kiiniaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Przypadek Miszy to historia jakich wiele. Pisana przez życie? Nie. Przez człowieka, bezdusznego handlarza, któremu nie opłacało się wieźć jednego szczeniaka do domu i karmić przez kolejny tydzień, aż do następnego niedzielnego targu. Łatwiej i taniej było go zostawić na placu w zamokniętym kartonie… Przemarznięty, przemoczony i głodny Misza cichutko kwilił w pudełku . Jego płacz usłyszał człowiek który ulitował się nad psinką, nakarmił i zaniósł do schroniska. Misza ma trzy miesiące, jest bardzo wycieńczony, ale zdrowy. Teraz czeka na swojego człowieka. Nie takiego który kupi, ale na takiego który pokocha… To są zdjęcia sprzed trzech tygodni. Jeszcze wtedy Misza wstawał i jadł. Quote
jola od jadzi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A co teraz z nim, już nie wstaje? Quote
kiiniaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Tak wyglądał w sobotę. Niezbędny jest dom tymczasowy (pieniędzy na hotelik brak:shake:) Zapraszam na aukcję charytatywną dla Miszy Super kolczyki drewniane - aukcja charytatywna!! (497975142) - Aukcje internetowe Allegro liczy się każda złotówka Quote
malagos Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 W ktorym on jest schronisku? Był odrobaczony, obejrzany prze lekarza? Quote
kiiniaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Pod Warszawą w OM. Był odrobaczony, wet stwierdził,że zdrowy ale wycieńczony Quote
fizia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Piękny!!! Dodałam Go na owczarek.pl Forum Owczarek.pl: MISZA - szczeniak porzucony w kartonie PILNE!! Quote
malagos Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Napisałam do zaprzyjaźnionych osób o dt... Zobaczymy. Quote
Dorothy Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 i nikt nie wzial ze schronu takiego pieknego szczeniora??:crazyeye: Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jejku, taki piękny psiaczek i w schronie:( Quote
ludwa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Podrzucamy bidula. Domek bardzo potrzebny na wczoraj:shake: Quote
sloneczko76 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 dziewczyny trzeba mu szybciutko znalesc chocby dt,ludzie nikt nie chce pieknego szczeniora na swieta i na cale zycie:( Quote
kiiniaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Miszka wczoraj zaliczył wizytkę u weta, który stwierdził, że można szczepić. Dzięki tej decyzji pojechał do super DT w Warszawie. Tam ma dwie koleżanki pinczerkę i cziłałę. Bardzo ładnie się razem bawią. Potrzebna jest super-karma dla szczeniąt, bo Miszka jest bardzo, bardzo chudy... Quote
Juliusz(ka) Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='kiiniaa']Miszka wczoraj zaliczył wizytkę u weta, który stwierdził, że można szczepić. Dzięki tej decyzji pojechał do super DT w Warszawie. Tam ma dwie koleżanki pinczerkę i cziłałę. Bardzo ładnie się razem bawią. Potrzebna jest super-karma dla szczeniąt, bo Miszka jest bardzo, bardzo chudy... kiiniaa - jaka karma? Kupię. Proszę o info dot. powyższego + adres, na jaki ma być dostarczona. I cierpliwość[;)] - weekend mam przelewowo 'martwy'. edit: dot. literówki. Quote
kiiniaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 "Ja preferuję" eukanubę w tym przypadku dla dużych psów (jest wysoko kaloryczna i ma dużo białka) z góry dziękuję:multi: ]adres na pw Quote
malagos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 O, a ja sie martwie o tego biedaka, a tu taka radość! Rewelacja! :multi: :multi: Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bardzo się cieszę,że maluszek ma DT! Cały czas myślałam o nim a tu takie dobre wiadomości!:crazyeye::loveu: Quote
Juliusz(ka) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='kiiniaa']"Ja preferuję" eukanubę w tym przypadku dla dużych psów (jest wysoko kaloryczna i ma dużo białka) z góry dziękuję:multi: ]adres na pw kiiniaa - nie zrozum nie opatrznie, bardzo proszę! Ale Eukanuba dla szczeniąt dużych ras skład ma taki sobie... Zerknij proszę na Acanę - link poniżej (plik ze składem musi się załadować - jest w prawym dolnym narożniku). Naprawdę fajnie ta karma wygląda :). Adres już spisałam ;), dzięki! http://www.championpetfoods.com/acana/show-product.php?formulation=plb Quote
kiiniaa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='Juliusz(ka)']kiiniaa - nie zrozum nie opatrznie, bardzo proszę! Ale Eukanuba dla szczeniąt dużych ras skład ma taki sobie... Zerknij proszę na Acanę - link poniżej (plik ze składem musi się załadować - jest w prawym dolnym narożniku). Naprawdę fajnie ta karma wygląda :). Adres już spisałam ;), dzięki! Champion Petfoods | ACANA | Products - Puppy Small Breed o.k chyba masz rację. dzięki;) Quote
kiiniaa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='fizia']I jak tam maluszek? Elegancko, pomimo, że mięśni prawie wcale to bez przerwy jest w ruchu:evil_lol: W DT bardzo o niego dbają i wychowują. "Chłop na schwał" już wie że spacerki nie tylko bieganiu służą Foteczki z DT:multi: Quote
monikawaw Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Witam wszystkich To własnie u mnie w domu od kilku dni przebywa Misza. Narazie jest nam ze sobą dobrze.Jest naprawdę bardzo mądrym pieskiem.Po kilku dniach zalapal ze trzeba zalatwiac sie na podwórku,słucha sie,ładnie bawi sie z moimi psami,przybiega na zawołanie(w domu i na spacerze). Mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego dobry dom. Quote
Recommended Posts