LadyK Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 http://i40.tinypic.com/10yhtt0.jpg Smacznego :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 http://i39.tinypic.com/fuxf2s.jpg pychoool :loveu:. to jutro swietujemy :multi::multi: :loveu: a tóre? Quote
Izuuus Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Pusiakowa']http://i39.tinypic.com/fuxf2s.jpg pychoool :loveu:. to jutro swietujemy :multi::multi: :loveu: a tóre? mój pychol :cool3: 5 :cool3: Quote
Pusiakowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Izuuus napisał(a):mój pychol :cool3: 5 :cool3: mój :diabloti::loveu: staruuuuch :diabloti: Quote
Izuuus Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Pusiakowa napisał(a):mój :diabloti::loveu: staruuuuch :diabloti: Tee ja ci dam twój :mad: Jaki tam staruch :evil_lol: Ten słodki z wiecznie bezbronnym i niewinnym spojrzeniem piesek stary? Z nim gorzej jak z dzieckiem. Ale już mu dziś kupiłam małe co nieco (; Quote
Kaya93 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Izuuus napisał(a):Tee ja ci dam twój :mad: Jaki tam staruch :evil_lol: Ten słodki z wiecznie bezbronnym i niewinnym spojrzeniem piesek stary? Z nim gorzej jak z dzieckiem. Ale już mu dziś kupiłam małe co nieco (; Oo to już 5 latek pieszczoch będzie miał :-o :multi: Jaki prezencik :cool3:? Obiecuje, że mu nic nie powiem :eviltong: Quote
Izuuus Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Kaya93 napisał(a):Oo to już 5 latek pieszczoch będzie miał :-o :multi: Jaki prezencik :cool3:? Obiecuje, że mu nic nie powiem :eviltong: Tak, a te 5 lat tak szybko minęło :crazyeye: Smyczke, smaczki i świńskie uszo :cool3: Quote
Kaya93 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Izuuus napisał(a):Tak, a te 5 lat tak szybko minęło :crazyeye: Smyczke, smaczki i świńskie uszo :cool3: ... No to faktycznie małe co nieco :evil_lol: Super:loveu: Quote
Izuuus Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Kaya93 napisał(a):... No to faktycznie małe co nieco :evil_lol: Super:loveu: Jak pojade na miasto kupie mu jeszcze jakieś zabaweczki :cool3: Quote
Kaya93 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Izuuus napisał(a):Jak pojade na miasto kupie mu jeszcze jakieś zabaweczki :cool3: No to ja licze na jakieś urodzinkowe fotki z prezencikami :eviltong: Quote
Izuuus Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Jak będę miała czas to zrobie :eviltong: jutro mam próbe do bierzmowania:cool3: Quote
cockermaister Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Izuuus']Jak będę miała czas to zrobie :eviltong: jutro mam próbe do bierzmowania:cool3: Trzymamy kciuki z Koki:loveu::loveu: [SIZE="1"]Zapraszam do galeri pod tytułem moje czekoladowe cudo koki Quote
Izuuus Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 A ja mam w niedziele już bierzmowanie.. na szczęście bo już mi sie do tegokościoła nie chce chodzić :roll: Na trzecie daje sobie Julia.. :evil_lol: A dziś się na mnie koleżanka obraziła bo gadała mi coś, a ja kazałam jej się zamknąć i powiedziałam,że i tak nikt jej nie słucha - bo nikt nie słuchał, a jeszcze mówiła na temat lekcji jakby nauczyciel wystarczająco nie zanudzał :evil_lol::evil_lol: Oczywiście tylko na chwile bo przywykła do mnie co nei zmienia faktu, żee często się obraża chociażby na minute :eviltong::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Izuuus napisał(a):Jak będę miała czas to zrobie :eviltong: jutro mam próbe do bierzmowania:cool3: Oo a ja będę miała za 2 tygodnie :eviltong: Jakie imię sobie bierzesz :cool3: (jeśli moge spytać oczywiście:razz:) Quote
Izuuus Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Ania :)']Wy macie jakoś tak fajnie..rok wcześniej.. Rok starsza jestem i dopiero mam :mad: :mad: tzn będę mieć w kwietniu (o ile mnie już nie wywalili :roll: ) w większości miast jest bierzmowanie w 3g.. a ja bylam tylko klka razy i raczej mnie dopuscił.. gorzej z opinia katechety bo jak mi coś głupiego napisze to.. wrr! Madie skacze w klatce po domku jak głupia :roll: Quote
Ania :) Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wy macie jakoś tak fajnie..rok wcześniej.. Rok starsza jestem i dopiero mam :mad: :mad: tzn będę mieć w kwietniu (o ile mnie już nie wywalili :roll: ) Quote
LadyK Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Izuuus napisał(a):w większości miast jest bierzmowanie w 3g.. a ja bylam tylko klka razy i raczej mnie dopuscił.. gorzej z opinia katechety bo jak mi coś głupiego napisze to.. wrr! Ja mam 16 maja bierzmowanie :razz: A egzamin już zdany 121 pytań :cool3: Potem jeszcze w marcu 73 :eviltong: A imię będę miała Oliwia :diabloti: Ja mam taką opinię katechety, że szkoda słów :evil_lol::mad: Quote
Asia & Ginger Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 100 lat dla Fiodorka, dużo zdróweczka, miłości pańci, ciekawych spacerków i góry smaczków!!! :BIG: :new-bday: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
cockermaister Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [SIZE="6"]Dużo zdrówka, góry smaczków, długich spacerków dla FIODORKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ania :) Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :new-bday: :BIG: :tort: 1oo Lat 1oo Lat Niech żyje żyje Nam ! A Kto ? [SIZE=6]F I O D O R E K ! [SIZE=3]Wszystkiego Najlepszego Fioduś ! :loveu: :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :multi::multi::multi:Sto lat dla Fiodorka:multi::multi::multi: Quote
Kaya93 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Fiodorek! :calus: :bluepaw: :new-bday: :drink1: Ktoś mi powiedział, że kończysz 5 lat, niech na kolana padnie dziś świat, niech Ci poranek szczęście przyniesie, niech los smaczkami wypełni Twe kieszenie(kieszenie bo miseczka sie nie rymowała). O czym marzysz, by się spełniło, a serce, które kochasz, przy Tobie było.:iloveyou: :buzi: :BIG: :laola: :Rose: :tort: :bday: :cunao: Quote
Magda&Bloom Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 100 lat nie życzę - mój ma 15 i czasami ciężko z nim wytrzymać :mad::diabloti: zdrówka dla Fiodorka Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 STO LATKÓW! ZDRÓWKA! GÓRY KARM! I WSZYSTKIEGO NAJ DLA MOJEGO NAJPIEKNIEJSZEGO CZYPRYNOWEGO FIODORKA :loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :cunao::cunao::cunao: [SIZE="5"]Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam... niech żyje naaaaaaam !!!!!! :loveu::loveu::loveu: FIODOREK :loveu::loveu::loveu: :bday: :tort: [SIZE="3"]Pięć świeczek :cool3: :new-bday: :BIG: :new-bday: Wymiziaj ode mnie Fiodorka :loveu: Quote
Recommended Posts