Ziutka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 luka1 napisał(a):NO w tym wypadku pozwolę ci mnie zastąpić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już ja sie postaram zdjęcia zrobić. Hmm...raczej nie skorzystam, nie odbiorę Ci tej przyjemności :eviltong: Quote
Selenga Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ziutka napisał(a): Chociaż Selenga chciała zdjęcia z wyjmowania malucha z budy :loveu: więc jej napisałam, że Luka będzie wyciągać :evil_lol: a ja będę fotki robić :eviltong: Ja tylko napisałam, że żaluję że nie zobaczę jak go wyciągacie z budy. Ale niech się ciotki uczciwie przyznają, że też by chciały to zobaczyć :) Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ja juz sie przyznalam, ze chetnie i filmik z tej akcji bym obejrzala :diabloti: a dla maluszka - czarnuszka bedzie to wazny dzien w szak ;) krok w nowe zycie, to lepsze zycie !!! Quote
maarit Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :Cool!::Cool!::Cool!:dopiero się zalogowałam a tu już dobra wiadomość. Quote
anovip1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ziutka napisał(a):Chyba jest ;) Łoj matuchno moja , czemu ja o tym wczoraj nie wiedziałam . Człowiek by spokojniej zasnął. Selenga :modla::modla::modla:. Jesteś cudowna !!! Ogromne podziękowania za serce jakie okazałaś temu biedactwu dając mu DT :Rose::Rose::Rose: Środa już jutro. Wspaniale, że maleństwo dostało szansę na przeżycie. Dziewczyny , chociaż każdy pewnie chętnie zobaczyłby fotki z jutrzejszej akcji , pamiętajcie że najważniejszy jest ten mały, biedny, zestresowany psiak ,który będzie zabierany z miejsca stanowiącego dla niego azyl. Osoba przemieszczająca się z aparatem,lub błysk flesza może być dla niego dodatkowym stresem. Osądźcie same. Uważajcie proszę na tę kruszynkę. Jestem z Wami i trzymam kciuki za powodzenie jutrzeszej akcji. Quote
luka1 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 chyba wszystko gotowe. Zobaczymy czy sie uda coś obfocić. Quote
anovip1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 luka1 napisał(a):chyba wszystko gotowe. Zobaczymy czy sie uda coś obfocić. Ciśnienie skoczyło mi ponad granicę wytrzymałości :oops: POWODZENIA DZIEWCZYNY :loveu: JESTEŚCIE CUDOWNE :loveu: MUSI SIĘ UDAĆ !!!! Quote
luka1 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 grunt że pies jest w schronisku - sprawdzałam - a reszta to "rybka" jak sam nie wyjdzie to go sie wytrzepie :evil_lol: Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 wytrzepie :lol: no coz niesmialku jak nie po dobroci to cie Ciotka Luka przetrzepie :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 luka1 napisał(a):grunt że pies jest w schronisku - sprawdzałam - a reszta to "rybka" jak sam nie wyjdzie to go sie wytrzepie :evil_lol: Damy radę :shiny: Quote
luka1 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Własnie gadam z Panem Rafałem, strasznie sie z nas śmieje. Jego jutro nie ma w schronisku, bedziemy zdane na siebie i Mateusza. Quote
Ziutka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 luka1 napisał(a):Własnie gadam z Panem Rafałem, strasznie sie z nas śmieje. Jego jutro nie ma w schronisku, bedziemy zdane na siebie i Mateusza. Uhh...to czeka nas ciężkie zadanie :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No to trzymam kciuki za Was dziewczyny. Ja właśnie od czterech miesięcy zmagam się z Dajtusią Piękna,oryginalna kudłatka pilnie szuka b.odpowiedzialnego domku/Olsztyn - Strona 29 - Dogomania Forum W moich postach są relacje z tej przygody, która zaczyna się od postu 98. Przejrzyjcie te pierwsze posty. Od pogryzienia zabezpieczy kołnierz. Jeżeli nie będzie za duży to będzie mógł w nim jeść. Fakt, że kołnierz będzie go dodatkowo przerażał. Quote
agniecha82x Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Niesmialku dzis Twoj wielki dzien! :multi: Quote
agniecha82x Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ziutka napisał(a):I nasz też :grins: :smhair2: no tak :oops: kciuki trzymam za cala trojke :kciuki: :grins: Quote
Ziutka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 agniecha82x napisał(a):Niesmialku dzis Twoj wielki dzien! :multi: I nasz też :grins: :smhair2: Quote
agniecha82x Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 biedny Niesmialek jeszcze nie wie co go dzisiaj czeka :megagrin: Quote
Lionees Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Ziutka']Na 12.30 jesteśmy umówione z Luką u burmistrza i jak skończymy swoje wywody u niego to śmigamy po Nieśmiałka :loveu: E,to szybko śmigniecie...burmistrz chyba nie lubi długich wywodów:shake: A jeszcze jakby miał w czymś pomóc...to już zupełnie skraca czas wizyty:evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Renata5 napisał(a):A o której jedziecie po niego? Na 12.30 jesteśmy umówione z Luką u burmistrza i jak skończymy swoje wywody u niego to śmigamy po Nieśmiałka :loveu: Quote
L/Olka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No to trzymam kciuki i czekam na wieści z całej akcji! Nieśmiałku kochany - będzie dobrze! :) Quote
Olena84 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ok, to ja zapisuje sobie wątek. Ciekawa jestem akcji. Selenga jak byś potrzebowała tej mojej pomocy, to osłaniaj mnie, jak będziemy go z samochodu wyjmować, bo wychodzi, że to jakiś agresor:evil_lol:. Quote
Erazm Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ale się dzieje u mojego ulubieńca:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts