Jump to content
Dogomania

Kolejny bullowaty szkieletor z ranami - MA DOM!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już poprawiłam moje allegro dla Zosi i dodałam ten tekst;) mam nadzieje że jest teraz bardziej zachęcające. Coraz więcej rzecze odkrywam jak można urozmaicić ogłoszenie:lol:

Posted

słuchajcie, pierwsze dwie cegiełki się sprzedały:multi:
koniecznie dajcie mi znać jak pieniądze wpłyną na konto i od kogo, ponieważ będę musiała tej osobie podziękować i wysłać dyplom.
jeszcze raz ponawiam pytanie czy sam numer konta wystarczy do wpłaty pieniędzy, czy nie są potrzebne takie dane jak imie i nazwisko, adres?

Posted

Nie mam zielonego pojęcia , ale wydaje mi się , że wystarczy sam numer konta - i tak wysyła się dyplom z podziękowaniami , zdjęcia itp - więc nie jest to do końca "anonimowa" aukcja.

Potrzebuję chętnej osoby do sprawdzenia potencjalnego DS dla Zosi
W SIEDLCACH
. Postaram się wyszukać na dogo kogoś stamtąd ale jeśli kogoś znacie to proszę podrzućcie jakieś namiary.

Posted

a co do tego konta, to myślę ze byłoby bardziej wiarygodne gdyby były podane pełne dane-ludzie nie lubią wpłacać pieniędzy nie wiadomo komu...tak więc prosiłabym o imię i nazwisko właściciela konta jeśli to możliwe.
a dyplom wysyłam ja ale elektronicznie, więc tak naprawdę aukcja jest anonimowa.

Posted

Więc Greta musi w takim razie podać dane - jest tymczasem i do niej idą pieniążki na Zochę.
Byłoby wspaniale gdyby Zocha znalazła dom przed prawdziwą zimą.Na razie tylko przymrozki , a ona już strasznie marznie.

Posted

Dziewczyny, spokojnie;), Zosia mieszka w domu, więc nie marznie jakoś specjalnie. Owszem jej lewa, tylna łapa podczas dłuzszych spacerów, przy tych temperaturach marznie, ale tu sprawę załatwi raczej but, a nie kubraczek, a w kazdym razie nie takie ze tak powiem opalacze:cool3:. Nogawki moje Panie, nogawki...

Posted

pędzelopka napisał(a):
Się szykuje , ale na razie cicho , nie zapeszajmy. Kuna albo ja damy znać co i jak jeszcze dzisiaj.

hm... nie wiem jak Wam to powiedzieć, ale............ Zośka pojechała do domu:multi:. Ludzie są naprwdę fajni, siedzieli u nas dość długo, zadawali masę pytań, generalnie zrobili na nas bardzo dobre wrażenie :lol:. Zosia mizdrzyła się do Nich jak zalotnica, przed Pawłem kładła się na plecach i wywalała brzuch do miziania:p. Jak odjeżdżała, to nie bardzo rozumiała dlaczego z nią nie siedzę w samochodzie, ale jakoś z ufnością ją przekazaliśmy:lol:.
Mamy namiary, jestesmy w kontakcie. Ludzie wiedzą co powinni zrobic, jakie badania wykonać itd.
W środę znajomy jedzie do Siedlec i jakby co, to zabierze ją do nas. Także wentyl bezpieczeństwa mamy, aczkolwiek wierzę, że niepotrzebny;)

Posted

agaga21 napisał(a):
dwie osoby zakupiły po dwie cegiełki...nie wiem co teraz z tym zrobić...zwrócić im to chyba trzeba...?jak myślicie?

napisz do nich maila z zapytaniem czy w zwiazku z tym iz pies na ktorego wplacili pieniazki poszedl do adopcji mozesz przeznaczyc ta kwote na innego psa ?

;)