Jump to content
Dogomania

Sochaczew - NIEWIDZIALNY - MA DOM - kochajacy dom

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
NO w tym wypadku pozwolę ci mnie zastąpić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już ja sie postaram zdjęcia zrobić.

Hmm...raczej nie skorzystam, nie odbiorę Ci tej przyjemności :eviltong:

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):

Chociaż Selenga chciała zdjęcia z wyjmowania malucha z budy :loveu: więc jej napisałam, że Luka będzie wyciągać :evil_lol: a ja będę fotki robić :eviltong:

Ja tylko napisałam, że żaluję że nie zobaczę jak go wyciągacie z budy.
Ale niech się ciotki uczciwie przyznają, że też by chciały to zobaczyć :)

Posted

Ziutka napisał(a):
Chyba jest ;)

Łoj matuchno moja , czemu ja o tym wczoraj nie wiedziałam . Człowiek by spokojniej zasnął.

Selenga :modla::modla::modla:. Jesteś cudowna !!! Ogromne podziękowania za serce jakie okazałaś temu biedactwu dając mu DT :Rose::Rose::Rose:
Środa już jutro. Wspaniale, że maleństwo dostało szansę na przeżycie.

Dziewczyny , chociaż każdy pewnie chętnie zobaczyłby fotki z jutrzejszej akcji , pamiętajcie że najważniejszy jest ten mały, biedny, zestresowany psiak ,który będzie zabierany z miejsca stanowiącego dla niego azyl.
Osoba przemieszczająca się z aparatem,lub błysk flesza może być dla niego dodatkowym stresem.
Osądźcie same. Uważajcie proszę na tę kruszynkę.
Jestem z Wami i trzymam kciuki za powodzenie jutrzeszej akcji.

Posted

luka1 napisał(a):
chyba wszystko gotowe. Zobaczymy czy sie uda coś obfocić.

Ciśnienie skoczyło mi ponad granicę wytrzymałości :oops:
POWODZENIA DZIEWCZYNY :loveu: JESTEŚCIE CUDOWNE :loveu:
MUSI SIĘ UDAĆ !!!!

Posted

luka1 napisał(a):
grunt że pies jest w schronisku - sprawdzałam - a reszta to "rybka" jak sam nie wyjdzie to go sie wytrzepie :evil_lol:

Damy radę :shiny:

Posted

luka1 napisał(a):
Własnie gadam z Panem Rafałem, strasznie sie z nas śmieje. Jego jutro nie ma w schronisku, bedziemy zdane na siebie i Mateusza.

Uhh...to czeka nas ciężkie zadanie :evil_lol:

Posted

No to trzymam kciuki za Was dziewczyny. Ja właśnie od czterech miesięcy zmagam się z Dajtusią
Piękna,oryginalna kudłatka pilnie szuka b.odpowiedzialnego domku/Olsztyn - Strona 29 - Dogomania Forum

W moich postach są relacje z tej przygody, która zaczyna się od postu 98.
Przejrzyjcie te pierwsze posty. Od pogryzienia zabezpieczy kołnierz. Jeżeli nie będzie za duży to będzie mógł w nim jeść. Fakt, że kołnierz będzie go dodatkowo przerażał.

Posted

[quote name='Ziutka']Na 12.30 jesteśmy umówione z Luką u burmistrza i jak skończymy swoje wywody u niego to śmigamy po Nieśmiałka :loveu:
E,to szybko śmigniecie...burmistrz chyba nie lubi długich wywodów:shake:
A jeszcze jakby miał w czymś pomóc...to już zupełnie skraca czas wizyty:evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
A o której jedziecie po niego?

Na 12.30 jesteśmy umówione z Luką u burmistrza i jak skończymy swoje wywody u niego to śmigamy po Nieśmiałka :loveu:

Posted

Ok, to ja zapisuje sobie wątek. Ciekawa jestem akcji. Selenga jak byś potrzebowała tej mojej pomocy, to osłaniaj mnie, jak będziemy go z samochodu wyjmować, bo wychodzi, że to jakiś agresor:evil_lol:.