Jump to content
Dogomania

Sochaczew - NIEWIDZIALNY - MA DOM - kochajacy dom

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również nie mogę się doczekać relacji!:lol:
Tyle ciotek czeka w napięciu- najśmieszniejsze jednak jest to,że to taki mały szkrab,a ciotki tak fajnie wpisują:" jest,mają agresora"!:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wchodzę ci ja sobie na wątek maluszka a tu takie rzeczy się dzieją!!! :loveu::loveu:

Selenga, ja Ci już kiedyś mówiłam, że jesteś the best!!!!!!!!!!!!
To wielka szansa dla Nieśmiałka, ten Twój DT.
:Rose::Rose::Rose:

Posted

a co tu pisać. Małgosia dzielnie wywracała budy co by mały nam sie nie schował jak wypadnie ze swej kryjówki. Na koniec wytrząsałyśmy bude Małego, ale nie wypadł Jakoś sie trzymał w środku. Wszystko wypadło - zaginione miski, jakieś stare kości smakołyki, a mały nie wysypał sie mimo że dostał środek usypiający.
Nie było rady bo i rękacice przegryzał, w ruch poszedł łapacz. Pies był trochę oszołomiony więc bardzo nie zestresowało go to (powiedzmy). Wylądował w kontenerku. I koniec akcji.
Moge tylko powiedzieć że nie jest to łagodny piesek, jak mówi P. Rafał - diabeł tasmański (on nawet wyglada jak diabeł tasmański). Na widok reki skradającej sie do budy rzucił sie z furią :evil_lol:. Małe to a kąśliwe, mam tylko nadzieje i się nie mylę że wywołane jest to strachem.
Psiak zawsze wyciagany był z boksu własnie łapaczem a to narzedzie które zmienia życie zwierząt. Myslę więc że i tym razem gdy mały przestanie sie bać stanie sie fajnym psiakiem.

Posted

Ha, a ja wszystko wiem, a Wy nie:eviltong:. Ale niech Selenga poopowiada jak wejdzie na dogo. Tak, Ziutka Twój tel. było słychać:evil_lol:, ale Selenga nie miała szans odebrać.

Posted

Kochane cioteczki, wiem że się niepokoicie i niecierpliwicie, ale przede wszystkim zwierzaki :)

Przede wszystkim jeśli on jest nieśmiały i agresywny, to ja jestem solistka baletu

A w szczegółach jest tak:
1. z kontenerka wyszedł od razu i to sam
2. zaraz po wyjściu zwiedził szybko mieszkanie, ale podejrzewam, że szukał konkretów bo zaraz potem zrobił kałużę na dywanie w sypialni i obsikał szafkę
3. potem zawarł znajomość z Guzikiem i to raczej on podszedł do Guzika
4. bezbłędnie w kuchni zlokalizował worek z karmą
5. zjadł trochę RC Light + miseczkę makaronu z kurczakiem
6. kiedy dopieszczałam z lekka zdezorientowanego Guzika, sam podszedł i podstawił łepek do głaskania, więc został wygłaskany i wydrapany za uchem
7. worek z karmą musiałam wstawić na szafkę bo się do niego dobierał
8. jest posłuszny - kiedy zainteresował się Duśki zabawką i zaczął ja gryźć, powiedziałam "zostaw to" i zostawił
9. nie odstępuje mnie na krok i pcha się na kolana
10. wróciła do domu moja lokatorka i nie okazał nawet cienia strachu (właśnie ją naciąga na coś dobrego)

Do tej pory z jednej strony przy moich nogach leżał Guzik, z drugiej ByłyNieśmiałek. Dusia obserwuje Nowego zza fotela.

Generalnie mogę od razu powiedzieć, że to rozkoszny, nakolankowy pieszczoszek :)

Olena zrobiła mu od razu sesję zdjęciową więc będa zdjęcia z pierwszych minut u mnie

Posted

Normalnie nie wierzę :loveu:
Ale tak właśnie gdybałyśmy z Luką, że być może ten jego stres jest wywołany pobytem w schronisku a po wyjściu może być zmiana o 360 stopni i jak widać tak właśnie jest :multi:

CIOTKI DAWAĆ ZDJĘCIA :mad:

Posted

Stwierdził, że na podłodze obok mnie jest za twardo (fakt, parkiet)
I co zrobił? Zajął koszyk Guzika :)
Pewnie dlatego, że koszyk stoi 1/2 metra ode mnie
Guzik śpi z drugiej strony

Jedyna wada malca to to że strasznie śmierdzi :)
Poza tym tupie okropnie - ma za długie pazurki :)