luka1 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 psina narazie nie reaguje na smakołyki - boi sie ruszć Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Isadora7 napisał(a):NO i co z tym biedakiem zrobić :(:(:( Totalnie brak pomysłów :roll: Quote
L/Olka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 słuchajcie, a w jakim psiak może być wieku? Nie wiecie, jak z kontaktem z innymi zwierzętami? Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 L/Olka napisał(a):słuchajcie, a w jakim psiak może być wieku? Nie wiecie, jak z kontaktem z innymi zwierzętami? Luka zna odpowiedź na te pytania :roll: luka1 napisał(a):mało czasu, oj mało :shake: Ciotka..........nie może być ? :shake: ? Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Ziutka']Totalnie brak pomysłów :roll: Przede wszystkim trzeba zmienić tytuł wielki dramat, na coś w rodzaju "strach, przerażenie, agresja=śmierć. pomóżmy!" Renatko, może dasz radę go jakoś upchnąć... Tak tylko pytam, bo nie wiem jaką masz sytuację, ale kiedyś czytałam, że oferujesz DT. Ja jedynie mogę wchodzić, podbijać wątek i się wymądrzać głupio....:oops: Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 luka1 napisał(a):mało czasu, oj mało :shake: :crazyeye:..dlaczego mało czasu...że zagryzą go psy,czy jak?:shake: Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 DIF napisał(a): Renatko, może dasz radę go jakoś upchnąć... Tak tylko pytam, bo nie wiem jaką masz sytuację, ale kiedyś czytałam, że oferujesz DT. W domu mam 6!,a na podwórku on jest bez szans na socjalizację:shake:,poza tym to taka malizna,że mógłby zwiać nawet przez prętki w ogrodzeniu. On potrzebuje iść do mieszkania,być wśród ludzi...:-( Quote
agniecha82x Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Renata5 napisał(a)::crazyeye:..dlaczego mało czasu...że zagryzą go psy,czy jak?:shake: dolaczam do pytania? co sie dzieje? :-o Quote
luka1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Spokojnie. w schronisku nic mu nie grozi. Siedzi w boksie z Kaja i takim drugim niewielkim psiakiem ( co prawda jak go chciałam wsadzic do boksu to sie na mnie rzucił z zębami :lol:, ale nie jest grożny) Ja mam mało czasu [SIZE=2]a jemu trzebaby poświęcić każdego dnia choć z godzinkę by sie przestał bać. Jest chyba jeszcze gorszym przypadkiem niż Kaja - z nią poszło szybciej bo dała sie przekupić smakołykami. Ten nie reaguje na szyneczkę, dlatego trzeba innych sposobów i wiecej czasu. To nie jest najmłodszy psiak - tak mi sie wydaje i ile pamietam jak jeszcze leżał po wypadku - teraz narazie nie sprawdzę. Do innych psiaków raczej nie jest agresywny bo najpierw siedział w boksie z MUFKĄ, a teraz z Kaja i rudzielcem i nie widać by sie coś działo. Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dobrze,że to tylko(albo AŻ) o to chodzi.jak miałam tylko Ramba i Pryszczyka,to miałam latać do schroniska,wyprowadzać psiaki i takie tam... A teraz kompletnie nie mam na nic czasu:shake: Przy 6 psach w domu jest co robić,nawet do sklepu latam biegiem,bo przecież trzeba szybko przyjść,żeby psy wyprowadzić na dwór...a jeszcze ta nowa suczka ma padaczkę:shake:Koniec świata:-( Quote
agniecha82x Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ano przydal by sie domek tymczasowy dla tego malca :roll: Quote
kinga-kinia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kurcze śliczny przerażony ale piękny ....słuchajcie a weźcie mu tam jakaś maskotkę dajcie może tym się zainteresuje bo wiadomo każdy prezenty lubi ....kurcze ja mam te maskotki dla was i tak wysyłam że wysłać nie mogę a tylko miejsce mi zajmują ,,,,oj muszę się wziąść w garść . Quote
kinga-kinia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja to bym go nazwała Bolek lub Boluś Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='luka1']Spokojnie. w schronisku nic mu nie grozi. Siedzi w boksie z Kaja i takim drugim niewielkim psiakiem ( co prawda jak go chciałam wsadzic do boksu to sie na mnie rzucił z zębami :lol:, ale nie jest grożny) Ja mam mało czasu [SIZE=2] O jezu... luka! :mdleje: Na przyszłość artykułuj wyraźniej, bo wszystkie zejdziem na serca!!! Ja już myślałam, że chcą do..... :-( [quote name='Renata5']W domu mam 6!,a na podwórku on jest bez szans na socjalizację:shake:,poza tym to taka malizna,że mógłby zwiać nawet przez prętki w ogrodzeniu. On potrzebuje iść do mieszkania,być wśród ludzi...:-( Ale żeś się zapsiła, ciotka!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet nie wiedziałam!!! Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='DIF'] Renatko, może dasz radę go jakoś upchnąć... Tak tylko pytam, bo nie wiem jaką masz sytuację, ale kiedyś czytałam, że oferujesz DT. No właśnie ktoś kiedyś też to czytał....no i oprócz Ramba i Prysia mam jeszcze 4 suczki:p Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 DIF napisał(a): Ale żeś się zapsiła, ciotka!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet nie wiedziałam!!! Do czego to dogo doprowadza...:shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts