Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izuuus napisał(a):
W ogóle.. dzień dobry wszystkim.
Godzine temu wróciłam ze sql i poza tym, że nudy to nie było tak źle.
Dostałam 5 i 4 z wf'u .. 5 - za zatańczenie rumby, a 4 za zaliczenie koła bo mi nie wyszło obkręcenie się z piłką zmiana ręki :roll::evil_lol:
Jutro też mam dwa wf'y jak ja to wytrzymam :roll:
A Fiodor właśnie był kąpany bo śmierdział :lol:
I teraz mama go obcina tzn jego skołtunioną sierść bo jak byłam na nartach to go nie miałam czasu czesać , a wiadomo śniego zlepia sierść i troche mu się tego porobiło.. :roll: No cóż... moja wina wiem, ale mam nadzieję, że mu to szybko odrośnie :razz: A teraz będzie taki krzywus.

PS. No to ja ide piec babeczki :loveu:

Oo a Fiodorek miał być kąpany w sobote :eviltong: no trudno bedziesz miala wcześniej puszystego miśka do miziania, może jakoś to przeżyje:evil_lol:
Ale wiesz możesz tak porobic swojemy krzywuskowi pare fotek (no tak ze 100 wystarczy) i nam je zaprezentować :cool3: będzie nam bardzo miło:loveu::loveu:
a babeczką mam nadzieje sie podzielisz :eating: :cool3:

Gratuluje ocenek:loveu:;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 napisał(a):
Oo a Fiodorek miał być kąpany w sobote :eviltong: no trudno bedziesz miala wcześniej puszystego miśka do miziania, może jakoś to przeżyje:evil_lol:
Ale wiesz możesz tak porobic swojemy krzywuskowi pare fotek (no tak ze 100 wystarczy) i nam je zaprezentować :cool3: będzie nam bardzo miło:loveu::loveu:
a babeczką mam nadzieje sie podzielisz :eating: :cool3:

Gratuluje ocenek:loveu:;)

No właśnie nie wiem czy go tu pokaże! Wygląda jak nieszczęscie krzywo obcięty.. z reszta i tak w niektórych miejscach na tylnych łapach mu jeszcze sierść nie odosła (kiedyś wpadł w taki krzak co ma kulki, które się strasznie lepią i wszysko plątają)a już musze znowu czekać aż mi odrośnie :placz:
Nie mam pojęcia jak ja mogłam go tak zaniedbać.. :angryy:
Aż wtyd go w ogóle pokazać i zastanawiamy się czy go na krótko nie obciąć..
A babeczki się pieką :cool3: Oczywiście, że się podzielę.

Dziekuje ale z wf'u najłatwiej dobre oceny załapać :lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
No właśnie nie wiem czy go tu pokaże! Wygląda jak nieszczęscie krzywo obcięty.. z reszta i tak w niektórych miejscach na tylnych łapach mu jeszcze sierść nie odosła (kiedyś wpadł w taki krzak co ma kulki, które się strasznie lepią i wszysko plątają)a już musze znowu czekać aż mi odrośnie :placz:
Nie mam pojęcia jak ja mogłam go tak zaniedbać.. :angryy:
Aż wtyd go w ogóle pokazać i zastanawiamy się czy go na krótko nie obciąć..
A babeczki się pieką :cool3: Oczywiście, że się podzielę.

Dziekuje ale z wf'u najłatwiej dobre oceny załapać :lol:

Jak to jak nieszczescie? Powinnas zalozyc, ze to nowa moda jest i tym bardziej pochwalic sie wszem i wobec ;)

Posted

jbk napisał(a):
Jak to jak nieszczescie? Powinnas zalozyc, ze to nowa moda jest i tym bardziej pochwalic sie wszem i wobec ;)

No zobaczymy jak wyschnie.
Jak na razie Fiodor jest baaardzo obrażony na wszystkich, Leży w kącie i patrzy na nas spod byka bo go ktoś wykąpał i obciął :mad::grin:
Nawet kawałka szynbki z początku nie chciał, a jak wziął to jadł jakby w siebie to wmuszał :grin:

