........... ja ją dodam:eviltong:! i to jest groźba!:evil_lol: Izu :calus: Zdrowiej nam :buzi: :buzi: Jak Cie obgaduje to tez mowie na Cie Paula bo krocej a przeciez przy obgadywaniu sa wazniejsze rzeczy niz imiona:evil_lol::diabloti: lalalallalallalalla:loveu: Quote
Kaya93 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak Cie obgaduje to tez mowie na Cie Paula bo krocej a przeciez przy obgadywaniu sa wazniejsze rzeczy niz imiona:evil_lol::diabloti: lalalallalallalalla:loveu: No wiesz :lmaa: nie że mówisz do mnie Paula tylko, że mnie odgadujesz mnie zabolało! Oh Ty:obrazic::obrazic::obrazic::mad::mad::mad::mad: :sadCyber: No ale tak na serio: żeby Paula 0X :crazyeye::flaming: też Cie kocham:boom::-? buum i już nie bedzie Pauli (ten zielony to ja jkc) :evil_lol: Sialalalaalalalaa:diabloti: Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 przyszłam życzyć powodzenia jutro, pojutrze i popojutrze (jest takie słowo?) :evil_lol::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Kaya93']No wiesz :lmaa: nie że mówisz do mnie Paula tylko, że mnie odgadujesz mnie zabolało! Oh Ty:obrazic::obrazic::obrazic::mad::mad::mad::mad: :sadCyber: No ale tak na serio: żeby Paula 0X :crazyeye::flaming: też Cie kocham:boom::-? buum i już nie bedzie Pauli (ten zielony to ja jkc) :evil_lol: Sialalalaalalalaa:diabloti: Ja Cie jutro uderze to Cie bedzie glowa bolec nie serce zranione:evil_lol: Paulo!! Ja tez Cie UFOludku koffam:loveu: Feigned Jest:diabloti:Jest nawet popopopojutrze:evil_lol: Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 no i dobrze, niech się dziewczyna uczy :diabloti: Quote
Kaya93 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Moniek193']Ja Cie jutro uderze to Cie bedzie glowa bolec nie serce zranione:evil_lol: Paulo!! Ja tez Cie UFOludku koffam:loveu: Feigned Jest:diabloti:Jest nawet popopopojutrze:evil_lol: Dobra, zemdleje i będe poprawkowy w czerwcu pisać :evil_lol: Dzizas Krajs od kiedy Ty tak do mnie mówisz :O zawsze był lenor :loveu: Paula Sraula:angryy: nienawidze jak sie tak do mnie mówi, wystarczy, że babcia tak gada i kuzyn który nie umie wypowiedzieć Paulina :evil_lol: O ufoludek tez może być :evil_lol: Mój Ty :hmmmm: ..... nie moge nic orginalnego wymysleć :roll: :hmmmm: Albo już wiem ale na forum tego pisac nie będę :evil_lol: P******* D******* :diabloti: <3 A ja znam nawet popopopopopopopopopopopo-jutrze :cool3: A sie Isula zauczyła :evil_lol: nawet czasu nie ma na dogo wejść :evil_lol: nie poznaje jej :diabloti: Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 tyruryruuu .. hopnął mój post :loveu: ach jak ja je uwielbiam za tą ich skoczność:loveu: Quote
Izuuus Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Więcej sie nagadać nie dało ? Nie chce mi się was cytować. PAULA ja wcale się nie zauczyłam :cool3: Dochodziłam do siebie :evil_lol: Trzymać jutro wszyscy kciuki wieśniaki :cool1: Quote
Moniek193 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Izuuus napisał(a):Więcej sie nagadać nie dało ? Nie chce mi się was cytować. PAULA ja wcale się nie zauczyłam :cool3: Dochodziłam do siebie :evil_lol: Trzymać jutro wszyscy kciuki wieśniaki :cool1: Za mnie tez:multi: Paulino!! Nie chcesz mzwyczajny ufoludek:diabloti: moze byc Pomidorasty ufoludek lub ufoludek Pomidorka z rodu Pomidorastych:loveu:Czyli mooj:loveu: A na mnie to Ty moze juz nic oryginalnego nie wymyslaj:cool1: Quote
Izuuus Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Moniek193']Za mnie tez:multi: Paulino!! Nie chcesz mzwyczajny ufoludek:diabloti: moze byc Pomidorasty ufoludek lub ufoludek Pomidorka z rodu Pomidorastych:loveu:Czyli mooj:loveu: A na mnie to Ty moze juz nic oryginalnego nie wymyslaj:cool1: Ej, ale Pomidorkiem to ty jesteś tylko moim :mad: :loveu::loveu: Wymyślaj Paulo wymyślaj :evil_lol: A dla tych spragnionych Fiodorowych fot mam coś Quote
