Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hejo :loveu: matko tylko jeden dzień mnie u Was nie było a tu chyba z 5 str wypeplane:evil_lol:, ale wszystko nadrobiłam :oops: Nie! Nie! Nie! prosze nie skub Mu łebka :shake: to jest jego znak rozpoznawczy i taki SŁŁIT jest przez to :oops::loveu:, matko ile bym dała żeby Maja takie cuś miała:loveu: wyczochraj grzywacza mrrrr :eviltong::loveu: Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Kaya93']Hejo :loveu: matko tylko jeden dzień mnie u Was nie było a tu chyba z 5 str wypeplane:evil_lol:, ale wszystko nadrobiłam :oops: Nie! Nie! Nie! prosze nie skub Mu łebka :shake: to jest jego znak rozpoznawczy i taki SŁŁIT jest przez to :oops::loveu:, matko ile bym dała żeby Maja takie cuś miała:loveu: wyczochraj grzywacza mrrrr :eviltong::loveu: Nie było tu dużo napisane :cool3: No szkoda mi tej jego czuprynki bo inne spanielki które widuje mają tylko pojedyńcze kosmyki takiej czuprynki, które tak śmiesznie im stoją. A musze zobaczyć czy Rudi, spaniel sąsiada ma czuprynke bo nigdy mu się nie przyglądałąm :lol: Quote
cockermaister Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jaki wygodniś:cool3::loveu::loveu:mizianko dla niego:loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 O matko cos Ty z nim zrobila:evil_lol:Biedactwo wpadnie w szal jak sie obudzi, pomysli ze oślepł albo coś:evil_lol: http://i43.tinypic.com/mliayq.jpg PS My tu wcale nie gadamy tylko dyskutujemy na wazne tematy:diabloti: Quote
Sweet Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 a ja znalazłam na post na który miałam odpisac:evil_lol::eviltong::evil_lol: Izuuus napisał(a):Nie wiem na jaki profil myślałam nad językowym ale się zobaczy bo w czwartek tam idziemy, nie wiem ile trzeba punktów w każdym razie jest o podobnym poziomie jak najlepsze LO czyli Carolinum. Ale tam trzeba mnieć super zachowanie i wspaniałe oceny więc nei dla mnie :evil_lol: na językowym jest moja siostra:eviltong: w klasie ma aż 3 chłopaków:razz: aaa:) to pewnie dużo tam trzeba:eviltong: ale spoko tam gdzie ja chce tez trzeba dużo i się nie dostane pewnie :evil_lol: ale się mówi trudno.. a ja chce iść na mat-geo albo mat-fiz-inf:evil_lol::eviltong: Quote
Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='Izuuus']Nie było tu dużo napisane :cool3: No szkoda mi tej jego czuprynki bo inne spanielki które widuje mają tylko pojedyńcze kosmyki takiej czuprynki, które tak śmiesznie im stoją. A musze zobaczyć czy Rudi, spaniel sąsiada ma czuprynke bo nigdy mu się nie przyglądałąm :lol: No jasne :evil_lol: taka cisza tu była ze huhu :evil_lol: No dlatego zostaw mu tą grzyweczkę:loveu:;) Wam to fajnie już profile i LO macie wybrane :cool3: a ja nie wiem na jaki mam iść, mat-fiz to na 1000% nie bo dla mnie te przedmioty to czarna magia i chemia też, polski to nawet nawet ale wypracowan nie umiem pisac, nie lubie książek czytać i przez to wyobraźni ni mam:oops: językowy to tak średnio najlepiej.... na geo - biol :cool3: ale nie wiem czy taki profil jest :oops: przynajmniej nie spotkałam sie z takim Aaaaaaa a ja nie widze fotki!! :placz: Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Sweet - ja matmy , fizy chemi nie umiem więc mi to odpada :cool3: A z resztą co ma być to będzie :razz: Kaya - no ba cichutko. A mam tak samo jak ty. Kasiążek też nie czytam tzn sorry 3 przeczytałam :lol: Biologia rozszerzona to podobno koszmar :cool3: Mam nowe fotki :loveu: Quote
Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a): Kaya - no ba cichutko. A mam tak samo jak ty. Kasiążek też nie czytam tzn sorry 3 przeczytałam :lol: Biologia rozszerzona to podobno koszmar :cool3: Mam nowe fotki :loveu: Nie no ja ksiązki czytam najlepiej mi idą te co nie przekraczają 20 str:evil_lol: a tak poza tym to może z 3-4 streszczenia też przeczytałam:eviltong: Ło to ja już nie wiem na co pójde:roll: FOTY:multi: to czekamy:cool3: Quote
Moniek193 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a):Sweet - ja matmy , fizy chemi nie umiem więc mi to odpada :cool3: A z resztą co ma być to będzie :razz: Kaya - no ba cichutko. A mam tak samo jak ty. Kasiążek też nie czytam tzn sorry 3 przeczytałam :lol: Biologia rozszerzona to podobno koszmar :cool3: Mam nowe fotki :loveu: Zgadza sie biol rozszerzony to jest istny koszmar:shake: Moj brat chodzi na rozszerzony biol i ledwo wyrabia na 4:shake:A w gimnazjum mial 5 i 6:shake: I do tego jak jest spr z biol to sie wszyscy przez tydzien ucza i z niczego innego juz nie:shake: Istana porazka Quote
Sweet Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a):Sweet - ja matmy , fizy chemi nie umiem więc mi to odpada :cool3: A z resztą co ma być to będzie :razz: ja matme kocham:loveu: nie wyobrażam sobie zebym miała isc na cos innego niż matme:eviltong: chemi nie lubie:roll: dlatego na biol-chem nie pójde:eviltong: fizyka moze byc i gegra tez;) no w sumie tak:D jak masz fotki to dawaj:D Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Kaya93']Nie no ja ksiązki czytam najlepiej mi idą te co nie przekraczają 20 str:evil_lol: a tak poza tym to może z 3-4 streszczenia też przeczytałam:eviltong: Ło to ja już nie wiem na co pójde:roll: FOTY:multi: to czekamy:cool3: A ja to chyba tylko streszczenia przeczytałam, no chyba,że nowelki to nie. A my już lektór nie may do końca roku bo wsyztsko przerobiliśmy. :cool3: [quote name='Moniek193']Zgadza sie biol rozszerzony to jest istny koszmar:shake: Moj brat chodzi na rozszerzony biol i ledwo wyrabia na 4:shake:A w gimnazjum mial 5 i 6:shake: I do tego jak jest spr z biol to sie wszyscy przez tydzien ucza i z niczego innego juz nie:shake: Istana porazka Moja jedna przyjaciółka jest na jezykowym, a druga na bio chem i ta co jest na bio chem to ma gorzej i chyba też ledwo wyrabia czasami :cool3: [quote name='Sweetaśna']ja matme kocham:loveu: nie wyobrażam sobie zebym miała isc na cos innego niż matme:eviltong: chemi nie lubie:roll: dlatego na biol-chem nie pójde:eviltong: fizyka moze byc i gegra tez;) no w sumie tak:D jak masz fotki to dawaj:D Matma.. boże nienawidze! Fizy też nie cierpie i chemi nie lubie. Gegra spoko ale jak nie ma zadań :cool3: Zgubiłam kabel od aparatu :roll: Musze znowu wziąść laptpa i tam zgrać przez czytnik bo ja nie mam wolnego USB bym musiała myszke odłączać. Może jakoś dam wam te fotki wieczorem albo jak wróce.. bo ide z przyjaciółka na spacer i z Lili chyba - jej suczką :cool3: A z tego spacerku fot nie będzie bo Fiodor nie idzie ;) ed. Znalazłam kabelek. Dam jedną fotke i zmykam na pizze i spacerek pa :loveu: Quote