Posted

Witamy się prawie weekendowo! :multi::cool3:
ja tu pierwszy raz, ale zaznaczam sobie i będę odwiedzać. :loveu:
Fiodorek jest śliczny, ach :eviltong::loveu:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
Izuuus - na łyso go, zobaczysz ile roboty mniej będziesz miała :evil_lol: wiosna idzie chłopakowi będzie wygodniej :cool3:

Ja ide z chłopakami we wtorek do fryzjera :multi:

Ale on do fryzjera się nie nadaje tzn jakbym go przyzwyczaiła do kagańca to pewnie by jakoś dał radetym bardziej, że jest spokojny przy kąpieli.Ale i tak ma krórko obcięte łapcie i ogonek. Wyglą tak słodko niewinnie i śmiesznie :cool3:

Ooo super. Lubia chodzić d fryzjera? :razz:

Feigned napisał(a):
Witamy się prawie weekendowo! :multi::cool3:
ja tu pierwszy raz, ale zaznaczam sobie i będę odwiedzać. :loveu:
Fiodorek jest śliczny, ach :eviltong::loveu:

Witamy:multi:
My też wpadniemy do was :cool3:
dziękujemy :loveu:

Posted

Hej wam :p
Hihi rumbe już umiesz, to chłopaków możesz podrywać :evil_lol:
U nas w sql jest tylko jedna lekcja rytmiki w semestrze :roll:
Pokaż zdjęcia Fiodusia, ba ja tęsknię :placz:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Hej wam :p
Hihi rumbe już umiesz, to chłopaków możesz podrywać :evil_lol:
U nas w sql jest tylko jedna lekcja rytmiki w semestrze :roll:
Pokaż zdjęcia Fiodusia, ba ja tęsknię :placz:

My mamy w każdy czwartek ale tylko w 3 klasie.
Nie tylko rumbe umiem salse,czacze,sambe,walce,krzesane i krasane. Tańczyliśmy też hip hop i techno, a reszty nie pamiętam :evil_lol: :evil_lol:

No to dam wam wczorajsze fotki z późnego wieczora ;)

I niuchacz :

Posted

Izuuus napisał(a):
Hej ;) Mam na imię Iza. Mam psa cocker spanielka angielskiego, który wabi się Fiodor. Urodził sie 27.02.2004 roku w jakiejś zapewne pseudohodowli. Mój mały pieszczoch ma chore oczka i przepukline. Weterynarz nam kazał oczka tylko przemywa i kropić tak więc to robimy. Ogólnie pies w domu ciągle śpi, a bawi się tylko ze mną. Na spacerach i na podwórku za to jest pełen energii i chęci do zabawy - szczególnie piłkami. No i co tu więcej napisać?
Mamy nadzieję, że będziecie nas odwiedzać ;)

ImageShack - Image Hosting :: 20080929fiodoirek0015nq9.jpg

Hej!! Moj spanielek Frodo tez byl chory.Dostalam go od chłopaka na urodziny i okazało sie że jest troszkę wygłodzony i nie miał rozwiniętych mięśni. Ale wszytko dobrze sie ulożyło, teraz jest zdrowiutki:) Pozdrawiam!

Posted

Izuuus napisał(a):
My mamy w każdy czwartek ale tylko w 3 klasie.
Nie tylko rumbe umiem salse,czacze,sambe,walce,krzesane i krasane. Tańczyliśmy też hip hop i techno, a reszty nie pamiętam :evil_lol: :evil_lol:

Ale Ci fajnie :lol: my na wf tylko w siatke gramy :roll:,
....nauczysz mnie rumby i salsy :cool3: ja tez tak chce :eviltong: :oops:
http://i44.tinypic.com/x52zh1.jpg A Fioduś co tu duzo mowic:loveu: przecudny jak zawsze:loveu::loveu:

