Jump to content
Dogomania

Sochaczew - NIEWIDZIALNY - MA DOM - kochajacy dom

Recommended Posts

Posted

:shake: gryzie, ale mnie to wyglada na obronę przed ręka. Siedzi w tej budzie nawet nie pisnie, dopiero jak sie zaczęłam gramolić do srodka to powarkiwał. Wolałam nie dotykać go

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1'] Siedzi w tej budzie nawet nie pisnie, dopiero jak sie zaczęłam gramolić do srodka to powarkiwał.
Patrzył pewnie,że jak się wgramolisz,to może będziesz już chciała zostać tam na zawsze,a on jest typem samotnika?:p

Posted

agniecha82x napisał(a):
ewidentnie sie boi czlowieka :shake: warczy czyli ostrzega - nie zblizaj sie Ciotka, bo ja bardzo sie boje :shake:

Dokładnie, myślę tak samo :-( ta psina jest totalnie wystraszona :shake:

Posted

L/Olka napisał(a):

Ale niestety mam chwilowo pod opieką cztery psy :/ i dopóki coś się nie zmieni - po prostu nie dam rady nic zrobic :(

a te pieski tez na DT. Mają swoje wątki? Moze ogloszen im trzeba...

sorry za offa:cool1:

Posted

he he, dziękuję :)
z pisekami jest tak, że 3 są moje własne i nie oddam :P a trzeci to taki hotelikowo-nie wiem jaki, jest na sprzedaż i czekam aż coś się ruszy. W każdym razie musiałam go zabrać z jego dotychczasowego domu i na nowy czeka u mnie.
Jak się uda go jakoś wypchnąć i nie przybędzie nagle nic nowego, to postaram się wydobyć Nieśmiałka. Tyle, że musiałoby to być albo przed styczniem (nie wiem, czy się da...) albo dopiero po. Bo w styczniu znowu psi uczeń przyjeżdża na szkolenie. Ech, za małe mieszkanie, za mało czasu i za mało rąk do pracy...

Posted

L/Olka napisał(a):
he he, dziękuję :)
z pisekami jest tak, że 3 są moje własne i nie oddam :P a trzeci to taki hotelikowo-nie wiem jaki, jest na sprzedaż i czekam aż coś się ruszy. W każdym razie musiałam go zabrać z jego dotychczasowego domu i na nowy czeka u mnie.
Jak się uda go jakoś wypchnąć i nie przybędzie nagle nic nowego, to postaram się wydobyć Nieśmiałka. Tyle, że musiałoby to być albo przed styczniem (nie wiem, czy się da...) albo dopiero po. Bo w styczniu znowu psi uczeń przyjeżdża na szkolenie. Ech, za małe mieszkanie, za mało czasu i za mało rąk do pracy...

he he rozumiem hehe:lol: hotelikowy pies - na sprzedaz. masz hotel dla piesków znaczy się? i ten piesek jest na sprzedaz? No to kurde niech się sprzeda i da jakos wypchnąc szybciutko to by Niesmialek mial farta jak nie wiem:lol: Teraz w sumie okres przedswiąteczny, to piesek sprzedac się powinien w sumie

edit: ach nie doczytalam jakos- widzę ze on jest u Ciebie na DT:lol:

Posted

może nie tyle hotel mam, co się po prostu takie "hotelikowe" pieski zdarzają Raczej bym się nazwała "opiekunem" niż hotelem. A ten to ciężko powiedzieć, na jakich prawach jest ;-) ale jest. Właściciele mają (?...) alergię, więc już od pewnego czasu u mnie siedzi po prostu.

Posted

Matuchno,to maleństwo jest wystraszone do granic wytrzymałości :shake:
Jemu trzeba okazać serce i dobroć człowieka .
Co ta kruszynka musiała przeżyć?
Czy ktoś może pomóc temu biedaczkowi? :-(:-(:-(
On nie może dłużej tak w strachu ,samotnie siedzieć :placz::placz::placz:
Wystarczy mu poświęcić troszeczkę czasu i okaże się najwspanialszym,najwierniejszym przyjacielem człowieka.

Posted

luka1 napisał(a):

Próbowałam, boi się. Strasznie warczał, jedynie cierpliwość może tu cos pomóc i czas.

:shake: :shake: :shake: brak mi słów :-(

Posted

mi sie wydaje, ze potrzebny DT i to na juz!!! on potrzebuje czasu, zeby sie przekonac do czlowieka, ale... mysle, ze jak sie znajdzie w domu to zmieni sie rowniez i jego nastawienie! moze schron rowniez przyczynia sie do tego przerazenia? jezeli znalazlby sie DT to ja mysle, ze brac go sila i wiezc! tylko DT potzrebny bardzo!!!!
moze napisac by w tytule, ze bardzo potrzebny DT dla wystraszonego maluszka?

Posted

gdyby ktoś go zabrał do domu to faktycznie miałby szansę. Buda stała sie dla niego jedynym miejscem, w którym czuje się prawie bezpiecznie. Broni tego miejsca w kąciku rozpaczliwie.
Szkoda, że nie mogę tam jeżdzić każdego dnia - tylko w ten sposób może by sie udało.