Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki mądry Fiodor:loveu:
Maja mi dziś uciec chciała, ale ona jak ucieknie to nie wróci :roll: Moge ją wołać, gardło wytęrzać a ona patrzy w przeciwną strone i udaje, że mnie nie słyszy :roll: albo jak zobaczy ptaka czy kota to wogóle masakra :evil_lol:
A wiec dziś wracam do domu z rodzicami i otwieramy drzwi a Maja zamiast sie witać to myk między nogami i w pole, ale ja mam refleks i ją zatrzymałam nogą przyciskając do ściany domu, a że dziś skończyli malować nam dom to farba jeszcze świerza i Maja cała żółto-brązowa :evil_lol: a w ścianie został jej odcisk profilu, (do tej pory tato sie do mnie nie odzywa chodzi na burmuszony:diabloti:)
Fotki Fotki Fotki:cool3:

Posted

A moja Sara jest taka madra ze nawet jak sie bramke otworzy to nie wyjdzie:eviltong:Musi byc smycz i pancia i dopiero spacerek:loveu:I co:cool3: To jest grzeczna dziewucha:multi:
Czekam na foty:loveu:

Posted

Tez czekam na foty;)

Macie spokojne święta? Jak fajnie... ja nie. Oczywiście sobie namąciłam, ale co, nie mogłam zostawić bidy samej :-(

Czekamy na fotencję ;)

Posted

Oby to były prorocze słowa!

Niufa u mnie to nie mały problem, mama już mi krzyczy, że jej nowo wchodzące kwiaty podeptała... i weź tu tłumacz, ze to przecież pies :roll:
Jakby naszych nie znała:shake:

Posted

Patisa napisał(a):
Tez czekam na foty;)

Macie spokojne święta? Jak fajnie... ja nie. Oczywiście sobie namąciłam, ale co, nie mogłam zostawić bidy samej :-(

Czekamy na fotencję ;)

Do swiąt wszytsko moze sie zdazyc;)A noz widelec znajdzie sie domek:loveu:
Nie martw sie:roll::loveu:

Posted

Moja Koki jak by mi uciekła na droge to by było po niej bo ona nie umi się zachować na drodze:diabloti: raz mi uciekła w lesie za sarnami i pognała w siną dal wołam ją wołam a ona cały czas nie przychodziła i poszłam ją szukać no i ją znalazłam, ale na zawołanie nie przyszła (instynkt myśliwski zwyciężył)

Posted

Patisa napisał(a):
Oby to były prorocze słowa!

Niufa u mnie to nie mały problem, mama już mi krzyczy, że jej nowo wchodzące kwiaty podeptała... i weź tu tłumacz, ze to przecież pies :roll:
Jakby naszych nie znała:shake:

Wiem jak to jest;)Kiedys ktos podrzucil kolezance malego kotka i co nie moglam go zostawic, przytargalam do siebie:roll:Dostalam ochrzan nie maly i kotek poszedl na nocke do sasiadki- kociary:loveu:Co sie nim dobrze zajela a potem znalazl sie tymczas ktory postanowil go juz nie oddac i tak kotka ma dom:multi: U Was tez wszytsko bedzie dobrze, boksia taka piękna ze napewno ktos sie skusi:loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Fotki mam, jak się zgrają, pomniejszę i zahostinguję to staie.
Ale nie wiem czy mnei w sprzątanie nie wrobią :roll::cool3:

Czekamy na fotki :razz:
Szczęściara .. Ciebie nie wiesz czy wrobią, a mnie wczoraj wrobili :roll:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Mnie juz wrobili w sprzatanie wiec zmykam narazie z dogo:placz:
Papa laseczki:cool3:

Prze Fiodor to nie laseczka pomidorze! :mad::cool1:
A mnie w mój pokój tylko narazie :eviltong:

Posted

Hej babo i fiodorku:evil_lol::eviltong:
co u was??:D
wrobili cię w sprzątanie??
ja dobrowolnie się wrobiłam bo inaczej jak mama przyszłaby z pracy to by mi sie dostało że tylko siedzę i nic nie robię..:roll:

Posted

[quote name='Sweet']Hej babo i fiodorku:evil_lol::eviltong:
co u was??:D
wrobili cię w sprzątanie??
ja dobrowolnie się wrobiłam bo inaczej jak mama przyszłaby z pracy to by mi sie dostało że tylko siedzę i nic nie robię..:roll:

o to to dokładnie :D

chcemy foootki :cool3:

Posted

A ja mam posprzątane i jest git :loveu::multi:
Fotki z tego co mi wiadomo poszły sie zgrywać :evil_lol:
Fiodor Fiodor Fiodor moj Fiodor :loveu: :loveu: :loveu: