Izuuus Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 ONe są przecież nowe 3 dniowe :cool3: Z reszta ty to mase Fiodorowych fot widziałaś :evil_lol: Quote
Ania :) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No to co :-( Trudno poczekam ... :angryy: Quote
Kaya93 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Izuuus']ONe są przecież nowe 3 dniowe :cool3: Z reszta ty to mase Fiodorowych fot widziałaś :evil_lol:[/quote] Witam:loveu: Ale ja nie widzialam :p, a 3 dniowe foty to juz sa nie swieze.... my potrzebujemy takich swiezutkich Fidorkowych buleczek:eviltong: Mizianko dla psinki :calus: Quote
Izuuus Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kaya93']Witam:loveu: Ale ja nie widzialam :p, a 3 dniowe foty to juz sa nie swieze.... my potrzebujemy takich swiezutkich Fidorkowych buleczek:eviltong: Mizianko dla psinki :calus:[/QUOTE] A nowych nie mam.. mam tylko reszte 3dniowych. Musicie w takim razie poczekać aż zrobie nowe :evil_lol: Wymiziany :p Quote
Kaya93 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Izuuus']A nowych nie mam.. mam tylko reszte 3dniowych. Musicie w takim razie poczekać aż zrobie nowe :evil_lol: Wymiziany :p[/quote] dziękować:loveu: Jak to nie masz :roll: no trudno w takim razie jestesmy zmuszone czekac :look3: Quote
Izuuus Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kaya93']dziękować:loveu: Jak to nie masz :roll: no trudno w takim razie jestesmy zmuszone czekac :look3:[/QUOTE] W weekend albo wcześnie porobie temu smrodkowi fotki to wstawie ;) A reszte zaległych postaram się dać jutro :razz: Quote
Izuuus Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Ania :)']Trzymam Cię za słowo ! :diabloti: No to trzymaj :diabloti: Wieczorem dam Wam te zaległe foty :p Quote
Bewarka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Hej :) Cofnęłam się kilka stron i widziałam śliczne, śniegowe fotki :loveu: :D I czekam na więcej Fiodorka ;) Quote
Izuuus Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Justys95']Hej :) Cofnęłam się kilka stron i widziałam śliczne, śniegowe fotki :loveu: :D I czekam na więcej Fiodorka ;)[/QUOTE] Fotki będą w bliżej nieokreślonym czasie.. może dzś, a może jutro. Nie wiem, bo mi strasznie zamula internet i nie działa nic poza gg, skype i dogo .. na żadną inną strone nie mogę wejść :roll: Ale jakoś wam to wynagrodze :cool3: Quote
Izuuus Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 A jednak wstawie bo już działą ;) akie coś,że nie wiem widoczki chyba :diabloti: Widziecie go? Strajk bo między opuszkami zrobily sie kuleczki i starał sie je wydziubać. Quote
Ania :) Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://images49.fotosik.pl/57/31e87458620fa2a5.jpg a tam z tyłu jesteś Ty :evil_lol: a Fioduś jak szaleje :cool3: :loveu: Quote
Karolina. Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://images50.fotosik.pl/57/5e74a06c01820cad.jpg Bałwanek :loveu: Quote
Magda&Bloom Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ale macie śniegu - super, u nas już wiosna :eviltong: Quote
Izuuus Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Magda&Bloom']ale macie śniegu - super, u nas już wiosna :eviltong: Śniegu już prawie nie ma.. to fotki z niedzieli :cool3: Zdjecia na poprzedniej stronie. Quote
Kaya93 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 0o są foty:multi: http://images50.fotosik.pl/57/5e74a06c01820cad.jpg :evil_lol: Quote
Sallcia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Uwielbiam oglądać spanielowate zdjęcia w śniegu!:loveu: Boofy kocha śnieg , zawsze go podjada albo się tarza. ;) Mamy to szczęscie ze na łapkach kundel , ma włosy krótkie więc nie robią mu się kulki. Za to gorzej z brzuchem :eviltong: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Kaya93']0o są foty:multi: http://images50.fotosik.pl/57/5e74a06c01820cad.jpg :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Sallcia']Uwielbiam oglądać spanielowate zdjęcia w śniegu!:loveu: Boofy kocha śnieg , zawsze go podjada albo się tarza. ;) Mamy to szczęscie ze na łapkach kundel , ma włosy krótkie więc nie robią mu się kulki. Za to gorzej z brzuchem :eviltong: Te kule są najgorsze :roll: [quote name='Ania :)']Meldujemy się :razz: Witaj Anno xd Quote
Ania :) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Witaj Anno xd Izabelo bez takich mi tu proszę :diabloti: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Ania :)']Izabelo bez takich mi tu proszę :diabloti: Bez jakich Anno ? :evil_lol: Quote
Karolina. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze Iza :lol: Co tam u was słychać? :cool3: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Cze Iza :lol: Co tam u was słychać? :cool3:[/QUOTE] Hej ;) A dobrze, dobrze - żyjemy :cool3: Fiodor właśnie siedzi na dole cały z błoota :diabloti: I dziś jest ciepło :cool1: A u was co tam? :razz: Quote
Recommended Posts