Hotel KADIF Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dla niego DT to jedyna szansa!! Dziewczyny! Trzeba zmienić tytuł. Jak on tak będzie siedział tylko w tej budzie to będzie się tylko bardziej wycofywał i "dziczał". Może znajdzie się u kogoś jakiś kącik..... :-( Jak na niego patrzę to...:placz: Quote
nika28 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kto go weźmie na DT ??? U mnie zajęte :placz:. Quote
mru Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 DIF ma rację :( tylko DT... tylko gdzie... skąd brać te tymczasy? Quote
agniecha82x Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no wlasnie tak latwo powiedziec on musi do domku tymczasowego, ale... gdzie tego domku teraz szukac? na pewno musialby trafic do kogos kto bedzie mial czas, zeby sie nim zaopiekowac i oswajac go z kontaktem z ludzmi... KTO PRZYGARNIE TEGO MALUSZKA??? :placz: Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Matko jedyna,żeby maluszek nie skończył jak Arika [*]....:-( Quote
Ziutka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Renata5 napisał(a):Matko jedyna,żeby maluszek nie skończył jak Arika ....:-( Święta racja Reniu :cool1: Quote
anovip1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='DIF']Dla niego DT to jedyna szansa!! Dziewczyny! Trzeba zmienić tytuł. Jak on tak będzie siedział tylko w tej budzie to będzie się tylko bardziej wycofywał i "dziczał". Może znajdzie się u kogoś jakiś kącik..... :-( Jak na niego patrzę to...:placz: DIF ma rację. Domek tymczasowy dla tego maluszka jest sprawą priorytetową. To mikro mini piesek.:-( :-( :-( Czy nigdzie nie ma dla niego tyciego,tycieńkiego kącika dla tego maleństwa ? :placz: :placz: :placz: Domek Tymczasowy na CITO potrzebny !!! Quote
Ziutka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 anovip1 napisał(a): Czy nigdzie nie ma dla niego tyciego,tycieńkiego kącika dla tego maleństwa ? Chyba jest ;) Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ziutka napisał(a):Chyba jest ;) Ziutka natentychmiast gadaj co wiesz:mad::loveu: Quote
Ziutka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Renata5 napisał(a):Ziutka natentychmiast gadaj co wiesz:mad::loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: myślę, że ten ktoś powinien sam się odezwać tutaj na wątku :cool3: Quote
Selenga Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No jest taki tyci, maleńki kącik... Takie niewielkie 60 m2, dzielone z dwoma ludziami, jednym psem i jedną kotką. Co będzie dalej zobaczymy jak poznamy trochę chłopaka. Operacja wyciągania z budy i przerzutu do Warszawy planowana jest na środę Quote
Lionees Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Selenga napisał(a):No jest taki tyci, maleńki kącik... Selenga-KRÓLOWO!!!:loveu: Quote
Selenga Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 jeszcze się dziewczyny nie cieszcie i mnie nie chwalcie to dopiero początek i nie wiadomo jakie będzie zakończenie tej historii będziemy się cieszyć dopiero jak malec znajdzie się w bezpiecznym miejscu i przede wszystkim uwierzy, że to jest bezpieczne miejsce Quote
L/Olka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 wspaniale!! wspaniele!! Gdyby potrzebna była jakaś fachowa pomoc lub wsparcie - to się oferuję! Quote
mru Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ojej ! nie dość, że dt jest to do tego u Selengi :D booooosko! :loveu: ciekawe co Guziczek powie na to ;) Quote
luka1 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 no wspaniale. :placz: :loveu: coraz wiecej cudów - zaczynam wierzyć w Sw. Mikołaja. Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :mdleje: Niesmialku juz nie bedziesz sam i juz nie bedziesz sie bal!!! cudownie!!!!:Cool!::Cool!::Cool!: oby operacja "wyciaganie z budy" sie powiodla i zeby maly czarnuszek przekonal sie jak najpredzej o tym , ze bac sie juz nie ma czego! Quote
Ziutka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 agniecha82x napisał(a): oby operacja "wyciaganie z budy" sie powiodla Trzymajcie za nas kciuki w środę :diabloti: Quote
Lionees Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ziutka napisał(a):Trzymajcie za nas kciuki w środę :diabloti: Znaczy się już jutro...:thumbs: :smilecol::sweetCyb::bigcool::smilecol: Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ziutka napisał(a):Trzymajcie za nas kciuki w środę :diabloti: jutro wielki dzien :multi: trzymam kciukole trzymam za niesmialka i za Was Cioteczki, cobyscie za bardzo pokasane nie zostaly :diabloti: :kciuki::kciuki: Quote
Ziutka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kciuki się przydadzą bardzoooo :cool3: Czeka nas ciężkie wyzwanie :-o Chociaż Selenga chciała zdjęcia z wyjmowania malucha z budy :loveu: więc jej napisałam, że Luka będzie wyciągać :evil_lol: a ja będę fotki robić :eviltong: Lukuś nie bij :diabloti: :scared: Quote
luka1 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 NO w tym wypadku pozwolę ci mnie zastąpić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już ja sie postaram zdjęcia zrobić. A może filmik - sprzedamy jako horror do tv:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jedna niech wyciaga druga niech kreci, chetnie filmik obejrzymy :diabloti: toz to bedzie bardzo wazna chwila w zyciu czarnuszka :multi: Quote
Recommended Posts