Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Izuuus']Ja tu pisze tym co nie widzieli,że fotki na 90 i 91 str, a tu zostało w tyle :cool3: Walne ci takiego dużego napisa, żebyś miała, o! :eviltong: [SIZE="6"]Śliczne fotki :loveu::evil_lol::loveu: Quote
Sweet Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 heh zaprosiłam was wszystkie 3:diabloti::razz: Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Ja tu pisze tym co nie widzieli,że fotki na 90 i 91 str, a tu zostało w tyle :cool3: Quote
Sweet Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 cos mi sie źle wysłało:eviltong: a i melduje ze fotki widziałam:D Quote
Feigned Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ja też foty obejrzałam :loveu: i na nk was widziałam :evil_lol: Iza czemu tylko 1 zdj. hęęę?! :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Feigned napisał(a):ja też foty obejrzałam :loveu: i na nk was widziałam :evil_lol: Iza czemu tylko 1 zdj. hęęę?! :diabloti: 1? 5 :cool3: Bo mam ukrytą galerie ;) Karolina dzięki za ten naaapis heh :evil_lol: Quote
Feigned Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Izuuus napisał(a):1? 5 :cool3: Bo mam ukrytą galerie ;) Karolina dzięki za ten naaapis heh :evil_lol: aaa to chyba że :eviltong: nie zauważyłam :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Feigned napisał(a):aaa to chyba że :eviltong: nie zauważyłam :evil_lol: Ha only znajomi widzą moje okropne fotki :cool3: A nie znajomi tylko główną :lol: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Hej Wam:loveu: Widze ze sie tu juz na nk umawiacie:cool3:Ja na nk wchodze raz na miesiac:evil_lol:Wybaczcie ale jakos mnie to nie pociaga:diabloti:Chociaz Wasze profile chetnie bym se zobaczyla :diabloti::evil_lol: Fajne fotki a taki zielony dywan to my tez mamy:multi: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Magda&Bloom']mniammmm, pychota Ziewanko :cool3: [quote name='Moniek193']Hej Wam:loveu: Widze ze sie tu juz na nk umawiacie:cool3:Ja na nk wchodze raz na miesiac:evil_lol:Wybaczcie ale jakos mnie to nie pociaga:diabloti:Chociaz Wasze profile chetnie bym se zobaczyla :diabloti::evil_lol: Fajne fotki a taki zielony dywan to my tez mamy:multi: Wiem czytałam pw. Wysłałam zap. :cool3: A ja bywam na nk jak nie ma mnie tu :lol: Ten dywan to chyba niedługo zniknie bo będę mieć na fioletowo pokój i zielony stanowczo nie pasuje :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Hejcia:loveu: a ja też mam zielony dywan:eviltong: i zółte ściany, a na początku miały być fioletowe ale nie było takiego odcienia co chciałam :angryy: no ale nie bylo czasu do namysłu i mama wybrała za mnie :mad: no ale nawet nawet to wygląda:cool3: A Ty jakieś poważniejsze przemeblowanko czy tylko zmiana kolorków:cool3:? A tam poza tym jak tam Wam dzień mija:cool3:? Quote
Sweet Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 o będziesz miała fioletowy pokój??:cool3: ja tez chce fioletowy ale nie moge bo nie mam swojego własnego:placz: teraz mam taki żółto-pomarańczowy no i tata kupił mi w takim samym kolorze koc na kanapę to w pierwszej chwili wchodzę do pokoju i mówię co jest kanapę mi wynieśli:evil_lol::evil_lol: bo zawsze był niebieski koc:eviltong::eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja mam słonecznie żółciasty pokoik:loveu:I narazie (narazie:diabloti:!!) mi pasi:cool3: Pozatym fiolecik z zielonym tez fajnie wyglada ale fiolecik musi bym cieeemny a dywanik taki jak masz:loveu:Przynajmniej jak dla mnie to by bylo ładniusio:multi: Pozatym mam w planach (bardzo powaznych) zrobic sobie fototapete na scianie z plaża rzecz jasna i postawic cos a la palma zeby bylo sweet i realnie:loveu: Nie moge mieszkac na plazy zrobie se ja w pokoju:diabloti: o! Juz nie moge sie doczekac:multi: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 jbk napisał(a):Dzień dobry :) O witamy :multi: Kaya93 napisał(a):Hejcia:loveu: a ja też mam zielony dywan:eviltong: i zółte ściany, a na początku miały być fioletowe ale nie było takiego odcienia co chciałam :angryy: no ale nie bylo czasu do namysłu i mama wybrała za mnie :mad: no ale nawet nawet to wygląda:cool3: A Ty jakieś poważniejsze przemeblowanko czy tylko zmiana kolorków:cool3:? A tam poza tym jak tam Wam dzień mija:cool3:? Też miałam kiedyś żółty, a teraz mam zielony. Właściewie przenoszę się do innego pokoju - piętro niżej gdyż mnie brat denerwuje i tu z nim na jednym piętrze nie wytrzymuje psychicznie, a z resztą zaoszczędze Fiodorowi biegania po schodach. Teraz będzie musiał tylko na jedno piętro wbiegać, a nie aż na 2 tu gdzie obecnie zamieszkuje :evil_lol: Sweetaśna