Posted

sandrulka napisał(a):
Hej!! Moj spanielek Frodo tez byl chory.Dostalam go od chłopaka na urodziny i okazało sie że jest troszkę wygłodzony i nie miał rozwiniętych mięśni. Ale wszytko dobrze sie ulożyło, teraz jest zdrowiutki:) Pozdrawiam!

o dobrze, że Frodo już jest zdrowy. Zdrowie to podstawa ;)

cockermaister napisał(a):
Witamy wieczorną porą :) co tam u Fiodorka słychać :loveu::loveu:http://i44.tinypic.com/x52zh1.jpg ślicznie tu wyszedł:loveu: on jest przepiękny:loveu: wymiziaj go od nas :):);)

GALERIA KOKI Moje czekoladowe cudo:)Koki - Dogomania Forum

Co u Fiodorka słychać? Spasł mi się, że tak powiem :roll::oops:
I muszę go odchudzić. Chwila nie uwagi za dużo jedzonka i już.
Wymiziam :loveu:

Kaya93 napisał(a):
Ale Ci fajnie :lol: my na wf tylko w siatke gramy :roll:,
....nauczysz mnie rumby i salsy :cool3: ja tez tak chce :eviltong: :oops:
http://i44.tinypic.com/x52zh1.jpg A Fioduś co tu duzo mowic:loveu: przecudny jak zawsze:loveu::loveu:

Pewnie, że cię nauczę. Przecudny bo? Mój. A kiepskie wyszły te fotki :roll:

Magda&Bloom napisał(a):
chyba nie mają nic przeciwko, ale za szczęśliwe wtedy nie są :evil_lol:

kontakcik :loveu:
http://i44.tinypic.com/21azrfc.jpg

Hah, no tak bo kto by chciał żeby obcy go dotykał i sierści pozbawiał :evil_lol:

Mam w miarę dobry aparat i wychodzą mi takie słodkie fotki jego noska :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):

Pewnie, że cię nauczę. Przecudny bo? Mój. A kiepskie wyszły te fotki :roll:

Oo to fajnie kiedy do mnie wpadasz:cool3:
Kiepskie:cool3:? Nie ważna jakość zdjęcia tylko kto na nim jest :loveu:, a że na nich jest Fiodorek to fotki są gites:loveu::loveu:.... nie zaszkodziloby jeszcze z pare :eviltong: :siara:

Posted

Izuuus napisał(a):
Nie wime ty do mnie wpadaj. Mam cie uczyć i jeszcze przyjeżdzać? :mad:
Nie ma tak dobrze :evil_lol: A kto inny miałby być na fotach :lol:

No a co nie wpadniesz :eviltong: no to trudno :roll: Maja Salsy mnie nauczy:evil_lol: bo ona macha tą dupcią jak oszalala :evil_lol: o ile sie nie myle to o to chodz i tym:evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Oo to fajnie kiedy do mnie wpadasz:cool3:
Kiepskie:cool3:? Nie ważna jakość zdjęcia tylko kto na nim jest :loveu:, a że na nich jest Fiodorek to fotki są gites:loveu::loveu:.... nie zaszkodziloby jeszcze z pare :eviltong: :siara:

Nie wime ty do mnie wpadaj. Mam cie uczyć i jeszcze przyjeżdzać? :mad:
Nie ma tak dobrze :evil_lol: A kto inny miałby być na fotach :lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No a co nie wpadniesz :eviltong: no to trudno :roll: Maja Salsy mnie nauczy:evil_lol: bo ona macha tą dupcią jak oszalala :evil_lol: o ile sie nie myle to o to chodz i tym:evil_lol:

Taa wyślę wam do pomocy Fiodora :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Taa wyślę wam do pomocy Fiodora :evil_lol:

dobra :eviltong: ja chce Fiodorka:loveu: mozesz mi go poczta wyslac :diabloti:

....bo pomidor był najlepszy:evil_lol: i bąki rownież :evil_lol: