Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypadek Miszy to historia jakich wiele.
Pisana przez życie? Nie.
Przez człowieka, bezdusznego handlarza, któremu nie opłacało się wieźć jednego szczeniaka do domu i karmić przez kolejny tydzień, aż do następnego niedzielnego targu. Łatwiej i taniej było go zostawić na placu w zamokniętym kartonie… Przemarznięty, przemoczony i głodny Misza cichutko kwilił w pudełku . Jego płacz usłyszał człowiek który ulitował się nad psinką, nakarmił i zaniósł do schroniska.
Misza ma trzy miesiące, jest bardzo wycieńczony, ale zdrowy. Teraz czeka na swojego człowieka. Nie takiego który kupi, ale na takiego który pokocha…

To są zdjęcia sprzed trzech tygodni. Jeszcze wtedy Misza wstawał i jadł.

Posted

Miszka wczoraj zaliczył wizytkę u weta, który stwierdził, że można szczepić. Dzięki tej decyzji pojechał do super DT w Warszawie. Tam ma dwie koleżanki pinczerkę i cziłałę. Bardzo ładnie się razem bawią.
Potrzebna jest super-karma dla szczeniąt, bo Miszka jest bardzo, bardzo chudy...

Posted

[quote name='kiiniaa']Miszka wczoraj zaliczył wizytkę u weta, który stwierdził, że można szczepić. Dzięki tej decyzji pojechał do super DT w Warszawie. Tam ma dwie koleżanki pinczerkę i cziłałę. Bardzo ładnie się razem bawią.
Potrzebna jest super-karma dla szczeniąt, bo Miszka jest bardzo, bardzo chudy...

kiiniaa - jaka karma? Kupię.
Proszę o info dot. powyższego + adres, na jaki ma być dostarczona.
I cierpliwość[;)] - weekend mam przelewowo 'martwy'.

edit: dot. literówki.

Posted

[quote name='kiiniaa']"Ja preferuję" eukanubę w tym przypadku dla dużych psów (jest wysoko kaloryczna i ma dużo białka) z góry dziękuję:multi:
]adres na pw

kiiniaa - nie zrozum nie opatrznie, bardzo proszę! Ale Eukanuba dla szczeniąt dużych ras skład ma taki sobie... Zerknij proszę na Acanę - link poniżej (plik ze składem musi się załadować - jest w prawym dolnym narożniku). Naprawdę fajnie ta karma wygląda :).
Adres już spisałam ;), dzięki!
http://www.championpetfoods.com/acana/show-product.php?formulation=plb

Posted

[quote name='Juliusz(ka)']kiiniaa - nie zrozum nie opatrznie, bardzo proszę! Ale Eukanuba dla szczeniąt dużych ras skład ma taki sobie... Zerknij proszę na Acanę - link poniżej (plik ze składem musi się załadować - jest w prawym dolnym narożniku). Naprawdę fajnie ta karma wygląda :).
Adres już spisałam ;), dzięki!
Champion Petfoods | ACANA | Products - Puppy Small Breed

o.k chyba masz rację. dzięki;)

Posted

[quote name='fizia']I jak tam maluszek?

Elegancko, pomimo, że mięśni prawie wcale to bez przerwy jest w ruchu:evil_lol:
W DT bardzo o niego dbają i wychowują. "Chłop na schwał" już wie że spacerki nie tylko bieganiu służą

Foteczki z DT:multi:

Posted

Witam wszystkich
To własnie u mnie w domu od kilku dni przebywa Misza.
Narazie jest nam ze sobą dobrze.Jest naprawdę bardzo mądrym pieskiem.Po kilku dniach zalapal ze trzeba zalatwiac sie na podwórku,słucha sie,ładnie bawi sie z moimi psami,przybiega na zawołanie(w domu i na spacerze).
Mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego dobry dom.