Jump to content
Dogomania

Sochaczew - NIEWIDZIALNY - MA DOM - kochajacy dom

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

L/Olka napisał(a):
słuchajcie, a w jakim psiak może być wieku?
Nie wiecie, jak z kontaktem z innymi zwierzętami?

Luka zna odpowiedź na te pytania :roll:

luka1 napisał(a):
mało czasu, oj mało :shake:

Ciotka..........nie może być ? :shake: ?

Posted

[quote name='Ziutka']Totalnie brak pomysłów :roll:

Przede wszystkim trzeba zmienić tytuł wielki dramat, na coś w rodzaju "strach, przerażenie, agresja=śmierć. pomóżmy!"

Renatko, może dasz radę go jakoś upchnąć... Tak tylko pytam, bo nie wiem jaką masz sytuację, ale kiedyś czytałam, że oferujesz DT.

Ja jedynie mogę wchodzić, podbijać wątek i się wymądrzać głupio....:oops:

Posted

DIF napisał(a):

Renatko, może dasz radę go jakoś upchnąć... Tak tylko pytam, bo nie wiem jaką masz sytuację, ale kiedyś czytałam, że oferujesz DT.

W domu mam 6!,a na podwórku on jest bez szans na socjalizację:shake:,poza tym to taka malizna,że mógłby zwiać nawet przez prętki w ogrodzeniu.
On potrzebuje iść do mieszkania,być wśród ludzi...:-(

Posted

Spokojnie. w schronisku nic mu nie grozi. Siedzi w boksie z Kaja i takim drugim niewielkim psiakiem ( co prawda jak go chciałam wsadzic do boksu to sie na mnie rzucił z zębami :lol:, ale nie jest grożny)
Ja mam mało czasu [SIZE=2]a jemu trzebaby poświęcić każdego dnia choć z godzinkę by sie przestał bać. Jest chyba jeszcze gorszym przypadkiem niż Kaja - z nią poszło szybciej bo dała sie przekupić smakołykami. Ten nie reaguje na szyneczkę, dlatego trzeba innych sposobów i wiecej czasu.
To nie jest najmłodszy psiak - tak mi sie wydaje i ile pamietam jak jeszcze leżał po wypadku - teraz narazie nie sprawdzę.
Do innych psiaków raczej nie jest agresywny bo najpierw siedział w boksie z MUFKĄ, a teraz z Kaja i rudzielcem i nie widać by sie coś działo.

Posted

Dobrze,że to tylko(albo AŻ) o to chodzi.jak miałam tylko Ramba i Pryszczyka,to miałam latać do schroniska,wyprowadzać psiaki i takie tam...
A teraz kompletnie nie mam na nic czasu:shake: Przy 6 psach w domu jest co robić,nawet do sklepu latam biegiem,bo przecież trzeba szybko przyjść,żeby psy wyprowadzić na dwór...a jeszcze ta nowa suczka ma padaczkę:shake:Koniec świata:-(

Posted

kurcze śliczny przerażony ale piękny ....słuchajcie a weźcie mu tam jakaś maskotkę dajcie może tym się zainteresuje bo wiadomo każdy prezenty lubi ....kurcze ja mam te maskotki dla was i tak wysyłam że wysłać nie mogę a tylko miejsce mi zajmują ,,,,oj muszę się wziąść w garść .

Posted

[quote name='luka1']Spokojnie. w schronisku nic mu nie grozi. Siedzi w boksie z Kaja i takim drugim niewielkim psiakiem ( co prawda jak go chciałam wsadzic do boksu to sie na mnie rzucił z zębami :lol:, ale nie jest grożny)
Ja mam mało czasu [SIZE=2]

O jezu... luka! :mdleje:
Na przyszłość artykułuj wyraźniej, bo wszystkie zejdziem na serca!!!
Ja już myślałam, że chcą do..... :-(

[quote name='Renata5']W domu mam 6!,a na podwórku on jest bez szans na socjalizację:shake:,poza tym to taka malizna,że mógłby zwiać nawet przez prętki w ogrodzeniu.
On potrzebuje iść do mieszkania,być wśród ludzi...:-(

Ale żeś się zapsiła, ciotka!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet nie wiedziałam!!!

Posted

[quote name='DIF']
No właśnie ktoś kiedyś też to czytał....no i oprócz Ramba i Prysia mam jeszcze 4 suczki:p