Izuuus Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Moniek193']Bo Ty mnie zle zrozumialas:evil_lol:Oczywiscie zem ja tylko Twoja:loveu: Ale chodzi o to ze ufoludek nalezy do mnie czyli do pomidorka a nie pomidorek do ufoludka:evil_lol:No Isssssss:loveu: Uff już myślałam, że ktoś mi cie podkrada Pomidorku:loveu: Mam jeszcze takie byle jakie fotki Kot.. I Fiodorowy Quote
Moniek193 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Izuuus napisał(a):Ej, ale Pomidorkiem to ty jesteś tylko moim :mad: :loveu::loveu: Wymyślaj Paulo wymyślaj :evil_lol: A dla tych spragnionych Fiodorowych fot mam coś Bo Ty mnie zle zrozumialas:evil_lol:Oczywiscie zem ja tylko Twoja:loveu: Ale chodzi o to ze ufoludek nalezy do mnie czyli do pomidorka a nie pomidorek do ufoludka:evil_lol:No Isssssss:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ja sie nie dam podkrasc:loveu:A teraz idem spac zebym jutro choc troche na tych testach myslala:evil_lol: Nie no foty sa takie beznadziejne wstyd:diabloti: Oj gópku:evil_lol:Jak mozesz tak mowic wogle o tych fotach-one som sliczne:loveu: Quote
Magda&Bloom Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ale Fiodor maltretuje tą piłkę :evil_lol: piękne kfiatki :p Quote
Karolina. Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hej :wink: I jak Ci poszły testy? :cool3: Quote
Kaya93 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Moniek193']Bo Ty mnie zle zrozumialas:evil_lol:Oczywiscie zem ja tylko Twoja:loveu: Ale chodzi o to ze ufoludek nalezy do mnie czyli do pomidorka a nie pomidorek do ufoludka:evil_lol:No Isssssss:loveu: :mad::mad::mad::mad: Nie cesz mnie:-(:mad::mad::mad: :placz::placz::placz::placz: Już mnie nie kochasz! Nikt nie kocha pie*dolinki:placz::placz::placz::placz: Nie to nie, o! nie potrzebuje Was, ide do mamy :eviltong: Hej Fiodorku:loveu: http://i41.tinypic.com/9kxvfa.jpg:loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 hej :p To wy te testy mieliście dziś ?? A tak w ogóle co u Ciebie i złotego piłkarza ? :p Quote
Moniek193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Kaya93']:mad::mad::mad::mad: Nie cesz mnie:-(:mad::mad::mad: :placz::placz::placz::placz: Już mnie nie kochasz! Nikt nie kocha pie*dolinki:placz::placz::placz::placz: Nie to nie, o! nie potrzebuje Was, ide do mamy :eviltong: Hej Fiodorku:loveu: http://i41.tinypic.com/9kxvfa.jpg:loveu: Bo ja jestem Twoj ale nie pomidorek:eviltong: Moge byc Twym oparciem:evil_lol:Albo Monkiem:loveu:Albo co tam chcesz:multi: I tak Cie koffam ufoludku:eviltong: Quote
Kaya93 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Moniek193 napisał(a):Bo ja jestem Twoj ale nie pomidorek:eviltong: Moge byc Twym oparciem:evil_lol:Albo Monkiem:loveu:Albo co tam chcesz:multi: I tak Cie koffam ufoludku:eviltong: No dobra zgadzam sie:oops: pomidorek nie jest mój:evil_lol: mój zawsze był Monius i będzie tak dalej:loveu: poprostu zle zrozumialam:oops: Issss jest Twoja a Dżazalella jest mine:loveu: A ja jestem dla wszystkich jedna i ta sama:loveu: No i Zazulku jak testy, bo na gadu nie chcesz o tym dadać :evil_lol: 50/50:razz: Quote
Izuuus Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Moniek193']Bo ja jestem Twoj ale nie pomidorek:eviltong: Moge byc Twym oparciem:evil_lol:Albo Monkiem:loveu:Albo co tam chcesz:multi: I tak Cie koffam ufoludku:eviltong: Bo Pomidorkiem jest only moim. ;> [quote name='Kaya93']No dobra zgadzam sie:oops: pomidorek nie jest mój:evil_lol: mój zawsze był Monius i będzie tak dalej:loveu: poprostu zle zrozumialam:oops: Issss jest Twoja a Dżazalella jest mine:loveu: A ja jestem dla wszystkich jedna i ta sama:loveu: No i Zazulku jak testy, bo na gadu nie chcesz o tym dadać :evil_lol: 50/50:razz: Nie rozmawiaj tak do mnei, jaka Dżazazella? :placz: Taa już. xd [quote name='jbk']Dzień doberek ;) Hej ;) [SIZE="1"]Przepraszam,że nie odpisałam wszytski ale coś mi nie działa i się zacina. :roll: Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ale cedzisz tych fot pomidorkowi:placz:Tak po 1:placz: Plemn*czku...:roll: Quote
Efciq Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hej :) świetna fotka hmmm ale przydało by się więcej... Quote
Recommended Posts