napisał(a):o będziesz miała fioletowy pokój??:cool3: ja tez chce fioletowy ale nie moge bo nie mam swojego własnego:placz: teraz mam taki żółto-pomarańczowy no i tata kupił mi w takim samym kolorze koc na kanapę to w pierwszej chwili wchodzę do pokoju i mówię co jest kanapę mi wynieśli:evil_lol::evil_lol: bo zawsze był niebieski koc:eviltong::eviltong: Ha :evil_lol: A ja mam własny pokój i mogę sobie robić na jaki chcę chociaż na czarno fioletowo mi nie pozwolili :-( Ooo fajnie :cool3: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja mam słonecznie żółciasty pokoik:loveu:I narazie (narazie:diabloti:!!) mi pasi:cool3: Pozatym fiolecik z zielonym tez fajnie wyglada ale fiolecik musi bym cieeemny a dywanik taki jak masz:loveu:Przynajmniej jak dla mnie to by bylo ładniusio:multi: Pozatym mam w planach (bardzo powaznych) zrobic sobie fototapete na scianie z plaża rzecz jasna i postawic cos a la palma zeby bylo sweet i realnie:loveu: Nie moge mieszkac na plazy zrobie se ja w pokoju:diabloti: o! Juz nie moge sie doczekac:multi: No ja właśnie chcę ciemny fiolet ale tylko 2 albo 3 ściany będą pomalowane tak bo moi rodzice stwierdzili, że nerwicy dostane. :evil_lol: I ciemny fioletowy dywan i ciemne panele i fioletowe rolety i ahh :loveu: A fototapeta super wygląda. Ja kiedyś chciałam ale np Hollywood czy NowyYork ewentualnie Paryż ale przeszło mi na szczęscie i sobie obmyśliłam fioletowy pokój, a i tam gdzie nie będzie ściana na fioletowo poprzyklejam fioletowe naklejki takie co są na ściany :evil_lol: A w ogóle właścnie Fiodor rozwalił się na moim łóżku i chrapie :cool3: Kasia&Rika napisał(a):witamy się:multi: Heeej :multi: Dawno was u nas nie było :cool3: Jak nie widziałąś to nowe fotki były strona 90/91 bo te gaduły nagadały tui fotki uciekły :roll::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A ja mam pomysła:evil_lol: zrób sobie fototapete barata :evil_lol: napewno bedziesz za nim tęsknić jak bedziesz mieć osobny pokój :eviltong: z tego wszystkiego to Fiodorek będzie najszczęśliwszy będzie miał pańcie bliżej siebie :loveu: wspinać sie całe życie po tych schodach to przecież nie taka prosta sprawa a żekłabym że tosz to nie lada wyczyn jest :evil_lol: Quote
Feigned Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 to daj nowe fotki :evil_lol: wszyscy będą zadowoleni :diabloti::loveu: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Feigned napisał(a):to daj nowe fotki :evil_lol: wszyscy będą zadowoleni :diabloti::loveu: Kiedy nie mam :roll::oops: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):No ja właśnie chcę ciemny fiolet ale tylko 2 albo 3 ściany będą pomalowane tak bo moi rodzice stwierdzili, że nerwicy dostane. :evil_lol: I ciemny fioletowy dywan i ciemne panele i fioletowe rolety i ahh :loveu: A fototapeta super wygląda. Ja kiedyś chciałam ale np Hollywood czy NowyYork ewentualnie Paryż ale przeszło mi na szczęscie i sobie obmyśliłam fioletowy pokój, a i tam gdzie nie będzie ściana na fioletowo poprzyklejam fioletowe naklejki takie co są na ściany :evil_lol: A w ogóle właścnie Fiodor rozwalił się na moim łóżku i chrapie :cool3: No to ja juz sobie ten pokoik caly fioletowy obkleisz to daj foteczek:loveu: Mi jeszcze nie przeszlo (od paru lat) i obawiam sie ze juz nie przejdzie z ta fototapeta wiec rodzice sa skazani na ten jakze niezbedny wydatek:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Kaya93 napisał(a):A ja mam pomysła:evil_lol: zrób sobie fototapete barata :evil_lol: napewno bedziesz za nim tęsknić jak bedziesz mieć osobny pokój :eviltong: z tego wszystkiego to Fiodorek będzie najszczęśliwszy będzie miał pańcie bliżej siebie :loveu: wspinać sie całe życie po tych schodach to przecież nie taka prosta sprawa a żekłabym że tosz to nie lada wyczyn jest :evil_lol: To nic że cytuje samą siebie:evil_lol: ale sie post mój zawieruszył, a pomysł jest taki fajny nie uwazasz:evil_lol: farby jeszcze nie masz ale zdjęcia brata napewno:cool3: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):No to ja juz sobie ten pokoik caly fioletowy obkleisz to daj foteczek:loveu: Mi jeszcze nie przeszlo (od paru lat) i obawiam sie ze juz nie przejdzie z ta fototapeta wiec rodzice sa skazani na ten jakze niezbedny wydatek:evil_lol: Spoko, ale jeszcze nie mam farby i w ogóle nic :cool3: No to zawzięta jesteś :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Spoko, ale jeszcze nie mam farby i w ogóle nic :cool3: No to zawzięta jesteś :evil_lol: O to widze ze fotki lada dzien w takim zabojczym tempie:evil_lol::diabloti: Zawzieta zawzieta ktos rodzicow musi wychowywac:evil_lol: Quote
Recommended Posts