Magot Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a): Myślałam żeby mu wyskubać ale stwierdziłam, że dopiero jak się cieplutko zrobi i będą luzy w szkole. Albo ci go podrzuce :evil_lol: Chętnie, jak tylko moje ręce powrócą do stanu używalności, bo dzisiaj skubałam swojego :diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a):A ja to chyba tylko streszczenia przeczytałam, no chyba,że nowelki to nie. A my już lektór nie may do końca roku bo wsyztsko przerobiliśmy. :cool3: O jak Wam fajnie:lol: my mamy chyba ze 3 o ile sie nie myle:roll: Izuuus napisał(a):Matma.. boże nienawidze! Fizy też nie cierpie i chemi nie lubie. Gegra spoko ale jak nie ma zadań :cool3: Chyba mamy to samo Matma, fizyka i chemia :angryy: Bosh 3 z tych przedmiotów mam :angryy: Izuuus napisał(a):Zgubiłam kabel od aparatu :roll: Musze znowu wziąść laptpa i tam zgrać przez czytnik bo ja nie mam wolnego USB bym musiała myszke odłączać. Może jakoś dam wam te fotki wieczorem albo jak wróce.. bo ide z przyjaciółka na spacer i z Lili chyba - jej suczką :cool3: A z tego spacerku fot nie będzie bo Fiodor nie idzie ;) Łoj siroto :eviltong: ale foty mają być :cool3: a to czemu Fiodorka nie zabierasz hmmm Ty jedna wyrodna :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dlatego ja po wykluczeniu wszytskich przedmiotow zdecydowalam sie na jezykowy ( i mam nadzieje ze to sluszny wybor) chociaz znajac zycie to i tak nas z wszytskiego beda cisnac:placz: Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Fotki już mam na kompie zmiejszone i w ogóle ale straasznie mi się nie chce ich linkować :roll: Quote
Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a):Fotki już mam na kompie zmiejszone i w ogóle ale straasznie mi się nie chce ich linkować :roll: Znam to uczucie wiec dam Ci godzinke na mobilizacje :evil_lol: wczoraj musiałam 190 zdjęć zlinkować i zajeło mi o z 4 godziny wiec fajnie bylo :cool3: a na jakim programie linkujesz:cool3:? Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Kaya93 napisał(a):Znam to uczucie wiec dam Ci godzinke na mobilizacje :evil_lol: wczoraj musiałam 190 zdjęć zlinkować i zajeło mi o z 4 godziny wiec fajnie bylo :cool3: a na jakim programie linkujesz:cool3:? Wątpie czy się w ogóle zmobilizuje bo mnei znowu głowa boli I gdzie te 190 zdjęć? Tinypic, a you ? :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a):Wątpie czy się w ogóle zmobilizuje bo mnei znowu głowa boli I gdzie te 190 zdjęć? Tinypic, a you ? :cool3: Zdjęcia już na wątkach bo to ze schroniska były:eviltong: a ja Picasa i mi 190 zdjęć w 15 min zlinkowało:cool3: ale to dodawanie zajęło mi 3-4 godziny:roll: Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Kaya93 napisał(a):Zdjęcia już na wątkach bo to ze schroniska były:eviltong: a ja Picasa i mi 190 zdjęć w 15 min zlinkowało:cool3: ale to dodawanie zajęło mi 3-4 godziny:roll: Też miałam picasa ale program zn ma ale odinstalowany. Jak ci sie nudzi to moje też weź przyjdz i mi zalinkuj :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a):Też miałam picasa ale program zn ma ale odinstalowany. Jak ci sie nudzi to moje też weź przyjdz i mi zalinkuj :evil_lol: Jak mi jakoś je prześlesz to Ci zlinkuje;) Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Kaya93 napisał(a):Jak mi jakoś je prześlesz to Ci zlinkuje;) Żartowałam przecież .:cool3: Jakbym miała na maila dawać te załączniki to bym chyba zdechła po drodze :roll::evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Kaya93 napisał(a):Jak chcesz :eviltong: no faktycznie przez maila to by Ci na to samo wyszło jakbyś sama musiała linkować:evil_lol: No właśnie. Jakoś sobie poradze. roszeczkę poczekacie :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Izuuus napisał(a):Żartowałam przecież .:cool3: Jakbym miała na maila dawać te załączniki to bym chyba zdechła po drodze :roll::evil_lol: Jak chcesz :eviltong: no faktycznie przez maila to by Ci na to samo wyszło jakbyś sama musiała linkować:evil_lol: Quote
Recommended Posts