Feigned Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 heey wam :loveu: ostatnio mnie trochę nie było i nie che mi się nadrabiać wszystkeigo :diabloti: pokaż Fiodora bez czupryny! :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Izuuus napisał(a):Nie cykne fotki bo Fiodor poszedł sobie pobiegać :eviltong: Może w weekend będą fotki :cool3: To on bedzie biegał aż do łikendu :evil_lol: :razz: cockermaister- 42 stopnie?:crazyeye: chyba żartujesz:crazyeye: u nas 15 było:roll: Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Cockermaister - to przecież niemożliwe. Mieszkasz w ciepłych krajach czy co? W wakacje nie dochodzi do takiej temperatury :cool3: A myślę,że możesz wyskubać ;) Zawsze odrośnie - ja mam taką nadzieje :lol: Feinged - nie trzeba nic ważngo nie pisałiśmy, a od 117 masz fotki :evil_lol: Kaya- zrobiłam przed chwilą fotki ale nie widać za bardzo głowy bo Fiodor jak wyszłam z domu pobeigł szukać piłki i oczywiście nie chciał jej już później zostawić.. na dodatek nei wie czyja to piłka bo my NIGD takiej nie mieliśmy :evil_lol: Quote
cockermaister Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dziewczyny tak to było w słońcu chyba sie nagrzał termometr;) Iza chyba nie będę skubać łebka , moi rodzice nie chcą bo im się Koki bardzo podoba z grzywką:) Quote
Tequila1017 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Izuuus napisał(a):Zaraz fote dam ;) Czekamy :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czyli jakaś fota będzie:loveu: O ja coś mi sie zdaje, że mamy tu kradzieja piłek :evil_lol: ciekawe kto to :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Troszkę jeszcze jest, ale mało. Nie miałam już siły tego poprawiać :cool3: Mam filmiki jeszcze ;) Quote
cockermaister Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://i39.tinypic.com/4kd6pc.jpg śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jakoś tak...dziwnie ;) Tzn. nie jest źle, ale Fioduś zawsze kojarzył mi się z tą fryzurą :loveu: Ale jak ktoś wcześniej napisał - ładnemu we wszystkim ładnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://i42.tinypic.com/24zvrs7.jpg Mi się tam podoba :loveu: Quote
Feigned Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 mi też się podoba :loveu: zgadzam się z Karoliną, ładnemu we wszystkim ładnie :razz: Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 I jeszcze jedno zdjęcie łysego spaślaczka :evil_lol: na fotkach to prawie w ogóle różnicy nie widać.. :cool3: Filmik? View My Video ;)) A i jak coś mam jeszcze jedną podobną fotke do 1 czyli słonecznego profilu ;) Quote
Kalunia_C Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witam moją ziomkę, ja pochodzę z Brzegu. Świetny Cockerek. Pozdrawiam i zapraszam do galerii mojego seterka. Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Witamy ;) Zaraz wpadniemy (; Z Brzegu jesteście? Blisko :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Mqrtynq napisał(a):Super tytuł galerii . :lol: Eh tęsknie za tym bałaganem na głowie Fiodorka.. :evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Izuuus napisał(a):Eh tęsknie za tym bałaganem na głowie Fiodorka.. :evil_lol: A myślisz, że my nie ? My bardziej . Teraz wygląda całkiem inaczej, ale i tak ładnie :loveu: Quote
Kalunia_C Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy ;) Zaraz wpadniemy (; Z Brzegu jesteście? Blisko :eviltong: Teraz jestesmy ze Skoczowa, ale moi rodzice mieszkają w Brzegu. Gdzieś tam wyczytałam, że jestes z Nysy chyba. Jak wpadniemy latem nad jezioro nyskie to zaprosimy Was na spacerek ;) Pozdrawiam Quote
Kaya93 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Yo:loveu::diabloti: A ja dziś nie poszłam do sql :multi: :evil_lol: I Ty też lekcji nie masz :eviltong: :evil_lol: Fajnie i w ogóle taka super pogoda, chyba z 17 stopni jest :-o :multi: Quote
Izuuus Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Kalunia_C napisał(a):Teraz jestesmy ze Skoczowa, ale moi rodzice mieszkają w Brzegu. Gdzieś tam wyczytałam, że jestes z Nysy chyba. Jak wpadniemy latem nad jezioro nyskie to zaprosimy Was na spacerek ;) Pozdrawiam Ok ;) Ale bez psów? :evil_lol: Bo z Fiodorem byłoby ciężko. Nie wiem jakby się zachował.. Bywasz w nad jeziorem nyskim ? :) Kaya93 napisał(a):Yo:loveu::diabloti: A ja dziś nie poszłam do sql :multi: :evil_lol: I Ty też lekcji nie masz :eviltong: :evil_lol: Fajnie i w ogóle taka super pogoda, chyba z 17 stopni jest :-o :multi: Ja powinnam mieć 3 lekcje ale sobie zwiałam bo mi się w sql nie chciało siedzieć, a ty czemu nie poszłaś do szkooły? :cool1: Quote
Kaya93 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Izuuus napisał(a): Ja powinnam mieć 3 lekcje ale sobie zwiałam bo mi się w sql nie chciało siedzieć, a ty czemu nie poszłaś do szkooły? :cool1: Haa :diabloti: i wery gud :eviltong: A nie byłam bo mam siostre chorą, i nie może sama zostać w domu, a moji partentsowie, nie mogą wziasc wolnego :multi: I na mnie spoczywa ten okropny obowiązek :diabloti:.... strasznie nad tym ubolewam:diabloti:, bo uwazam, że dzień bez szkoły to dzień stracony :evil_lol: Edit: Słyszałaś, że wakacje mają sie zaczynać od maja tzn od końca maja:multi: jakaś nowa ustawa jest rozpatrywana:multi: jak ja to wczoraj usłyszałam to myślałam, że padne :evil_lol: 3 mies wakacji :loveu: fajnie by było :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale mu ladnie:loveu: http://i40.tinypic.com/6ht1mh.jpg Sliczny z niego chlopczyk:loveu: Quote
Magot Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 http://i39.tinypic.com/4kd6pc.jpg Od razu lepiej :loveu::loveu: Jeszcze troche i będzie idealnie ;) :loveu: Quote
Recommended Posts