Sweet Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='cockermaister']U mnie jest codziennie o 4-tej godzinie 40 stopni w słońcu a dzisiaj było nawet 44 stopnie:-o:-o:-o [quote name='Karolina&Lucky']Chyba masz zły termometr :lol: chyba tak:evil_lol::evil_lol::eviltong: U mnie tez ciepło:) w samej bluzce i bolerku chodziłam na przerwach na dworze i potem jeszcze na przerwie pomiędzy lekcjami jak miałam godzinę wolną to tez;) a tak ogólnie to muszę powiedzieć ze mi się taki Fiodorek podoba bez grzywki:razz::razz::p Quote
Pusiakowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Hej! :multi: bez czuprynki tez fajnie :loveu:. ale ja bym mu juz nie obcinala jak odrosnie :cool3:, bo z ta czuprynka jest taki superowski i taki slodziak :eviltong::loveu:. u nas tez dzis goraco jest... chyba zaraz pójde z Puszem na spacerek potem na rekolekcje i potem na dwór i jak wróce na dluuuugasny spacerek :lol: Quote
Feigned Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Izuuus napisał(a):Sweet ja w samej bluzie łaziłam :cool3: Mi sie zawsze Fiodorek podoba nawet jak jest brzydki :eviltong: Fiodor brzydki? nie żartuj :evil_lol: toż to cuudo :loveu: Quote
Kaya93 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No hejka:razz::loveu: Fiodorek bez czuprynki czy z - i tak jest the best:loveu: cockermaister- 44 stopnie :evil_lol: nie możliwe :eviltong: u nas bylo ok 18 :loveu: i już w samym T-shircie chodziłam :loveu: a w weekend ma byc jeszcze cieplej powyżej 20 :multi: Quote
Moniek193 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 lallaalal jak zwylke nagadane:loveu: A tak tak u nas pepelko tez-i tak ma byc:cool3: Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Witamy wszystkich w cieplutką sobote :cool1: Quote
Tequila1017 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Hej :multi: No .. dziś strasznie gorąco :roll: U mnie 24 stopnie . Straszna ta pogoda . Było zimno i nagle się zrobiło gorąco . Namówię dziś tatę na staw :evil_lol: 3 dni z rzędu na staw chodzimy :eviltong: Co tam u was ? ;) Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Mqrtynq napisał(a):Hej :multi: No .. dziś strasznie gorąco :roll: U mnie 24 stopnie . Straszna ta pogoda . Było zimno i nagle się zrobiło gorąco . Namówię dziś tatę na staw :evil_lol: 3 dni z rzędu na staw chodzimy :eviltong: Co tam u was ? ;) Ja nie wiem jeszcze nie byłam na podwórku ale wiem,że ciepło jest :razz: Fajnie, fajnie. TO dużo fot zrób ;) U nas ok. Właśnie oglądam tv, a jak mi się baterie naładują pójde porobić fotki ;) Quote
Moniek193 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Izuuus napisał(a):Ja nie wiem jeszcze nie byłam na podwórku ale wiem,że ciepło jest :razz: Fajnie, fajnie. TO dużo fot zrób ;) U nas ok. Właśnie oglądam tv, a jak mi się baterie naładują pójde porobić fotki ;) No foty foty:diabloti:Rob rob dziecko dobrze Ci to zrobi:evil_lol: Hej Wam w ten piekny wiosenny dzionek:loveu: Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Moniek193 napisał(a):No foty foty:diabloti:Rob rob dziecko dobrze Ci to zrobi:evil_lol: Hej Wam w ten piekny wiosenny dzionek:loveu: Hej Ci :loveu::lol: Quote
Kaya93 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Gud morning :loveu::loveu::loveu::loveu: No wkońcu wiosna na dobre zawitała :multi::loveu: O i Fiodorkowo-łysolkowe zdjątka będą :multi::diabloti: Czekamy czekamy:cool3: PS mi też sie baterie ładują:cool3: Quote
Feigned Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 heeey :loveu: u nas też cieplutko :loveu: oo i zdjęcia bd :cool3: to czekam :eviltong: Quote
Karolina. Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Hej :p U nas też gorąco. A mi się baterie w aparacie naładowały :eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Izuuus napisał(a):Nie mam fotek.. Co to znaczy bo nie rozumiem:cool1: Quote
Kaya93 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Izuuus napisał(a):Nie mam fotek.. A ja rozumiem xD:evil_lol: u mnie też nie bedzie :eviltong: poprostu lenistwo zwycięzyło :cool3: no nie Izo :diabloti: Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Paulina - rac zej pogoda przegoniła mnie, Wyobrażasz sobie, co mogłoby się stać gdyby długo była na takim słońcu ? :evil_lol: Patisa - mam jakies 2 fotki z dziś bo za gorąco mi było (ubrałam się na czarno :-o) i nie wytrzymałam na podwórku :evil_lol: Jutro może porobię ;) Quote
Izuuus Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Shappy napisał(a):Witam Fiodorka wiosennie :D Hej :cool3::cool3: jbk napisał(a):No wiesz co, na słońce ubrać się na czarno?? Właściwie to tylko miałam czarną tunikę, ale i tak gorąco. Myślałam (za nim wyszłam z domu), że chłodniej jest :roll: Ale dziś wstawię fotki ;) Quote
Izuuus Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 I jedna z dzisiaj - z parku. Przepraszam,że fotki są takie byle jakie ale robione ne szybko. Na dodatek Fiodor nie chciał pozować i większość fot jest z profilu :roll: W środe zrobię nowe, a teraz to może postaram się o jakieś domowe. Pozdrwiamy. Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jejku .. nie poznałam Fiodorka :crazyeye: Gdybym nie wiedziała nic o tym, że nie ma grzywki bym myślała, że to inny pies .:eviltong: Quote
Recommended Posts